Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 16

• 29 729
  • 790
  •   1
Отговори
# 345
не токуда , а Сити клиник . На околовръстното , отиваш там и ще те опътят

# 346
Момичета, влизам само да Ви уведомя, че във връзка с мое запитване към Министерство на здравеопазването относно изчерпването на Фраксипарин от 0.4 по аптечните вериги, днес са ми отговорили, че временно са били преустановени продажбите по производствени причини и от 03.08. се очаква да бъдат възобновени.

# 347
Момичета имам един въпрос клексан/ фраксипарин в хладилника ли държите в момента заради жегите? Благодаря ви.

# 348
Момичета имам един въпрос клексан/ фраксипарин в хладилника ли държите в момента заради жегите? Благодаря ви.
Не. На климатик ги държа, под 25 градуса.

# 349
  • София
Аз си ги държа в хладилника за вино.

# 350
по принцип не се държи в хладилник и е изрично посочено това в упътването че трябва да се на нормална стайна температура. Сега ако в стаята ви е 35 градуса а не 25-27 то е логично да ги сложите в хладилника

# 351
  • София/Севлиево
Фраксито седи в хладилника,защото в стаята не пада под 28 градуса, понеже няма климатик.
Аз да питам -някой с д димер над 2 в 29 г.с.?Всичко ми е ок,само това не е.Бях днес по спешност при Вецев-гледа кръвоток, тонове,шийка-всичко е перфектно,бебо е 1250 гр,ама този д димер ме стресна сериозно.
Интересно като почнат пак да продават Фракси 0,4 дали и неговата цена ще хвръкне като на 0,3...

# 352
къдетго пусна тоя Д димер ?

# 353
  • Благоевград
Здравейте, каква е цената за посещение при проф. Лисичков. И къде се намира кабинета му! Благодаря предварително!

# 354
# 355
# 356
  • София/Севлиево
къдетго пусна тоя Д димер ?
Където винаги-в Цибалаб.

# 357
може да е лабораторнаигрешка моя последно в токуда беше завишен а в същия денина прегледа всичко беше супер ноооо аз не ги пускам на гладно и това също влияе а до колкото знам и ходенето и жегата могат да повляет

# 358
  • София/Севлиево
И аз вчера бях на преглед,но пък винаги го пускам нагладно,та може и от топлото да е.Щом бебо е добре спокойно чакам другия преглед след 2 седмици...

# 359
Така като ви слушам ще взема и аз да ги пусна,доц.Карагьозова държи най-много на доплера,но може би е добре да ги пусна,че след тая седмица спирам аспирина..

Общи условия

Активация на акаунт