BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 714
  • 393
  •   1
Отговори
# 135
Ковид промени навиците ми и сега мия ръцете си и ги дезинфекцирам много по - често от преди. Това изсушава много кожата и използвам много крем за ръце за справяне с изсушаването.

# 136
Работя с много хора в пряк контакт и често си мия ръцете. Със сапуна и водата проблем нямам, но откакто започнах да ползвам дезинфектант по няколко пъти на ден, започна да ми се лющи кожата между пръстите, защото беше прекалено суха.

# 137
  • София
Миенето на ръце със сапун и топла вода е най-добре.Но когато съм навън и нямам тази възможност използвам спирт за дезинфекция.А после като се наложи и крем за ръце за възстановяване.

# 138
Много по-често мия ръцете си, но досега не съм имала проблеми с кожата.

# 139
По-често мия ръцете си, когато съм навън използвам дезинфектанти. Използвам хидратиращ крем за ръце, за да се справя с изсушаването на кожата на ръцете

# 140
  • Mediterraneo
За миенето на ръчете не е по- често от преди, но определено дезинфекцирам повече, досега просто не съм го правила. Кожата на ръцете ми се изсушава и на места нацепва понякога.

# 141
Предпочитам да използвам сапун,но много често ми се налага да ползвам дезинфектант и за това кожата ми е много суха.

# 142
От както настъпи пандемията определено обръщам повече внимание на миенето на ръцете и го правя доста по-често. Нямала съм проблем с нито един дезинфектант или с честата им употреба. Simple Smile Разбира се, това зависи от типа на кожата и се радвам, че моята не изсъхва толкова лесно от каквито и да е продукти. Вметвам, че все пак използвах и хидратиращ крем след всяко измиване/дезинфекциране.

# 143
Аз ползвам дезинфектант само,ако на момента не мога да се измия. Иначе предпочитам вода и сапун. Нямам поражения по ръцете.

# 144
  • Бургас
Тъй като живеем в момента на вилата и имаме двор и животинки наоколо много повече мия ръцете си, от преди в апартамента като бяхме. Нищо по съществено не виждам като разлика по кожата на ръцете

# 145
  • София
Цитат
Питаме ви по-често ли миете и дезинфекцирате ръцете си? Имали ли сте проблеми с кожата и какви?
Принципно често мия ръцете си и преди пандемията, понеже пипам лицето си често и така се самопредпазвам. Отделно сега след всяко докосване на обществени места, първо мия ръцете или пръскам със спирт, който нося със себе си винаги и прехвърлям количества в шишенцата за наливна парфюмерия.

# 146
Предпочитам миенето на ръцете,но не пренебрегвам и ползването на дезинфектант,особенно при посещения на обществени места.Като цяло кожата ми е склонна към изсушаване,така че внимавам доста с избора на продукти.

# 147
  • София
Доста често мия ръцете си и кожата ми става суха. Трябва да слагам крем след като си измия ръцете.

# 148
  • София
Да, от пандемия та мия ръцете си много по-често, дори май вече прекалено често. В началото използвах дезинфектанти, вече ги избягвам, тъй като  установих, че имам алергия от тях-сърбеж по ръцете.

# 149
Откакто се разпростря епидемията от ковид-19, мия още по-често и старателно ръцете си. Използвам и дезинфектант, но проблемът е, че той изсушава кожата на ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт