Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 16

• 29 463
  • 790
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, искам да попитам дали някой има час другата седмица  при доц. Русев и знае ли, в кои дни от седмицата е в клиника Малинов? Благодаря Ви много.

# 736
Някъде по-назад бях писала. Понеделник, вторник и четвъртък е там.

Здравейте, искам да попитам дали някой има час другата седмица  при доц. Русев и знае ли, в кои дни от седмицата е в клиника Малинов? Благодаря Ви много.

# 737
Dee92,моля те пиши на кого си се спряла за проследяване. Мисля, че мнението ти е полезно за прехваления Вецев, но става все по- голям проблем да се намери проследяващ АГ, който да разбира от тромбофилии и да не те прати задължително за секцио.... Disappointed

# 738
Не искам да се явявам арбитър, всеки има право на мнение, за това ще изкажа и аз своето. От опита, който имам в няколко години обикаляне по клиники поради репродуктиви причини, искам да ви кажа, че е много трудно да попаднеш на лекар, който макар и с толкова голяма натовареност да влага такава всеотдайност в работата си. Разбирам негодуванието ви и ситуацията, в която сте, но думата "прехвален" не мисля, че съответства на профила на д-р Вецев. В никой случай не искам да навлизам в конфликт, това е просто едно мнение от хилядите, които ще се изпишат.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 16:42 от lovebirds

# 739
И аз абсолютно смело заявявам че през годините съм посетила толкова много светила и светилища , и всякакви лекари в БГ и думата «Прехвален » изобщо не се отнася за др Вецев. И в описанието което дамата си е описала просто не намирам и дума общо с доктора , Никога не прекъсва разговора , винаги ме слуша с милионите ми глупави въпроси , винаги е чисто в кабинета му, и има еднократни подложки , работи от сутрин до 12 през ноща включително преглежда. Къде сте виждали такъв лекар ? Да ви записва час в 22:00 за преглед ?
Отговаря на вайбър бавно но аз и пиша само когато нее нещо супер спешно , ако е супер спешно звъниш и винаги отговаря.
Изследванията стават бавно но човека изрични си предупреждава за това , сега ми взеха урина и каза че след 3 седмици ще я прати. Аз нямам оплаквания и не се шашардисвам , ако имах такива изрично щях да му кажа дайте да я пусна в лаборатория от днес за днес.
Сигурна съм че понякога и на него му идва повече но оо всичко описано изобщо не припознавам нищо за др Вецев

# 740
От много години съм във форума и ще Ви кажа едно - за абсолютно всеки лекар може да се прочетат всякакви неща. Няма нищо лошо. Няма как един да хареса на всички. Лекарите са хора. Изморяват се, случват им се неща и е възможно понякога да се държат не както очакваме. Прекалено многото пациенти (час в 22 часа?) никога не водят до нищо добро по мои впечатления и това наистина е проблем на лекаря, а понякога и на пациента. Просто ако усетите, че някой лекар не е "Вашият", продължавате търсенето. Аз го правя редовно, защото колкото и да е добър, ако не усетя, че имам спокойствие и пълното му внимание, значи не е за мен. Категорично истината в случая не е само на едно място Simple Smile

# 741
Момичета недейте така.Всеки си е с неговите си очаквания и има право да е недоволен , да си каже и да го смени с друг.
Останалите сме намерили своите дълбоки причини да останем при него и да се молим само да има нерви и сили още да ни търпи всички 🙏 Защото аз за себе си наистина не виждам никаква алтернатива за някого на когото бих се доверила така.
Лекари колкото искаме , нека всеки ходи там където ще се чувства добре и ще получи отношение което очаква🙂

# 742
о определено си търсиш друг ако не го усетиш никой не те държи на сила . Просто мисля че дамата леко преусили нещата за мърсотия и подложки Simple Smile И разни е такива.
Колкото пъти седя там толко пъти минава чистачката да чисти.
Иначе да доктора работи до милион часа но чесно почти винаги ме гледа в 10 вечерта и винаги е внимателен , не бърза за никъде , смее се , мил е , итн .

# 743
Не съм споменала за видима мърсотия, центърът си беше окей. Просто, че ми беше неудобно да легна на голо без повече защита от една разместваща се салфетка и многократна мушама, докато ми се карат колко опасни за вагиналните инфекции и как трябва да се следи. Абсолютно съм съгласна, но преди това уточнихме, че последната МБ е на месец и е чиста, та не разбрах откъде дойде това.

Явно така съм уцелила, съвсем разбирам, че са хора и те са уморени. Просто ако не ти хареса, сменяш - всеки с който специалист най му приляга. Simple Smile Гледам и да нямам прекалени изисквания, просто искам да усетя лекаря за раждане и за съжаление този път не сработи. Успех на всички и абсолютно никакви лоши чувства от мен, само споделям Simple Smile)

Поздрави!

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 12:33 от dее92

# 744
разбирасе наясно сме че само споделяш Simple Smile ще си намериш твоя човек просто търси , аз лично обиколих много преди да стигна до Вецев и въпреки всичко доста от вас знаят че надали де раждам при него и продължавам да търся именно за раждане вече лекар

# 745
  • София/Севлиево
Само ще ви споделя, че в момента доктор Вецев има 750 бременни пациентки и на всяка се опитва да отдели нужното внимание.И аз преди 2 седмици правих изследвания,още веднага му пратих резултатите,но до вчера не ги бе видял.Вчера му звъннах и ме помоли да му ги изпратя пак и нощес ми е отговорил в 12:30 на Вайбър.Едва ли друг лекар на негово място ще го направи.Съгласен е и с изборът ми на по-ранна дата за секцио стига и бебто да е готово тогава(според мен ще е заради гестационния диабет),така че просто няма забележки към него.Много е натоварен,но това е защото иска да помогне на всички.В днешно време е истинска рядкост да се открие такъв лекар.А и аз дълги години обикалях къде ли не първо докато намеря правилният лекар за инвитрото,после правилният който да ме следи и да родя при него...

# 746
Бочинка, а ако не е тайна, ти защо мислиш да раждаш при друг лекар?

Елислава, с този гестационен диабет каква стойност на захарта ти излиза с глюкомер? Защото при мен Вецев само има съмения засега, още не съм правила обременяване. В същото време захарта ми винаги е 4.

# 747
Въпроса не е към мен, но понеже и аз съм с гестационен диабет. При мен стойността на гладно беше ок (4.1), но при обременяването на втория час излезе 10.1, което е гранична стойност, но въпреки това съм на диета вече втори месец, за сега овладявам положението само с диета. Съмненията му дойдоха от големината на бебето.
Бочинка, а ако не е тайна, ти защо мислиш да раждаш при друг лекар?

Елислава, с този гестационен диабет каква стойност на захарта ти излиза с глюкомер? Защото при мен Вецев само има съмения засега, още не съм правила обременяване. В същото време захарта ми винаги е 4.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 13:19 от lovebirds

# 748
И на мен ми стана интересно за гестационния диабет,само от нивото на кръвната захар ли се появяват съмнения.
Моята в началото беше около 5.
После 4,9.
Последната беше 5,2,попитах дали да правя обременяване и ми отговори не.Мисля преди следващият преглед да пусна пак контролни изследвания и ако пак е над 5,ще повдигна отново въпроса.

# 749
  • София/Севлиево
На гладно между 4,8 и 6,2...При мен диетата не работи добре и от довечера ще бия т.нар.бавен инсулин в крачето.Ако се наложи ще включим и бърз,но с ендото се надяваме да овладеем нещата.Има тема за ГД,там много ми помогнаха за някои неща.

Общи условия

Активация на акаунт