BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 710
  • 393
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Смятам, че мия ръцете си по същия начин както и преди.

За съжаление имах доста сериозни проблеми с изсушаване кожата на ръцете, цепене и сухи петна.

# 106
След март 2020г. започнах още по-често да мия ръцете си. Нося си дезинфектант в чантата и в края на деня отчитам, че прекалявам с употребата му. Наблюдавам също, че кожата на ръцете ми стана по-суха.

# 107
Да, всички вкъщи си мием ръцете по-често като опит за превенция. Кожата се дехидратира по-лесно.

# 108
Мия ръцете си много, много често. Усещам се зори, че прекалявам. Когато съм навън използвам дезинфенктант, след влизане в магазин и досег до пари. В резултат на това кожата на ръцете ми е страшно суха.

# 109
Питаме ви по-често ли миете и дезинфекцирате ръцете си?
Да, последната година се научих да мия ръцете си доста често.

Имали ли сте проблеми с кожата и какви?
Сухота, белене на кожата.

# 110
Не съм имала проблеми с кожата. Старая се често да мия и дезинфекцирам ръцете си.

# 111
  • София
Много по-често започнах да се мия и дезинфекцирам. Появиха се и проблеми- сухота, нацепване, съответно започнах да ползвам и повече кремове

# 112
В последно време все по-често мия ръцете си. Дезинфекцирам ги, когато нямам възможност да ги измия. Определено кожата ми стана по-суха, което налага и по-честото използване на хидратиращ крем за ръце.

# 113
Работата ми предполага често миене на ръце и честно казано предпочитам да се мия, отколкото да ползвам дезинфектанти върху кожата си. Доста познати развиха дерматологични проблеми. Определено от март 2020г.насам, мия ръцете си доста повече.

# 114
Да, по-често мия ръцете си и с антибактериален сапун. Дезинфекцирам доста често и понякога почиствам места с антибактериални кърпички. От дезинфектанта ръцете ми стават сухи.

# 115
За миенето - не, аз и преди си ги миех. Дезинфектанти се налага да ползвам повече и ръцете ми са ужасно сухи.

# 116
Мия и дезинфекцирам ръцете си доста по-често от преди, особено покрай раждането на малкия, от което кожата ми леко се изсуши, но изпозвам хидратиращи кремове за това.Един от проблемите които се появиха са мехурчета по ръцете ми, като гъбички.

# 117
  • София
В миенето на ръцете при мен няма промяна, но от както започна ковид обстановката доста по- чести ги дезинфекцирам. Не съм имала прпблем с кожата.

# 118
Много често си мия ръцете със сапун и през зимата кожата на ръцете ми изсъхва и се напуква. Лятото нямам такъв проблем. Ако нямам достъп до вода и сапун, ползвам мокри антибактериални кърпички.

# 119
Мия си ръцете постоянно, навик от дете ми е. Кожата ми се изсушава много и затова след всяко миене ползвам крем за ръце. Дезинфектант също ползвам много често, когата съм навън и съвсем ми се изсушава кожата.

Общи условия

Активация на акаунт