BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 719
  • 393
  •   1
Отговори
# 165
По-често си мия ръцете, но когато нямам достъп до вода ги дезинфекцирам. Преди няколко месеца имах проблем с детматит на ръцете, от честата употреба на препарати и продукти изсушаващи кожата.

# 166
Не, не се мия по-често. И преди пандемията го правих редовно Simple Smile
Но пък дезинфектант си слагам често и усещам как ми се изсушава кожата на ръцете, затова после я хидратирам с крем.

# 167
  • София
Да, по-често си дезинфекцирам ръцете. Миенето е колкото и преди пандемията, защото винаги съм държала на него.
Срещнах проблем с дезинфектантите още в началото. Кожата ми е чувствителна, а от тях се изсушава, сърби, лющи. Принудих се на работното ми място да ползвам ръкавици (работя с клиенти, документи, пари), защото честото дезинфектиране на ръцете е по-проблемно от ръкавиците (в ръкавиците слагам бебешка пудра, за да не ми се потят ръцете, а тя има и антисептичен ефект, така че се грижи в известна степен и за кожата ми).

# 168
  • Nesebar
Мия ръцете си когато имам възможност,дезинфектант не използвам защото от него ръцете ми се нацепват до кръв.

# 169
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Винаги съм си миела ръцете често, сега в пандемията още повече. Като съм навън непрекъснато ползвам дезинфектант и от него ръцете ми се изсушават ужасно. Сега през лятото нещата са добре, но през зимните месеци кожата се беше нацепила и бяха нужди много усилия и грижи, за да я възстановя.

# 170
Мия ръцете си много често, но не използвам дезинфектанти. От тях кожата ме сърби, напуква, а и започвам да кихам.

# 171
Питаме ви по-често ли миете и дезинфекцирате ръцете си? Имали ли сте проблеми с кожата и какви? - Ръцете си ги мием редовно, когато имаме възможност, ако ли не имам дезинфектант задължително в чантата. Покрай пандемията, дезинфекцирам и някои повърхности редовно. За съжаление обаче от това ми изсъхва кожата на ръцете и се бели, така че имам и крем SOS в чантата, за да я овлажнявам иначе си е доста болезнено. Чудесно е, че вече има продукт 2 в 1 , задължително бих го купила да го пробвам.

# 172
Мия ги както и преди, но по-често ги дезинфекцирам спрямо преди пандемията. Съответно ръцете са ми по-сухи и се налага по-често хидратиране с крем.

# 173
Често мия и дезинфектирам ръцете си. Кожата ми много се изсуши.

# 174
  • Бургас
Да, често.  Кожата става много суха.

# 175
Мия много често ръцете си , рядко ползвам дезинфектанти , защото изсушават кожата . Не съм имала проблеми с кожата на ръцете , освен изсушаването след много често миене и дезинфекция.

# 176
  • Пловдив
Не вярвам на всички  марки дезинфектантите .Използвам травел антибактериални кърпички само при пътуване и то бебешка серия ,защото  не изсушават кожата.

# 177
Често мия ръцете си със сапун, което донякъде изсушава кожата ми. Ползвам дезинфектанти, под формата на гелове и спрей, случвало се е някои марки да изсушават също.

# 178
От началото на пандемията дезинфекцирам ръцете си по-често. За щастие, не забелязвам промяна в кожата си нито съм имала проблеми.

# 179
много дезинфекция и много суха кожа

Общи условия

Активация на акаунт