BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 709
  • 393
  •   1
Отговори
# 90
По-често мия ръцете си. Ползвам дезинфектант когато съм навън. Засега не съм имала проблеми с кожата на ръцете ми.

# 91
Често си мия ръцете, повече от преди, избягвам дезинфектанти, защото изсушават кожата ми. Измиването с вода и сапун е по-освежаващо, но когато нямам избор използвам и дезинфектант. След това задължително хидратирам ръцете с крем за ръце.

# 92
Питаме ви по-често ли миете и дезинфекцирате ръцете си? Имали ли сте проблеми с кожата и какви?

Да, мия си често ръцете, дезинфекцирам ги също толкова често.От някои препарати много се изсушава кожата на ръцете, ползвам кремове за ръце.

# 93
  • Пловдив
Да, често мия ръцете си. От някои препарати съм имала изсушаване на кожата и неприятно усещане.

# 94
Да, често мия ръцете си и ги дезинфекцирам. Ръцете ми често са сухи и ползвам крем.

# 95
Да, по-често ги мия и дезинфекцирам. От това кожата на ръцете ми става по-суха, зачервена и напукана.

# 96
  • София
Доста често мия и дезинфекцирам ръцете си. За сега нямам проблеми с кожата.

# 97
  • Велико Търново
Осезаемо по-често дезинфекцирам ръцете си, тези на детето и ползвам дезинфектанти за ръце дори и върху повърхностите с които имам контакт. Определено и миенето стана още по-честа дейност. На кратко, мисля че за изминалата близо година и половина, съм купила повече дезинфектанти отколкото за целия ми живот до тук!
Още от февруари миналата година ръцете ми започнаха да изсъхват и стават по-груби. Със сигурност, това е последствие от честата употреба на дезинфектанти, но досега нямах друга алтернатива. Това което сте създали звучи чудесно, а каузата още повече!!! Успех ви пожелавам и дано и късмета бъде с мен, за да бъда сред 20те избрани Simple Smile

# 98
  • София
Да, често мия и дезинфекцирам ръцете си и кожата ми се изсушава.

# 99
Не мия по-често ръцете си, но със сигурност ги дезинфекцирам с дезинфектант повече, което води до суха кожа.

# 100
  • Пловдив
Питаме ви по-често ли миете и дезинфекцирате ръцете си? Имали ли сте проблеми с кожата и какви?
До преди да изляза в майчинство, докато ходех на работа, една идея по-често, ама нормално началото на пандемаята...до проблеми с кожата не съм стигала, но нанасях доста крем. Сега вече си живея нормално и не си мия/дезинфекцирам ръцете повече от обичайното.

# 101
  • here and now
От години често мия и дезинфекцирам ръцете си, заради естеството на работата ми. Ползвам крем за да ги поддържам в прилично състояние.
Ако има продукт, който би ми спестил крема, бих била много доволна.

# 102
Много по-често ги дезинфекцирам, миенето и преди, и сега си е доста често. Просто обичам да усещам ръцете си чисти. От употребата на дезинфектанти кожата ми е малко по-суха от преди, но използвам хидратиращ крем.

# 103
Дезинфекцирам ръцете си непрекъснато. Ползвам крем с бадемово масло за ръцете. Иначе съм суха кожа и добре се грижа за нея.

# 104
В ситуацията с Ковид, много по често си мия ръцете. След всяко миене използвам дезинфектант. Кожата на ръцете ми се изсуши, защото все по-рядко използвам крем за ръце.

Общи условия

Активация на акаунт