Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 16

• 29 480
  • 790
  •   1
Отговори
# 675
Няма нужда от запазване на час. Правят се след хранене. Може да си пиете лекарствата. Това са генетични изследвания , не се повлияват от тях.

Здравейте, предстои ми ин витро и искам да си направя изследвне за вродена тромбофилия.
Въз основа на прочетеното в темата съм с ориентирала към Геника и пълния им пакет.
Това ли е най-добрия избор?
Има ли нещо особено при изследването, време от деня, хранене преди това, вземане на лекарства (защото приемам л-тироксин и регулон)?
Трябва ли предварително записване или просто отивам и ми вземат кръв?
Благодаря предварително за отделеното време и на решилите да помогнат! 😘

# 676
не семправят чак пък след хранене Simple Smile няма специфика просто дали си гладен жаден итн итп това е ДНК изследване

# 677
Няма нужда да спирате лекарства или да сте гладна, изследват се гени, те не се променят от храна и лекарства.
За мен лично пълният пакет на Геника е най-доброто.
За часа вече писаха, аз също не съм записвала, просто отидох, само не знам сега покрай пандемията как се процедира.
Успех!

# 678
  • София
И аз имам едно въпросче. При положение, че имам две живо родени деца без проблеми-дали трябва да правя пълният пакет или само за придобита?

# 679
Въпросът Ви е дали при две живи и здрави деца е възможно да имате тромбофилия - да, възможно е да имате и да не се е проявила. Дали ще правите изследвания - зависи от Вас и плановете Ви в живота най-общо казано Simple Smile

# 680
Тромбофилията често се отключва след аборт , след 1-2 раждания така че категорично ДА

# 681
  • София
Тромбофилията често се отключва след аборт , след 1-2 раждания така че категорично ДА
значи да си правя пълният пакет, а не както доктора ми каза сано за придобита тромбофилия?

# 682
Когато се изследвах изрично се обадих да питам и ми казаха да съм яла Simple Smile
не семправят чак пък след хранене Simple Smile няма специфика просто дали си гладен жаден итн итп това е ДНК изследване

# 683
  • София
Има ли ген от които може да се разбере за таласемията,или само с кръвната къртина?

# 684
Да пускай си пълен пакет абсолютно Simple Smile
Казали са ти да си яла за да не им колабираш там ако ти става лошо но няма такова специално изискване Simple Smile може и гладен да отидеш това е ДнК изследване

# 685
  • София
Да пускай си пълен пакет абсолютно Simple Smile
Казали са ти да си яла за да не им колабираш там ако ти става лошо но няма такова специално изискване Simple Smile може и гладен да отидеш това е ДнК изследване
благодаря за отговора!

# 686
И аз имам едно въпросче. При положение, че имам две живо родени деца без проблеми-дали трябва да правя пълният пакет или само за придобита?

И аз имам две живи деца, а след сегашната загуба разбрах, че имам тромбофилия (пет мутации).

# 687
  • София

И аз имам две живи деца, а след сегашната загуба разбрах, че имам тромбофилия (пет мутации).
Ужассс. 🙄

# 688
  • Sofia

Същата история.
Имам две деца. Две леки и безпроблемни бременности.
След това имах мисед и си направих изследвания за тромбофилия. От 10 изследвани фактора 4 се оказаха с мутация, една от които високорискова.

# 689
  • София

Същата история.
Имам две деца. Две леки и безпроблемни бременности.
След това имах мисед и си направих изследвания за тромбофилия. От 10 изследвани фактора 4 се оказаха с мутация, една от които високорискова.
и аз след един мисед, реших да си пусна различни изследвания. Доктор Вецев, категорично ми каза, че нямам нужда и ако стане бременност, чак тогава ще решава дали да правя това изследване. 🙄🙄🙄Аз обаче искам да съм подготвена.

Общи условия

Активация на акаунт