Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 16

• 29 767
  • 790
  •   1
Отговори
# 300
аз за това казвам че е тъпо това да се дават телефоните . Човека вчера имаше часове до 12 през ноща ! И това е всеки божи ден . Да сте виждали лекар до 12 да преглежда редовни часове , И не излиза отпуска през лятото.

# 301
Момичета случайно да знаете др Вецев кога ще излиза в отпуск. Разбрах случайно че втората седмица на Август щял да бъде в отпуск. Някой от вас да знае нещо. Защото др седмица си чакам резултатите от БХС и да знам дали ще се забавят.

# 302
Вчера бях при него и изрично го питах кога ще почива той каза когато почивам ще ти кажа .

# 303
На мен ми каза втората седмица на август,понеже ми записа час за фетална на 4 в 22.00 часа вечерта.
Аз се учудих,явно видя реакцията ми и каза,че съжалява,но няма друг вариант.
Каза,че иска да си почине малко и август  няма да работи,щял да бъде в София,но ще си правел ремонти и ще обърнел  внимание на семейството си.Не уточни обаче от коя до коя дата го няма.

# 304
  • София/Севлиево
Аз съм на преглед на 17.08,което значи че третата седмица ще се е върнал.Хубаво ще е ако има в София поне още 3-4 всеотдайни и добри лекари като него.

# 305
  • София
.На мен Вецев ми даде телефона си още при първата ни среща (небременна за консултация по повод планиране следваща бременност ,която очакваме да е с повишен риск,предвид предисторията ми).Вецев ми се стори наистина претоварен,не съм чакала много ,около половин час.
Преди години положението при Сигридов беше същото,работеше до късно,всички с тромбофилии и аборти при него,но пък той много отсяваше пациентите и честно казано винаги ми е вдигал телефона,вмъквал ме е между часовете (бях от от тежките му случаи)Вече ситуацията е друга обаче за съжаление,затова и търся някой друг ,който да ме следи.Но каквото било-било,както  и да е,за д-р Сигридов винаги пиша с любов.
За телефоните,давала съм и давам,ако ситуацията наистина го изисква,но го правя на лични и обикновено заставам и с името си.

# 306
Здравейте,

На мнение съм, че ако ситуацията налага бърза реакция е човешко и логично да се даде телефонен номер. В много случаи, едно обаждане е спешно и налага навременни мерки. Да, получих телефона на д-р Вецев от момиче в форума, но след това звъннах отново, за да проверя за отпаднал час в МЦ Феникс и там ми потвърдиха номера му - те самите предложиха да се обадя. На всички ни е ясно, че лекарите са твърде натоварени и не очаквам някой да звънне за спешен час просто ей така. Освен това, доктора преценя дали да върне или да приеме пациент. Няма да се натрапвам, ако каже, че е твърде зает Simple Smile Също така и не мисля, че притеснението и забавянето на сложна ситуация биха помогнали.

Чух се с д-р Вецев и той ми каза, че ще погледне графика си по-късно и ще ми звънне допълнително - няма да го притеснявам, беше изключително мил.

Пожелавам на всички момичета тук леки бременности и живи и здрави бебчета! Flowers Tulip

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 15:53 от Girl on fire

# 307
В крайна сметка денонощното търсене на лекари е част от професията им, именно за това не от всяко дърво става свирка..
Особено доказаните специалисти са свикнали на това работно напрежениие и постоянно обаждане, а когато са в отпуск изключваш всичко и така.
Всеки сам си е избрал професията, а точно тази, трябва да си я обичаш доста, за да не ти дотяга.
Добре че ги има лекарите, негови или чужди пациенти, те от тях си изкарват хляба.
Живи и здрави да са, и нека да има все повече лекари, който си разбират от работата и да помагат на всички хора в нужда.

Между другото попаднах на тема отделно за д-р Сигдиров, всичко е много точно и ясно описано, тъй като гледам че има много пациентки и на Вецев, бих ви предложила да организирате такава група , и да можете да следите по-добре случващите се нещя около него

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 16:13 от Sunshine202

# 308
Моите изследвания 3-та седмица не ги получавам....Притеснението от което си е за моя сметка.
БХС можеш да си провериш в сайта на генетичната лаборатория по име и дата. При мен след седмица беше готов. Ама после трябва да чакаш някой да ти го разтълкува.

Момичета случайно да знаете др Вецев кога ще излиза в отпуск. Разбрах случайно че втората седмица на Август щял да бъде в отпуск. Някой от вас да знае нещо. Защото др седмица си чакам резултатите от БХС и да знам дали ще се забавят.

# 309
И аз много исках да се доредя до доктор Вецев, докато бебето ми все още беше живо, но ми казаха, че няма часове скоро. Не намерих лекар, който да обърне внимание на тромбофилиите ми и загубих бебето (чакано повече от пет години). Така че даването на телефон може да спаси нечий бебешки живот.

# 310
Здравейте, бях писала преди време, че изследвах това:
Фактор V - нормален генотип
Фактор II - нормален генотип
PAI 1  -  хетерозиготен генотип 4G/5G
MTHFR (C677T) - хетерозиготен генотип C677T

Днес излязоха резултати и за:
Ace - хомозиготен носител D/D
Factor XIII - нормален генотип Val/Val

В идните дни ще отида на хематолог.
Може ли вашите коментари? Имам ли повод за притеснение?

За mthfr ми стана ясно, мисля...

Благодаря!

# 311
съгласна съм за някои неща , но за жалост има едно НО др Вецев нее др Сигридов който де ви прати подяволите ако днес нее на кеф. И поема поема поема и в един момент без почивка почва да изпушва.
Това е свойството на всеки един човек.
Недейте да си мислите че само др Вецев може да спаси бебето ви в крайна сметка има и други лекари . Има и хематолози , има и други разбиращи от тромбофилия. Аз също не моля за телефон на др Атанасова нищо че искам да раждам при нея , или др Нашар.
Нито пък съм молила телефона на др Калчев когато бях негов пациент даже , нито на Русев.
Да има спешни случаи. Но за това както казах др вецев има платен преглед през консенто , плащате си и човека ви се обажда в рамките на 24 часа .
ПС да добавя че в момент в който ти не си почиваш може да спасиш нечий живот и да застрашиш друг . Така че мили момичета дайте да не говорим само за ДР Вецев има и други лекари
Ташков , Нашар , Колева , Атанасова , Димитров Бойко , Велева, и със сигурност знаете и други които са извън София а и в нея за които аз не се сещам .

# 312
Bochinka, аз го търсих в Консенто, но не ми излезе опция да се прави онлайн консултация при него. Някой ползвал ли го е скоро?

# 313
Еми махнал се е явно от там защото му идва и това повече . Еми не знам какво да ви кажа . Аз само казвам че за мен човека си дава телефона на пациентите си , и не веднъж ми е споделял как му звънят за някакви пълни глупости . Просто е добър човек иначе до сега да беше откачил ако беше друг

# 314
Здравейте,
Извинявам се ако поста ми не е за тук, но не знам къде да пиша.
Някоя от Вас ако има наличен фраксипарин 0.4 и ако го продава, моля да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт