BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 717
  • 393
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Често мия и дезинфекцирам ръцете си,това зле се отразява на кожата. Дори миенето на ръце само с вода много изсушава кожата ми. Това налага честото слагане на крем за ръце.

# 151
Постоянно мия ръцете си, а когато съм навън и нямам възможност за измиване, често дезинфекцирам. От това много изсъхва кожата на ръцете и се опитвам да възстановя баланса с кремове за ръце.

# 152
  • Перник
Питаме ви по-често ли миете и дезинфекцирате ръцете си? Имали ли сте проблеми с кожата и какви?
И преди пандемията ръцете си ги мия доста често. По време на пандемията използвам дезинфектант, преди повече сега по рядо. Причината да го избягвам е, че хич не ми влиае добре на кожата. Оолучавам зачервяване, сърбеж и раздразнение от доста различни марки и фирми производители.

# 153
По-често си мия ръцете и ги дезинфекцирам, при което много се изсушават и се налага често да използвам крем за ръце.

# 154
Моя ги прекалено често поради, което и имам проблеми с кожата. Дезинфектант ползвам само, когато нямам възможност да ги измия.

# 155
По-често нов, отколкото дезинфекцирам ръцете си.В началото на пандемията ми се случи от прекомерно ползване на дезинфектанти да се изрине кожата на ръцете ми вследствие на дехидратация.

# 156
Да, всички вкъщи си мием ръцете по-често като опит за превенция. Кожата се дехидратира по-лесно.

# 157
Мия ръцете си както преди, но поради честото ползване на дезинфектанти имам проблеми с кожата, а тя е суха и люспеста се.

# 158
Тъй като работя с много хора, мия ръцете си често. От както настъпи  пандемията започнах да използвам и дезифектанти. За съжаление не всички са добри и кожата на ръцете ми стана суха и започна да се бели. Хубаво е, че вече има продукти, които не само дезинфекцират, но и хидратират кожата. Харесвам и ползвам продуктите на Биодерма, но точно този не съм ползвала, тъй като не съм го виждала в търговската мрежа.

# 159
  • Вдън горите тилилейски
Определено последната година и половина се мия и дезинфекцирам много често. Естествено това доведе до суха кожа и раздразнения по ръцете.

# 160
Мия често ръцете си, при невъзможност за измиване използвам дезинфектант. От някои сапуни и дезинфектанкти кожата на ръцете ми много се изсушава, в такива случаи нанасям хидратиращ крем за ръце след това.

# 161
  • Варна
Да,доста често си ги Мия и дезинфекцирам. Определено са ми станалощи по-сухи и груби.

# 162
Често мия и дезинфекцирам ръцете си и това се отразява на кожата, която стана по-суха.

# 163
Опитвам се колкото може по-често да си мия ръцете,а в чантата си имам дезинфектант и мокри кърпи. И от това кожата ми на ръцете  се изсушава . А зимните месеци беше още по-зле.

# 164
Да, мия ръцете  си много по - често. Кожата на ръцете ми се напука и разрани.

Общи условия

Активация на акаунт