СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 47 948
  • 778
  •   1
Отговори
# 630

Кажи какви са неговите имена😁

Повечето ромпъри имат вградени ръкавички, не ви трябват отделни🤔 поне моите всички са такива.

Днес взех някои неща за болницата. Като цяло нищо кой знае какво не ми трябва-превръзки и еднократни гащи, кремче за зърна и помпа този път ще взема за всеки случай, другите неща са персонални, които винаги си трябват при пътуване😀 те са ми проблема, че все са дребни и се забравя по нещо.
За бебо памперси, дрехи малко, една пелена, а може и 2.

Имената, които той предложи са Боил, Андрей и подобни. Просто няма начин, не знам въобще как му дойдоха на акъла. Пък имената, които му предложих, са хем класически, хем модерни, нищо изчанчено, хем български, хем интернационални. Неговият довод да не хареса името е, че според него всяко второ дете се казвало така. Е, няма да е нито Пешо, нито Гошо, нито Димитър и въобще не е вярно, че всяко второ се казва така. Да кажем, че даже е извън топ 10 на най-популярните в България. Баща ми пък като пита как ще се казва, му викам Изненада, само загатнах, че е интернационално и той "Лиъм Нийсън ли ще го кръщаваш" Grinning Твоят мъж какви имена предлага? Simple Smile

Мира, хубаво е наистина да си имаш ПИК код, голямо улеснение е да си гледаш кога са ти подадени болничните, докъде се движи изплащането им, на мен кодът ми върши добра работа.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 02:56 от mariamp28

# 631
Андрей на мен ми звучи модерно, супер си е Heart Eyes иначе изобщо не ми пука колко деца ще се казват така. Моя мъж е Александър и ако имаме момче бих си го кръстила така, нищо че всеки 2 така се казва Grinning

# 632
Александър е страхотно име. На мен ми фигурира в Топ 3, които му предложих, но на първото място ми е друго име Simple Smile

# 633
Здравейте включвам се за първи път с въпроса избрахте ли какво ще облечете на изписването ви ? И какъв размер?

# 634
Андрей и Михаил са имената ми за момче, ако някой ден имам - просто са страхотни според мен (друг е въпросът, че моят мъж не ги харесва 😀🤣). Александър е много хубаво име също, но аз не бих си кръстила детето с име от Топ 10 на най-популярните имена в България - просто не е моето; искам българско традиционно име, което да не е от масовите. Това е лично мое мнение; знам, че си е строго индивидуално 🤗☺
За изписването и аз съм се замислила - мисля да не инвестирам в нова покупка и ще ползвам някоя налична, по-феерична рокля, която да ми е свободна и да се чувствам комфортно. В тази ковид обстановка изписване в по-голям състав мисля, че не е удачно, така че…каквото и да сложа, няма да е толкова важно. По-важно е бебетата да сме нагласили 🤩🤗🥰

# 635
И аз харесвам името Андрей Simple Smile
За изписването имам една рокля със свободна кройка надолу, за да не описва корема.

# 636
На мен ще ми се наложи да взема нещо, нямам нищо подходящо за такъв повод и се чудя иска ми се нещо по официално по тялото но ме притеснява как ще изглеждам....

# 637
Откакто забременях, не съм си купувала никакви нови дрешки Sad с изключение на едни къси дънки за бременни. Нося каквото не ми стяга на корема, съответно няма да купувам специална рокля, взех си в багажа една рокличка С-ка, която ми ставаше през бременността и има място за неприбралия се корем. Не е нещо впито по тялото със сигурност.

# 638
  • au bout du monde
С клин ще бъда на изписването. При нас няма официално изписване. Просто си тръгваш с бебето и това е😀

# 639
Аз изобщо не искам някакви официални изписвания, само ще гледам по-бързо да си се приберем вкъщи с бебето.

# 640
Аз май все повече мисля за вписването и изписването от болницата. В 36г.с., но семейството притиска нещата. Заради двойната увита пъпна връв все ме питат как съм, усещам ли бебето. А мъжа го по притискат, че било опасно и той се е напрегнал. Утре даже иска да идва с мен в болницата. Вие имате ли представа дали е толкова опасно, чак да се извади бебето по-рано от 38г.с.

# 641
Не позволявай на роднините си да те притесняват в този момент с експертни мнения. Докторите знаят мн добре и те следят. Нека мъжът ти е с теб за негово успокоение. Бебетата мърдат и по-малко заради липсата на място. Бъди спокойна и обсъди с доктор притесненията си и след това се довери на тяхното мнение.
Аз май все повече мисля за вписването и изписването от болницата. В 36г.с., но семейството притиска нещата. Заради двойната увита пъпна връв все ме питат как съм, усещам ли бебето. А мъжа го по притискат, че било опасно и той се е напрегнал. Утре даже иска да идва с мен в болницата. Вие имате ли представа дали е толкова опасно, чак да се извади бебето по-рано от 38г.с.

# 642
  • Шумен
Ние също сме с двойно увита пъпна връв, но честно казано не го мисля. Пък доктора не е казал,че е драма. Майка ми каза,че и аз и брат ми сме се родили с така увита връв,но пак ни е износила до последно. Единственото нещо което правя е да ходя на тонове всяка седмица. Не се притеснявай,всичко е ок.

# 643
За изписването съм взела това за бебето: https://babybay.bg/shop/bebeshki-dreshki/bebe-momiche/%d0%b1%d0% … d0%b8-happy-bear/

За себе си - една от роклите, които нося цяло лято, защото е свободна надолу, мисля да сложа една спирала и цветен балсам за устни и това да е. За присъстващи освен таткото - ще видим какво ще кажат от болницата, ама и аз не съм решила как искам да процедирам точно. Хем ще се радват да дойдат баби и дядовците, хем има шанс да се напрегна, хем не искам да ми дойдат в нас или да питат кога да дойдат да видят бебето (и това не сме решили дали/как/кога) и така... Ще мислим с таткото. Някой вече със стратегия по тези въпроси? Grinning

# 644
  • Шумен
Честно казано,не искам никой.Нито на изписване,нито вкъщи (вкъщи пък съвсем). Предпочитам да сме само двамата с мъжа ми,най- много да викна майка ми да ми покаже нещо,ама едва ли. Свекърви, дядовци,сестри и братя… Не,мерси. Особено в тая ковид обстановка,ще се възползвам от дистанцията 😂

За изписването съм взела това за бебето: https://babybay.bg/shop/bebeshki-dreshki/bebe-momiche/%d0%b1%d0% … d0%b8-happy-bear/

За себе си - една от роклите, които нося цяло лято, защото е свободна надолу, мисля да сложа една спирала и цветен балсам за устни и това да е. За присъстващи освен таткото - ще видим какво ще кажат от болницата, ама и аз не съм решила как искам да процедирам точно. Хем ще се радват да дойдат баби и дядовците, хем има шанс да се напрегна, хем не искам да ми дойдат в нас или да питат кога да дойдат да видят бебето (и това не сме решили дали/как/кога) и така... Ще мислим с таткото. Някой вече със стратегия по тези въпроси? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт