Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 16

• 29 577
  • 790
  •   1
Отговори
# 420
ти не искаш да звъниш на Вецев ама ние не сме лекари тук все пак в крайна сметка. Звъниш и питаш аз сега като ми се налага да го тормозя го тормозя. Мисълта ми със стойностите беше че ако доплера ти е ок и дозата е ок. Но ако те притеснява му звънни и отделно аз винаги си нося Анти Ха на преглед за да не става 2-3 дена след орегледа такава ситуация

# 421
  • София/Севлиево
Доплера беше идеален.Пуснах му ги на Вайбър.Мисля че всичко ще е наред.

# 422
значи не се напрягай излишно но винаги го търси ако има нещо защото все пак той е лекар . Аз също мислех че ще ми вдигне дозата ама не ми я вдигна

# 423
  • София/Севлиево
Ами писах му и извадих луд късмет, че пращал някакви изследвания и е видял какво му пиша,защото каза че си спира телефон и вайбъра за цялата отпуска.Върна ми обаче обаждане и ми увеличи дозата на 0,4 или Клексан-прозвъних 5-6 аптеки в квартала ни,само от Медея ми казаха, че нямат нито едното и че не мога си си поръчам,от другите никой не ми вдигна.ММ обаче е успял да ми намери Клексан за 10-тина дни,което ще покрие времето до следващия преглед...А аз имам Фракси 0,3 ,което е чак до деня на раждането ми(ако ми го увеличи на 0,6 ще слагам по 2, ако ли не след време ще му намеря нов собственик,той е с бая дълга трайност).

# 424
Хаха това не трябваше да го чета аз как ще си спира телефона🤣Леко се притесних сега.
Не че му звъня, но така малко тъпо по групите да си препредаваме, че ще е отпуска , иначе е ясно че и той е човек и има нужда да почива.🙂
Ели, Клексан 0,4 аз винаги намирам в Марешки в Люлин.Ако ти трябват телефона и адреса ми пиши.

# 425
Някак си звучи мега несериозно това с изключването и моята Аг е отпуска но ми каза каквото ид а има да и пиша на вайбър поне ако е супер спешно да и звъня

# 426
как ще си изключи телефона бе тва не е адекватно ! ами ако нещо не дай боже стане !!!!!!!!!

# 427
  • София
Като си се хванал да следиш рискови,поне ги насочи към доверен и адекватен заместник,някой който да контролира нещата докато отсъства,защото при бременните са динамични.Иначе да,и лекарите са хора и имат нужда от почивка.

# 428
  • София/Севлиево
Според мен направи опит за шега,но при мен не минават.Винаги ми казва,че съм твърде сериозна-ами такава съм ,няма как след толкова много трудности.

# 429
Шегувал се е значи😁
Не вярвам да си изключи телефона.
А и той си пада по шегите да.

# 430
точно обеснявам на моя мъж и му викам дали пък ти не си разбрала шегата му ! Но пък искам друго да кажа че аз бях преди седмица принего и го питах кога ще отпускува и той се избъзика «Като почивам де разбереш не се притеснявай на прегледа ти ще съм тук »

# 431
  • София/Севлиево
ММ е по-голяма паника и от мен и иска да се консултирам с хематолог.За Паскалева знам,че е много трудно,но може ли на ЛС някой да ми прати тел.на проф.Лисичков(поне работи до у дома) или направо си отивам в хематологията и питам за преглед?Щото ММ иска направо в болница да вляза и там да ме следят 24/7-е как да съм спокойна с такъв мъж?!

# 432
той така ще изперка твоя мъж тотално ! Кажи му малко по спокойно щото ти предава тая паника ненужна и на теб и на бебето. Лисичков направо утре звънни и кажи че имаш нужда от спешна консултация то има часове при него така че няма какво да му звъниш директно се записвай и отивай

# 433
Ели наистина е много стресиращо за теб това, ТМ да пробва малко да се успокои.

Момичета, възможно ли е да ме боли глава от клексана?

# 434
по скоро те боли от хормоните, Мен 3 дена ме боля днеска най накрая спря. Пий парацетамол

Общи условия

Активация на акаунт