НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 140

• 54 395
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Сигнал, бе хора. Не е задължително и обикновено трябват няколко сигнала за да се насочи внимание и прави изследвания.
За тъмни петна има един руски лекар, който подробно обяснява и препоръчва неговата специфична гимнастика за шия. Тази гимнастика е и за кръвно налягане и е наистина много полезна. Става въпрос за увеличаване на кръвният поток към главата. Името на доктора е Шишонин, има на руски и английски видео и е наш човек в смисъл храни се като нас.

# 586
Беба, коя кето питка си намислила Blush

# 587
Беба, коя кето питка си намислила Blush

https://kirbiecravings.com/keto-garlic-rolls/

Днескашния ден е досущ като вчерашния, разликата е, че сутринта бях +100 гр

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 21:30 от беба28

# 588
  • София
Беба, аз бих спряла да се меря ежедневно. Следи обиколките. Това със 100 грама е несериозно. Две чаши кафе са.
Обикновено поне няколко кила са от задържане на вода.

# 589
Беба, аз бих спряла да се меря ежедневно. Следи обиколките. Това със 100 грама е несериозно. Две чаши кафе са.
Обикновено поне няколко кила са от задържане на вода.
Подкрепям. Излишен стрес е.

# 590
Аз също се меря веднъж седмично или дори по-рядко с изключение на този месец заради челинджа ни. Уви, при мен нещата се закучиха и обвинявам препаратите, с които ме стимулират този месец. Четох им листовките - страничните ефекти са точно подуване, задържане на течности и прочее красоти, които няма да споделям тук. Но, каквото, такова. Ще мине и това и ще източа водата. Междувременно ще си спазвам фаста и режима, те мазнините ще се топят въпреки задържаната вода.

# 591
Спра ли да се тегля, нещата излизат извън контрол. Пробвала съм през годините. Кантара ми е ориентир как се движа и се улавям когато нещата са леснообратими. Аз не се притеснявам от тези +, отчитам ги чисто статистически. Обичам да следя хронологически как се движи теглото. Ето днес извадих едни тефтери от предните години и си правих анализ при какви калории, какви въглехидрати и изобщо какви продукти как се движи теглото.

# 592
Беба, и аз така. Теглене и контрол всеки ден, и тетрадки Grinning

# 593
Беба, и аз така. Теглене и контрол всеки ден, и тетрадки Grinning

Скоро си намерих записки от 1996 Simple Smile

# 594
+1 за меренето всеки ден Simple Smile

стоунфейсд, млечните и солта много задържат вода
на мен ми е хроничен проблем, забелязала съм, че като мина трайно на 'без вечеря' и отпикавам лесно
други нездравословни практики - енергийни напитки и флурантрил, но особено флурантрила да ти е в много краен случей ( имам рецепта, моля без критики)

# 595
Ааа, млечни не консумирам аз. Почва да ми тече носа от тях, освен това съм чела, че някои от тях са инсулиногенни и си позволявам само масло. Освен това не знам как да ги ям - не ми отиват към пържолата или скарата Rolling Eyes Преди съм се мезила с вино, бира, ама алкохол вече не пия. Последният път, като пих чаша вино (една!), после цял ден ме боля главата. Със солта също не мисля, че имам проблеми, ама кой знае. Днес цял ден наливам вода, сигурно вече съм минала 3 литра, кантарът ме възнагради с -1 кг. Доволна съм. За тази седмица целта е 62.5 (сега съм 63.1), амбициозно е, ама по-добре по-високи цели да си поставям. Иначе дядо ми пие Фурантрил, че има сериозни проблеми, ама дай Боже всекиму 91 години. Та достъп имам, ама не ща Grinning Това да ми е проблемът!

Днес не съм обядвала, фастих. Ще вечеряме миди в масло с чесън и магданоз. Нали Никулден, пък риба не ядем...

# 596
Днес съм доволна. -100 гр. Направих си тренировката. Храната за деня е ементал, яйца, масло, авокадо чери, бекон, айсберг, скариди, майонеза.

# 597
Къде изчезнахте всички?
Ден 13 от моето предизвикателство. Започнах с без алкохол, добавих без всякакви режимни печива (не че много правя, но като правя замразявам и имам постоянно) и без млечни.
Червено цвекло и ябълков оцет да зарадвам черния дроб.
Плодове не ям, но купих няколко ябълки за омлет с ябълки за разнообразие.
Другото е изчистено хранене т.е. без сложности.
За сега въртя месо с праз и чушки или месо с брюкселско. Ще купя салатен замразен зелен фасул , алабаш и карфиол за другата седмица.
Вероятно няколко дни ще закусвам ядки (бразилски орех, бадеми...).
Намерих интересна рецепта за конфитюр без захар ( 6 портокала и 2 ябълки, вари се 40-45 минути като се бърка от време на време). Ще го опитам по-нататък, ако някой ми изчисти портокалите от бялата ципа.

# 598
Мен ме завъртя въртележката преди празниците. Лудница е в работата, което пък се отразява супер на предизвикателството. Достигнах целта си от 62 кг. и заложих 60.5 до края на годината. Опасенията ми, че стимулацията ще доведе до задържане, не се оправдаха. Сега ще видим след инсеминацията с дуфастона как ще е. Иначе съм в брутална форма, нямам спомен да съм изглеждала толкова добре. Блузите ми са размер S/M, панталоните - 27 размер/36 по другата номерация. Клиновете, с които тренирам, са размер S. Имам талия (66 см), нямам паласки, само бутовете си стоят, но тях започнах да боря с масажи и антицелулитни кремове.

# 599
аз съм на моно, спазвам си храненето
ям между 12 и 16, редувам ден на кисело мляко с ден на месо/риба/яйца
днес съм на сьомга и морски дарове, утре пак на айрян

празнично е наоколо, с алкохолното предизвикателство не се справям съвсем, но там също има движение в желаната посока

Общи условия

Активация на акаунт