СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 47 933
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
И моя днес ме пита майка ми ще дойде ли. Тя живее в друг град. Хем искам заради нея, тя сигурно така си ги представя нещата, хем ще се изнервям със сигурност. И още не сме решили как точно ще се случат нещата. Но съм убедена, че неговата рода която живее през 3 къщи ще ни посрещне в нашата  къщи на беседата, че вътре е тясно за гости.
Иначе за изписването взех готов комплект, но в последствие реших друг.
Сформирах си го общо взето. За рокля за мен нещо, което сега нося. Не съм решила коя точно, но все тая която и да е. Важно е да ми е широко.

# 646
Изпитвам лек ужас от изписването. В къщи ще трябва да се наврем 11 души, а пред болницата щели  от страна на мъжа ми да дойдат още от родата му. Ама това, че аз ще съм прясно оперирана, че ще искам тишина и спокойствие не е важно.
  За самото изписване ще съм си с една рокля, която просто на мен си ми е удобна.
  За списъка към болницата тези, които ще са секцио с пълна упойка е добре да имате ментови бонбони.

# 647
За изписването ще идват само свекърите и моят баща, не сме обсъждали нищо, но така ги виждам нещата.
Бебето ще обличам с един комплект от Уайкики, пише 0-1 м., надявам се няма да му е голям. За себе си - една рокля, която и сега нося.
Като цяло за обличането на бебето много се чудя - трябва да нося малко дрешки в болницата и идея си нямам какво - дали бодита с къс/дълъг ръкав, дали да му обличам и връхна дреха отгоре.
То и не знам кога ще се роди, какво ще е времето..

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 20:05 от Mирa

# 648
  • Germany
Аз съм взела за бебето- рокличка и вече по преценка на времето съм приготвила бодита- къс и дълъг ръкав, едно клинче, чорапи и една малка жилетка и ще реагираме в деня. Иначе за изписването ще питам в болницата как се процедира сега в Ковид

# 649
  • au bout du monde
Тези, които ще имат гости вкъщи кажете им поне да ви сготвят и изчистят 😁

# 650
На изписването ще са родителите ми и на ММ родителите, може би и сестра ми. Никой не очаква от мен да му слагам и да му вдигам. Те слагат и вдигат, чистят и подреждат. Така беше с първото раждане, така ще е и сега. Това че някой ще е у вас не значи, че очаква туко що излязла от болницата жена да шета. Храна за вкъщи от всякъде може да се вземе.

# 651
  • КиТ
Оф да ви чета сега си гледах дрехите какво да облека за изписването...и си избрах рокля Laughing
А иначе на самото изписване моите родители,неговите родители и евентуално сестра му Thinking

# 652
Нито ще се обличам официално, нито искам гости у дома.
С първото дете бяхме си само ние - аз, таткото и бебето. Сега по същия начин 😉
Като се почувствам достатъчно ок (след нз колко седмици) тогава с роднини среща.
Да сме само живи и здрави всички мами и бебенца 🌺

# 653
На изписването на сина ми дойдоха майка ми, приятелка и братът на ММ. Но само за в болницата за снимките. У дома никой не е идвал Simple Smile
Сега ще е същото + сина ми 😁

# 654
Ох и аз искам да сме си сами, ама да видим. В краен случай родителите ни да го видят бебето и това е. Изобщо днес толкова нерви, че и на бащата няма да кажа и сама ще си се прибера :/
Ще си взема една рокля за бременни с колан и това ще е. Дано не се захлади много времето, че нямам план Б с дрехите Grinning

А относно пъпната връв -чувала съм, че е доста еластична и шансът дори да е увита да стане проблем е малък. Стискам палци всичко да е наред Simple Smile

# 655
За изписването си избрах рокличка с деклоте прегърни ме,за по- удобно.
Ние не сме коменрирали как и какво, но съм сигурност ще дойдат моите родители и предполагам сестрата на мъжа ми. Предишните пъти беше много приятно за мен, много се радвах да ги видя, да си поприказваме ( в болницата, в която рабдах нямаше свиждания и бях зажадняла за компания). Но аз съм си такъв човек. Естествено, че всичко бяха приготвили те, освен това всички са достатъчно съобразителни и даже се изнесоха преди на мен да ми се прииска 😁

За изписването съм приготвила една рокличка от HM, с дълъг ръкав е. Сега съм в търсене на хубаво, памучно, тънко одеяло, но още нямам успех.

# 656
И аз се оглеждам за одеяло.
Тези много ги хвалят:
https://gush.bg/collection/pregradka/
 Мисля обаче да го оставя за подарък от някой,че хората ще питат скоро.
Аз взех едно подобно от Лорели и беше доста по-евтино, но пак 100% памук.

# 657
  • Germany
И аз се оглеждам за одеяло.
Тези много ги хвалят:
https://gush.bg/collection/pregradka/
 Мисля обаче да го оставя за подарък от някой,че хората ще питат скоро.
Аз взех едно подобно от Лорели и беше доста по-евтино, но пак 100% памук.

На мен ми се струват прекалено скъпи тези. Не знам ,но с детските неща в БГ спекулацията е брутална. Всичко е ненормално надуто. Като видя в Англия и Германия какви са цените (в пъти по евтини+ техния стандарт) и направо онемявам. За пример купих Судо крем 250 гр за 18.50 от Вис виталис. В Англия 400гр е £6. За какво говорим...

# 658
https://www.odeala.bg/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%b8/ аз от тук съм харесала, но и те са скъпи

# 659
  • au bout du monde

Имам одеало от Икея. Памучно е и мн го харесвам. Погледни и там. Има и чисто бяло и жълто.

Общи условия

Активация на акаунт