BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 482
  • 393
  •   1
Отговори
# 60
Много често мия и дезинфектирам ръцете си. Кожата ми се изсуши, особено зимата, не мога без крем.

# 61
По-често ги мия, дезинфекцирам, когато не мога да се измия

# 62
Аз и преди епидемията си миех ръцете често, но дизенфектанти ползвах само ако няма течаща вода и сапун като опция. Покрай истерията с Ковид ги включих в ежедневна употреба и нещата въобще не са добри. Кожата ми принципно е чувствителна, имам и алергия към препарати и някои сапуни, та напоследък съм редовно на разни мазила, изписани от кожния ми лекар. Опитвам сили по-рядко да използвам дизенфектант, но работата ми и свързана с хора и се налага употребата им. Общо взето, завъртяла съм се в един кръг- през деня си ползвам дизенфектанти, вечер като си лягам - кортизонови препарати Simple Smile

# 63
Да, мия ги по-често и използвам дезинфектант постоянно. Кожата на ръцете ми стана суха и се пука.

# 64
  • sofia
От както се почна с този коварен вирус, станах много по-внимателна и непрекъснато мия ръцете си и използвам дезинфектант по много пъти на ден, дори и на измити ръце. Просто се превърна в навик. За повече от година използвах много марки и видове, които оставяха неприятен филм след използване или ме щипеха или не бяха достатъчно ефективни според мен. От един такъв продукт ми се напука кожата на ръцете и беше адски неприятно няколко дни, защото не можех да използвам никакъв. Дълго търсех своя любимец и сега ми звучи много интересно вашия продукт. Поздравления, че сте помислили за всички нужди за ежедневната употреба.

# 65
  • Plovdiv, Bulgaria
Като се има предвид, че се намираме в условията на епидемия мия и дезинфекцирам ръцете си доста често.Това несъмнено се отразява на кожата ми и тя става по-суха.Anguished

# 66
Мия си същия брой пъти ръцете, както преди, но по-често се пръскам с дезинфектант. Като прекаля обаче ми излизат червени петна по кожата.

# 67
Мия ги доста често и преди и сега, може би малко повече. Кожата ми изсъхва често. Не дезинфекцирам, още повече им вреди това и гледам да го избягвам.

# 68
Миенето е със същата честота, но определено използвам повече дезинфектант/ мокри кърпички. Вследствие кожата на ръцете ми е по-суха.

# 69
Често си мия и дезинфекцирам ръцете, кожата ми стана груба и суха.

# 70
Определено доста често мия и дезинфекцирам ръцете си. Кожата ми стана много суха, а на пръстите дори се бели. Особено агресивно действие имат дезинфектантите, поставени на входовете на търговските обекти и предпочитам да нося собствен.

# 71
След постоянното польвне н дезинфектанти получих пъпки, които не мога да оюстопирам

# 72
  • Плевен
Питаме ви по-често ли миете и дезинфекцирате ръцете си? Имали ли сте проблеми с кожата и какви?
Много често, от това се изсуши кожата на ръцете, стана чувствителна и раздразнена, за съжаление...

# 73
Мия ръцете си както обикновено, но навън използвам в пъти по-често дезинфектант. Нямам поражения на кожата, засега. Сутрин и вечер ползвам крем за ръце.

# 74
Винаги сме си мили ръцете доста често, но сега редовно използвам и дезинфектант навън. Като резултат ръцете ми често са сухи и напукани.

Общи условия

Активация на акаунт