СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 47 900
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
Честито! Нека бъде жива и здрава и с много късмет в живота. Бързо възстановяване ти желая! 💖

# 691
Хайде и от мен честита дъщеричка! Heartbeat Живи и здрави !
Чакам моята с нетърпение!
Да видим кой е следващия! BlushPeople Baby

# 692
  • Wonderland
Честито! Revolving Hearts
Да ви е жива и здрава,много късмет и щастие й желая! И бързо възстановяване на теб! Kissing Heart

Аз от три дни съм с по силни болки вечер долу ниско с продължителност от около час. И контракции си имам почти през целият ден. Вчера бях на тонове 34г.с.+5, първите тонове и линията за контракциите бяха високи доста, АГ ми каза да се разходя половин час и пак да пуснем тонове. Вторият път тоновете се нормализираха,но контракции макар и по малко си имаше и в петък ме иска пак. Нашето бебе попринцип е много активно, и вече няколко пъти на тонове първите винаги са високи,после след разходка се нормализират. Все си мисля,че при нас събитието ще е скоро....пък да видим дали няма да ни подлъже и да си изкара до края Grinning

# 693
Честита рожба, Virtual! Да е жива и здрава и  да има прекрасно детство 🤗 Първото ни бебче в групата. Много сладко, че почна бебевалежа 😇

# 694
Честита радост! Бъдете здрави! 🍀

И на мен от вчера започна да ми пада тапата, и имам болки ниско долу, и понякога в кръста, гади ми се... в 36+6г.с. Усещам и бебето сякаш е вече по-ниско, и е много активно. Моят АГ е отпуск точно тази седмица, не мога и да му се обадя, и ако се наложи нещо директно за болницата ще се тръгва.
Остава ми само да чакам... 😊

# 695
Virtual, честито! Бързо възстановяване и много послушно бебче ти желая ❤️

Момичета, аз да ви се оплача - от снощи съм с повръщане, първо реших, че може да е нещо от храна, но продължава. Явно съм лепнала този летния стомашно-чревен вирус. И ЛЛ и АГ са в отпуск, чудно 🥴

Дано мине за 3 дни 😶
Аз пък съм хремава вече седмица... А и гърлото леко ме мъчи още, отхрачвам се, но нз какво да пия. Моята ЛЛ е също в отпуска
АГ каза да взимам спрей за носа само и това беше, 36 гс - бебето е около 2600 нз ок ли е, нищо не каза. Документи не ми даде за болницата

# 696
Някой ако снима тази тапа ще е полезно. Въобще си нямам и идея как може да изглежда и как да се оглеждам за нея.
Другата седмица ще обсъждаме с АГ раждането. За сега сме на изчакване. С двоично увитата пъпна връв леко ме насочи да се глася за цезарово. Принципно и аз се чудих как да родя, но сега като ми го поставиха някак си искам по силно нормално.

# 697
Петя, mucus plug в Гугъл Blush

# 698

Ох, за секунда си припомних гаденето в първото тримесечие :Д :Д

Има една американска актриса/писателка/всичко Laura Clery, която обясняваше, как е виждала нейният mucus plug седмицИ преди да роди..и изобщо не изглеждаше паникьосана .. Роди си като по учебник.

За тези мами над 36 седмица - абе, на вас всички изследвани ли са ви в норма? Има ли отклонения и ако да - карат ли ви да пиете нещо или вече на финалната права не... Simple Smile)

Аз съм с високо crp (7,8) цяла бременност... Тук-таме има и друго леееко завишение на други показатели, та ми е чудно..

# 699
Никакви изследвания не съм си правила аз поне от месец Grinning и АГ каза, че няма да ми прави повече

# 700
На мен вчера ми пуснаха : ПКК, кръвна захар, урина, фибриноген, време на кървене, протромбиново време, влагалищен секрет и анален .

# 701
  • au bout du monde
На 12ти последно кръв и урина. Тази седмица имам скан и консултация. Нямам търпение да видя бебето. Вече съм в 34с.

# 702
Мако анален секрет? Закакво им е това?

# 703
Ами и аз останах изненадана. Попитах приятелка, която скоро роди и каза че и на нея са й взели . Сега прочетох в изследването , че ме изследват за салмонела, ешерихия коли и шигела.

# 704
И аз дадох миналата седмица такава проба за изследване. Докато разбера какво трябва за правя с тази клечка 😀😀😀
Ами и аз останах изненадана. Попитах приятелка, която скоро роди и каза че и на нея са й взели . Сега прочетох в изследването , че ме изследват за салмонела, ешерихия коли и шигела.

Общи условия

Активация на акаунт