BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 491
  • 393
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Мия често ръцете си, което води до много суха кожа.

# 76
Доста по-често се мия и дезинфекцирам и кожата ми е стана доста по-суха.

# 77
Да, често мия ръцете си,  но използвам по- рядко дезинфектанти, защото  получавам обриви и алергии .

# 78
Често мия и дезинфекцирам ръцете си по навик. Много рядко съм имала проблем с кожата - изгаряне от слънцето.

# 79
Мия си ръцете, както съм си ги мила винаги. Дезинфектанти използвам когато посещавам лечебни заведения. Ръцете ми не са станали по-чувствителни, защото рутината  ми е същата като и преди пандемията.

# 80
Доста по-често, в самото начало на пандемията бях обсебена да си мия ръцете, дезинфектант използвам само навън и все по-рядко, защото ръцете ми стават по-сухи.

# 81
  • София
Мия си ръцете доста често, още от както се роди големия син, свикнах да ги мия при захващането на нещо друго от това което правя в момента. Проблеми имам с зачервяване на кожата и става по груба.

# 82
  • Пловдив
Миех много често ръцете си и преди пандемията, но сега освен по-често миене са "намесени" твърде често дезинфектанти, които  страшно много изсушават кожата на ръцете ми, особено около ноктите. Опитвам да се мажа с крем, но много бързо го измивам и се получава порочен кръг... Все по-често ми се случва кожичките на ноктите ми да се нацепват до кръв, не ми се мисли какво ще бъде в студеното време...

# 83
  • Г. О.
Да, мия ги доста по-често и кожата ми се изсушава. Ползвам кремчета за ръце и ги овлажнявам.

# 84
По-често мия ръцете си/но и преди Ковид ги миех толкова/. Дезинфекцирам ги, когато нямам достъп до топла вода и сапун.
Засега не съм имала проблеми с кожата

# 85
Доста често си мия ръцете. Явно дори е прекалено, защото получих червен сърбящ обрив по външната им страна. Мажа с крем, но засега без резултат.

# 86
  • Бургас
Миех си често ръцете и преди пандемията, но сега е доста по-старателно и често. В съчетание с употребата на дезинфектанти и антибактериални влажни кърпички кожата на ръцете ми е доста по-суха и често имам проблеми с болезнено сухи кожички около ноктите и нужда от доста често ползване на крем.
Този нов продукт звучи доста обнадеждаващо и клетите ми ръце биха му се зарадвали Grinning

# 87
  • Велико Търново
Да, по-често си мия ръцете сега, но дезинфектанти почти не ползвам, защото ръцете ми се изтриват след употреба.

# 88
Да, екзема есента, която третирах с какво ли не, докато накрая взех предпазен крем.

# 89
Да, по често си мия ръцете откакто е пандемията. Но рядко ползвам дезинфектанти, защото кожата ми по принцип е много чувствителна. Научих се да употребява и редовно кремове за ръце.

Общи условия

Активация на акаунт