BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 713
  • 393
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не ги мия по- често от преди, но до пандемията не съм ползвала дезинфектанти, а сега ползвам по няколко пъти на ден. Кожата на ръцете ми е доста по- суха.

# 121
Да, мия ги по-често, както и дезинфикцирам. Резултата е доста по-суха кожа на ръцете.

# 122
До преди една година почти не използвах дезинфектанти за ръце - само миене със сапун и вода. През последната година много стриктно следя какво Бутам и дали си пипам храната или лицето след това. Започнах да използвам често продукти за дезинфекция, но кожата на ръцете ми става суха и започва да се бели. Сега мия със сапун и вода или използвам антибактериални кърпички за ръце преди хранене, а през останалото време се старая да не пипам мръсни неща, както и собственото си лице

# 123
  • Велико Търново
По честото миене на ръцете ми  води до много суха кожа. А когато започнахме и с дезинфектантите се сдобих и с дразнеща кожа.

# 124
  • in Wonderland
Доста по-често се мия и дезинфекцирам и кожата ми е стана доста по-суха.

# 125
  • у нас
Да, по-често си мия ръцете. До преди пандемията не съм си купувала дезинфектанти.

# 126
  • София
Цялото ни семейство мие много често ръцете си, но от извънредното положение използваме и много дезинфектанти. Кожата ни се изсушава много, но по-лошото е, че детето получи някакъв обрив (естествено спряхме дезинфектантите), но проблемът си остана и едва го овладяваме с помощ от дерматолози.

# 127
  • Пловдив
Мия често ръцете си, а покрай Ковид ги и дезинфекцирам често.
Не обичам да ги усещам мръсни, а лятото се случва по-често.
През зимати ги усещам сухи и по-чувствителни от препарати и дезинфектанти и използвам крем за ръце и уреа.

# 128
Мия ръцете си често, това за щастие ми е навик от преди пандемията.Дезинфекцирам ги постоянно

# 129
По-често мия и дезинфекцирам  ръцете си. Кожата ми стана по-суха, започна да се цепи и да боли, затова я мажа и с крем за ръце.

# 130
През повечето време съм си у дома и мия ръцете си много често.До сега съм нямала сериозни кожни проблеми,освен,че понякога ви се напуква кожата, но мажа с крем и бързо ми минава Simple Smile

# 131
В началото на пандемията завиших употребата на дезинфектант за ръце и съответно кожата на ръцете ми се изсуши до такава степен, че се напука и дори се нацепи, започна да кърви. Сведох употребата на дезинфектант до минимум, като увеличих миенето на ръце с топла вода и сапун. С много грижи кожата на ръцете се възстанови след няколко месеца. Хубаво е, че се работи в посока по разработване на продукти защитаващи щадящи кожата!

# 132
Да, по често си мия ръцете с вода и сапун. И постоянно изпалзвом дезинфектант. Отначало ръцете ми постоянно изсъхваха и се налагаше да ги мажа с крем. Но вече свикнаха и са добре.

# 133
  • Димитровград
Мия ги много често, мия чаши всеки ден, нямам проблеми нито а дезинфектанта, нито ми трябва крем.

# 134
И аз мия по-често ръцете си. Когато нямам достъп до вода и сапун ползвам дезинфектант.В резултат кожа на ръцете ми е по-суха.

Общи условия

Активация на акаунт