Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 16

• 29 569
  • 790
  •   1
Отговори
# 435
Аз от вчера го бия и вчера ме заболя, затова реших, че има връзка. И то ме боли много странно, сякаш ми пулсира и ми става едно замаяно.

# 436
нее от клексана ! за първи път ли ти се налага да си биеш такива инжекции? Защото ако е да може просто да се напрягаш и за това така да ти става , доста бяхме така с първите инжекции. Пробвай да полегнеш малко след това Simple Smile но по скоро си мери кръвното и пий парацетамол ако не те отпуска , това с пулсации е тип мигрена аз с първата бременност без инжекциите имах такива и беше гадно

# 437
Ами писах му и извадих луд късмет, че пращал някакви изследвания и е видял какво му пиша,защото каза че си спира телефон и вайбъра за цялата отпуска.Върна ми обаче обаждане и ми увеличи дозата на 0,4 или Клексан-прозвъних 5-6 аптеки в квартала ни,само от Медея ми казаха, че нямат нито едното и че не мога си си поръчам,от другите никой не ми вдигна.ММ обаче е успял да ми намери Клексан за 10-тина дни,което ще покрие времето до следващия преглед...А аз имам Фракси 0,3 ,което е чак до деня на раждането ми(ако ми го увеличи на 0,6 ще слагам по 2, ако ли не след време ще му намеря нов собственик,той е с бая дълга трайност).
Само за да съм сигурна - правилно ли разбрах, че Ви е увеличил дозата при Анти Ха над профилактичните норми??

Аз също бих се консултирала с хематолог.

# 438
Bochinka за пръв път ми е, да. 😊

# 439
Тогава е абсолютно възможно да е от притеснение , да свикнаш с инжекциите и ще се оправиш Simple Smile Седни дишай дълбоко , после си полегни оипусни се и тва е. Аз нищо че бях минала през стимулация пак ме напрягаха и общо взето ми беше замаяно в началото но е на нервна почва Wink
Bochinka за пръв път ми е, да. 😊

# 440
Хера провери си и кръвното:heart:

# 441
  • София
Не е от Клексан,съвпадение е.Виж си кръвното ,пий водичка ,на мен в първия триместър много често ми се случваше да ме боли главата,повръщах чак (то малко ми трябваше).По-предразположени са бременните към всякакви такива неразположения

# 442
  • София/Севлиево
Ами писах му и извадих луд късмет, че пращал някакви изследвания и е видял какво му пиша,защото каза че си спира телефон и вайбъра за цялата отпуска.Върна ми обаче обаждане и ми увеличи дозата на 0,4 или Клексан-прозвъних 5-6 аптеки в квартала ни,само от Медея ми казаха, че нямат нито едното и че не мога си си поръчам,от другите никой не ми вдигна.ММ обаче е успял да ми намери Клексан за 10-тина дни,което ще покрие времето до следващия преглед...А аз имам Фракси 0,3 ,което е чак до деня на раждането ми(ако ми го увеличи на 0,6 ще слагам по 2, ако ли не след време ще му намеря нов собственик,той е с бая дълга трайност).
Само за да съм сигурна - правилно ли разбрах, че Ви е увеличил дозата при Анти Ха над профилактичните норми??

Аз също бих се консултирала с хематолог.
Да.Утре,т.е.днес ще търся консултация.

# 443
Здравейте, момичета,
Тези, които сте на утрогестан вагинално ( аз съм на 2*2) имате ли неразположение от него?

# 444
Здравейте, момичета,
Тези, които сте на утрогестан вагинално ( аз съм на 2*2) имате ли неразположение от него?

За ваг. приложение на утрогестан не съм чувала да има страничен ефект, освен изтичането му когато си в право положение

# 445
Ягодка да, на мен ми пада кръвното. АГ ме предупреди, че от утрогестана пада.

# 446
Става ми лошо на мене, гади ми се, тежест,подутост Sad

# 447
това са си симптоми на бременност а не симптоми на утрогестан Simple Smile

# 448
това са си симптоми на бременност а не симптоми на утрогестан Simple Smile

🤣🤣🤣 и на мен ми стана доста интересно за старншмнш ефектш от вагинален прием на утрогестана…явно и на мен от там ми пада кръвното🤔🤔но пък доки ми каза че е от жегата, та сега се чудя доста🤣

Абсолютни небивалици са това за странични ефекти при вагинално приложение на утрогестана.

Кръвното няма общо с вагиналното приложение на каквото и да е, освен ако не е орален приема Wink
За гадене и подуване, отново ако не е орален приием няма как.
Ако имаше страничен ефект като подутост при вагиналния прием, аз щях да се пръсна отдавна🤣

Сменете лекаря Wink или поне прочетете в листовката

# 449
значи слагала съм си утрогестан милион пъти , пила съм го орално , само през устата има странични ефекти и то такова отпиадналост и поспаливост брутална . Иначе сега от жегата си пада кръвното , аз не съм с ниско но сега пада яко и често . а гадене тежест и такова тва си е симптоми на бременност

Общи условия

Активация на акаунт