СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 48 050
  • 778
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, май отдавна не съм се включвала

Аз взех Pampers Pure 160бр 1 размер и също така мисля да пробвам с памперси за многократна употреба, взех пълен комплект, пък да видим как ще стане

# 391
Привет, може ли да споделиш какъв комплект за многократни си взела. Аз ползвах с първата ми дъщеря, но ги раздадох/амортизираха се и сега обмислям.
Здравейте, май отдавна не съм се включвала

Аз взех Pampers Pure 160бр 1 размер и също така мисля да пробвам с памперси за многократна употреба, взех пълен комплект, пък да видим как ще стане

# 392
Мамчета вие имате ли проблеми със съня?
Ето днес съм будна от 5.45.. друг път пък до 1-2ч през нощта не мога да заспя. С мъжа ми се шегуваме, че бебето ме подготвя за следващите няколко месеца и как няма да се спи 😁

Оо, като стана за тоалетна към 5 сутринта после няма заспиване, някой път от 3 до 6 будувам, имах цял месец с такива периоди. Иначе ставам всяка сутрин така или иначе в 7 без 10 и излизам на разходка преди да са почнали жегите и да е наизлязла цяла София по улиците. Simple Smile Вземам си кафенце и шоколад отвън и си правя крачките за деня, това ми е сутрешният ритуал.

# 393
Здравейте Flowers Hibiscus,

Нещо не знам къде се намирам тези дни, още по-голяма умора ме е налегна след последните ми оплаквания Grinning Сряда не спах добре, четвъртък уж поспах повече, но имаше емоции и в петък цял ден неболезнени контракции, но през 20-30мин. Ходих вечерта до Токуда за тонове и преглед, леки били и ме изпратиха вкъщи. През нощта и днес вече съм ок, но само лежа, спи ми се ужасно Sleeping

# 394
Моят обрив се оказа контактен дерматит причинен от жегата, затворени обувки и бременни хормони. Изписаха ми крем и спрей и препоръчаха отворени обувки. Най-големият ми кошмар е да ходя боса в София, ама ще ми се наложи... По-добре това разбира се, отколкото нещо по-сериозно.

Иначе и аз се изморявам от няма нищо и съм като парцал по-голямата част от деня. Спането напоследък ми е голямо предизвикателство, особено заради жегата. За уикенда скочихме до вилата, тук е много по-хладно и приятно и снощи спах като пън, беше прекрасно. 😅

# 395
  • au bout du monde
Като гледам всички ги е на легнала умората.
Забелязвам, че сутрин съм като парцал🤔 Като излезем сутрин едва се тътря само ми се посядва. Вечер ми идва енергията и се чувствам определено по-жива. Не е от жегата, защото в Лондон е хладно и вали дъжд.
Гледам да си лягам до 22.30, че малкия ме буди през нощта да яде и после в 6.30 сутринта е отново на линия😩

# 396
Аз нощем също не спя особено спокойно, най-малкото защото ходя по 3-4 пъти до тоалетна, в добрите дни по 2 - тогава се наспивам 😁

# 397
  • au bout du monde
Слава богу проблеми със съня нямам. Толкова съм уморена, че заспивам почти веднага мога и до 12 на обяд да спя, но уви имам си жива аларма🤣

# 398
  • КиТ
И аз нямам проблеми със съня,сутрин си спа до 11 часа,после следобяд си поспивам 2 часа и нещо Rolling Eyes Будя те само защото съм гладна или ми е горещо...иначе мога и още да спя Joy

# 399
Включвам се и аз с проблемите със съня...
Събуждам зе по 100 пъти за тоалетна, отделно ме събужда малката калпазанка още толкова пъти за вода и тоалетна.. Та си е чудо на чудесата 😶
Как сте с килограмите, аз съм 33 с и само +8кг (надявам се, че ще кача поне още 3,4 кг до края)
Отделно да ви попитам знаете ли сайтове за регистрация за получаване на разни награди за бебчета (Давам веднага пример от чужбина : в DM изпращат разни изненадки с безплатна козметика,памперси, бибки за новородени). Тук в Бг има ли такова животно 🙄🙄🙄

# 400
С килограмите съм +10 в 36 г.с. Simple Smile

# 401
Будя си се на 2-3 часа още от забременяването преди положителен тест, но поне заспивам след това. Живата аларма не дава до късно да се спи и на обяд не е много Satisfied
Килограмите засега са 9,5 в 33г.с. И се надявам повече от 10-11 да не стават Simple Smile
Bella_Mi виж страницата на Хипп

# 402
Наградки за бебета дават във всяка болница при раждането. Комплект с мостри на разни марки, памперс, кърпички, кремчета и т.н.

# 403
В сайта на Хип също можеше да се регистрираш и да получиш безплатни мостри. Другото е както е казала дамата преди мен - в болницата при изписването.

33+4 съм почти 8кг отгоре, предполагам че още 2-3 кг до края ще кача ..

# 404
Здравейте, момичета! Идвам да ви споделя, че в сайта на аптеки Гален има големи промоции на памперси Pampers premium care и pure protection, както и на мокри кърпички 🥰 Ако някоя не се е снабдила все още! Освен памперси и кърпички, поръчах и козметика, тъй като ми се видя доста изгодна.
Относно килограмите съм +6 кг, днес влизам в 33 г.с., а от прегледа вчера бебчо тежи 2150 гр. ❤

Общи условия

Активация на акаунт