Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 16

• 29 566
  • 790
  •   1
Отговори
# 615
При промяна на времето за инжекция, трябва да е поставяна в новия час минимум 5 дни. След това се изследва 4 часа след приложение.
Трябва да работи лабораторията на Токуда, тъкмо натам съм се запътила Smile

# 616
И аз имам един въпрос относно инжекциите, във вторник трябва да пусна контрола и съм при Паскалева, но си ги слагам 23:00ч и тя ми каза директно три дена преди това да си я бия в 6:00ч сутринта като пропусна едно слагане в 23:00ч, според вас тези няколко часа притеснителни ли са, знам, че не сте лекари…. но пусто притеснение….. Благодаря ви предварително.

# 617
не не са притеснмтелни , прави това което са ти казали

# 618
Благодаря много.Simple Smile

# 619
Някой който е развил алергия към Фракси , може ли да каже какви са симптомите?

# 620
Някой който е развил алергия към Фракси , може ли да каже какви са симптомите?
При мен имаше зачервяване на петна и сърбеж

# 621
И при мен.. спрях го преди седмица, но все още ги има. На мен ми препоръчаха да го заменя с клексан за да изчезнат.

# 622
Аз имам само кръгче зачервено , не ме сърби. Лошото е, че съм на 0.3 и не знам клексана дали ще мога да го дозирам правилно.

# 623
PandaBanda….  И аз имах зачервено и сърбеш като си ги слагах в корема, започнах в ръцете и там нямам проблем и аз съм на 0,3.

# 624
Здравейте момичета,
Малко встрани от темата, но къде мога да намеря повече информация относно тромбофилията и ваксината против коронавирус - за и против?!

# 625
Здравейте момичета,
Малко встрани от темата, но къде мога да намеря повече информация относно тромбофилията и ваксината против коронавирус - за и против?!

В гугъл, например

# 626
Проф.Паскалева ми каза, че няма проблем да се ваксинирам като родя. Не знам колко точно тя е на ясно с ваксините против ковид.

# 627
Момичета, вчера и днес след поставяне на клексан тече кръв като се извади иглата? Случвало ли ви се е? Имате ли представа защо става, означава ли че кръвта е много разредена Scream

# 628
означава че си оцелила капиляр , нищо страшно каква разредена кръв Simple Smile

За ваксината може да се ваксинираш с файзер или модерна , просто аз лично бих пила АП профилактично , те 90% от мъжете не знаят че имат тромбофилия какво да не им става нещо ? Стига глупости Simple Smile

# 629
Момичета, вчера и днес след поставяне на клексан тече кръв като се извади иглата? Случвало ли ви се е? Имате ли представа защо става, означава ли че кръвта е много разредена Scream

Не е разредена кръвта.
Просто сте поставили инжекцията в някакво капилярче, и за това така се е получило.И при мен понякога кърви.

Не е за стряскане.

Общи условия

Активация на акаунт