ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 690
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Дени , Мерси , слагам ги отново на нова страница.
Видеото ми хареса повече от конкуренцията. Идейно снимано в Истанбулското метро. Създава настроение и позитивност. Стилово също ми хареса. Браво на Башак Дизер признала съм я като стилист.

гифчета Kissing Heart
Уникално трио са нашите. Heart Eyes Мърдащи чок ми харесват. Хазалка е нежна миньонка. Свикнах и с промененият цвят на косата. Отива й. ПУ да не им е уроки. Озан е чок елегантен и хубав. Heart Eyes Буура е страхотен.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 02:54 от femmi2

# 136
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много сладка Хазал! Heart Eyes Дано сериалът им има успех. Озан има доста почитателки, така че ще има шум в социалните мрежи. Надявам се заедно с това да върви и една добра гледаемост на сериала.

Феми, Дуда е снимана с кучето на Киво. Башак е качила снимка със същото куче. Гинчовото е с други уши.

# 137
Здравейте момичета, феновете из мрежите празнуват 5 години от старта на ICIRDE.
Знам, че сте на друга вълна, но празника си е празник, а ICIRDE си заслужава да се отбележи.

Снимката я сглобих аз, като взех/откраднах малко от тук:

Весел неделен следобед 😍🌞🌺

# 138
Дени, изпревари ме. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо идвах да кажа, че това видео е подходящо за повода - днес се навършват 5 години от излъчването на първи епизод на Ичерде. Tada
Е, има актуални неща, но годишнината си е годишнина. Мен винаги са ме впечатлявали дати и разни подобни, сега ще намина и през Туитър да видя отбелязват ли...

# 139
ще намина и през Туитър да видя отбелязват ли...

Там са като полудели Heart Eyes Ама то си има за какво.

Във връзка с промото вчера в Instagram видях много готино гифче, но не знам как да го сложа тук....Чаатай плаче, като гледа Хазал с двамата левента около нея. Joy

# 140
Дени , Марги давайте снимки от туитър за годишнината. Ичерде си ми харесва екшъна. Музиката на Тойгар е уникална!
Феновете наистина са като полудели ,но да видите какво става когато честваме фемир и сериала. Там е носталгия и още по голем диспансер.
Браво на феновете. Винаги отбелязват и обичта към любимеца им не спира. Длъжник е на феновете си. Свикнали сме с неговата тишина. Не е зле да качва по някое фото.
Въпреки че стана отшелник и не комуникира в мрежите и рядко излиза.
Проектите му  се очакват с вълнение и се гледат. 
Разбира се никой не е застрахован особено ако е на тв екран не на платформа.

Ето и актуално за нашият сериал Невъзможно
Благодаря на Айрето за превода Flowers Hibiscus

Озан Долунай, Хазал Кая и Буура Гюлсой ще играят в турския римейк на японската версия Оазис:Любовна история.
Турската версия Невъзможно се продуцира от Медия Япъм и ще бъде излъчван по Фокс.
В момента текът снимките по сериала, а той е описан от създателите му като... Стопляща сърцето история за самота, отхвърляне, необичано момиче, което изведнъж започва своя нов живот, крадейки самоличността си със семейство изпълнено с любов и щастие.

Ето и сюжета на японската версия:
Двадесет и седем годишно момиче отхвърляно от семейството си натъжено от злучестия си живот прави опит за самоубийство, като скача от мост близо до домът си. Неуспехът на плахият и опит я води до механа, където среща и се сприятелява с полицейски детектив, който я отвежда в болница.
След като се събужда в болницата тя осъзнава, че все още не е идентифицирана и решава, че може да заживее нов, различен живот.Тя влиза в игра в която е загубила паметта си.Дедективът който наскоро се е преместил в родният си град с трите си деца, след смъртта на съпругата си решава да се грижи за непознатата, докато не възвърне паметта си. Кани я в домът си, който е изпълнен със смях, любов и щастие.
Историята започнала от една безпомощна лъжа, се превръща в неочакван за никой щастлив край със семейство за което тя може само да се надява.

Още снимки и гифки Gift Heart  Хазалче е като нежна кукличка бижу до тях . Озан е много красив , кадъните изпоприпадаха. Heart Eyes

гифките са от фенка на Озан с която си пишем у форума.

Още от рекламата на Фокс тв - Турция
от сериала на Зетя сезон 2 който също е по Фокс тв.

капитана и Онур Туна чок елегантни. Heart Eyes

--------------------------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=g9ye2PbZzaQ

Редактирам и отчитам с клипче от феновете  и със старта на първи епизод на Ичерде излъчен на 19.09.2016год.
Братя Йелмаз уникални.
Зрителите обикнаха този тандем. Остават си незабравими. Повече екшън и малко ашк.
Един сезон без разтягания. Отново различна роля на нашето момче. Подготви се за нея в Лос Анджелис.
Визията му е готина.
Красота ,харизма на макс. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 00:10 от femmi2

# 141
Честита годишнина!
Още съжалявам, че занулиха героинята на Бенсу Сорал - Мелек точно, когато бяха започнали да се развиват отношенията им със Сарп. Много добре стояха заедно на екран с Чачко и имаха потенциал да станат запомняща се двойка. Ама на! Заложиха на екшъна, а тънката любовна нишка я оставиха, колкото да не е без хич, за героите на Арас и Дамла. И подозирам, че Кака е замесена в цялата работа. Чачко е гледал да няма поводи за ревност на снимачната площадка.

# 142
Здравейте !:grinning:
През новата седмица ще има празник с любимеца и дано ни зарадва с фото. Гласчето му чухме но друго си е личицето и ангелската му усмивка.
Heart Eyes
Няма значение нерде ще бъде на морето или в Истанбул. Само да здрав. 

Ашкъма е чешит и няма сила която да го промени да е активен. Дуда сама се снима и по добре така.
Не са ми притрябвали общи снимки. Труден характер но е романтик.
Прави изненади край морето с рибите.

Оформих поста си от вчера в бързината правих грешки.
Добавих и за Ичерде.
Такива съмнения за сета и за малкото ашк че е заради Дуда не мисля така.  Това си беше по сценарии.
Още в началото загатнаха  че ще наблегнат повече на екшъна и историята няма да е любовна,а  братска.
Не си представям заради тая да променят сценария видиш ли гаджето на Чаатай ще ревнува и да си нямат проблеми. Актьор професионалист е.
Дори да е във връзка и да работи с гаджето на площадката няма да си позволи такова нещо. Тогава все още съм на мнение че е имало раздяла след финала на Ичерде и после пак се сдушиха.

За сцената в Протектора най яката и гореща в турско дизи. Шаманката да е изфирясала от ревност. В интервюто Айшето също го пита за това . Отговора ще видим как ще реагира този път. Тогава не спомена име но се подразбираше че за Дуда става въпрос. Не знаем какво са си говорили и как е реагирала още са заедно. Човек да не повярва че откараха години. Промени се в някой неща.
Ко можех щях да я фърля на акулите в морето и да се отърва. Joy Лоша съм нали не ме е срам!
Желаем пак да играе  агент  да е красив и да прави фенките и колежките диви и щастливи.
Дуда не се меша в кариерата му едва ли я пита да играя ли тази роля ? Когато Ча е подписвал и са договаряли с Гинчо участието му в Протектора първата турска фантастика с ексклузивен договор лично Чаатай заяви че не е казал дори на близките си хора за плановете си. Така че любиматЪ може и да знае или не знае какво предстои сега.
Това, което Ча играе тя да се съдере не може да го постигне!
Наскоро излезе тийзър на филма в който участва по Нетфликс.
Мернах и снимки в мрежите.
Остави хубостта....
Гледа както винаги неадекватно като отровена.
В такъв случай се казва сигурно е с добра душа че е с нея.
Няма да се харесаме с нея ако общуваме.
Не ми допада и това е.
Те намират баланса в което няма лошо.
Трудно се постига това по принцип.

Ново от днес за сериала Невъзможното.
С нетърпение и интерес феновете чакаме проекта и триото.

От Бирсен Алтунташ.
Имената на геройте в сериала.

Хазал - Гедже.
Тя е тормозена от семейството и иска да скочи и прави неуспешен опит за самоубийство.
Буура - Ердем полицай вдовец с три деца.
Озан - Гирай колега и приятел на Ердем в полицията. Влюбва се в Гедже от пръв поглед.
Ще има любовен триъгълник.
Бюлент Шакрак - Оуз
Ще играе положителна роля и ще внесе настроение в сериала.

Радвам се че няма да е баш психо като в Оригинала. Вчера изтръпнахме като си писахме и говорихме с фенките на Озан че няма да преживеем ако направят Ози насилник и психар и да млати героинята на Хазал.
Така е в японския оригинал. Head Band
Хазал е против насилието с позиция.
Озан също.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 00:27 от femmi2

# 143
За мен сериал, в който участваш, снима се и се излъчва всяка седмица по национална телевизия не може да се сравнява със сериал, в който не участваш, снима се предварително и се пуска след месеци наведнъж в платена платформа.
И ... Протекторът не е турско дизи. Wink

Недей да редактираш предишен пост след като има пуснат нов от някой друг. Безсмислено е, такива редакции не се виждат. Peace

# 144
Проф, не ти се вижда аватара. Дали само при мен, дали защото си го премахнала...

Разликата между сериали по национална телевизия и на платформа действително е огромна Hands V И като сме на тази вълна - за Любов 101 да знаете случайно дали го пуснаха? Последно бях попаднала на информация, че ще е през септември. Може и да си го догледам ако го открия.

Феми, ти с присъствието на Дуда в живота на Чачослав така и не свикна и я споменаваш единствено и само с лошо. Ама щом ти олеква... Stuck Out Tongue Winking Eye

От Туитър. Много кадри, гифки и колажи с братята по случай годишнината онзи ден...

# 145
Маргарелче, провери си телевизора Wink. Не съм си сменяла аватара и на настолната се вижда прекрасно. Grinning

За Любов 101 преди две седмици в Тубата са качили фрагман за втория сезон - https://www.youtube.com/watch?v=0X31xMVHQxc. Според края на клипа датата е 30 септември. А аз намерих това - https://fullfilmcidayi.com/bolumlerr/ask-101-love-101-2-sezon-1-bolum-izle/ не знам дали е грешно номериран клип или някой е докопал предварително епизода.

# 146
Повредата ще е в моя телевизор навярно, Профи... На останалите потребители им виждам аватарите, само твоя не.

О, имало фрагман. Изгледах го, благодаря. Иначе втория линк е погрешно номериран епизод от първи сезон.

Профи, една молба имам към теб. Възползвам се, че в последно време си по-активна, пък и само в случай, че не те затруднявам.
Скрит текст:
Ако можеш да ми изпратиш емотиконите от старата версия на Мамата. Бях си ги запазила преди, в раздел Правила си ги споделяла, а аз надничам понякога, но сега е изключено да ги открия. Бел също ми беше пращала, но нямам достъп до стария профил и вече единствено тези на които съм им запомнила кодовете ги изписвам ръчно... Онова под стола ми липсва много Joy

# 147
Здравейте, как сте днес 🥰

Феми, онзи ден беше споменала за нова снимка от Чаатай по случай рождения му ден и сега заради теб и аз чакам да видя това онова. Обаче докато чакам си играя със стари снимки. Уж се опитвам да си направя тематична снимка за РД, но кой знае защо все голи излизат. Та си казах и на вас да пусна една.....белким предизвикаме появата на нова. Феми,може да си припомниш първата любов, останалите също... 😀🤩

За да не решите, че съм дърт первезник ето и една малко по-романтична за първата любов...

Хайде, до скоро 🌞💞

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 15:25 от DeniAra

# 148
Черно-белия вариант ми харесва повече Heart Eyes
Дени, и мен първата любов все ме връща тук...

# 149
Марги на въпроса ти за Ашк 101 новият сезон
Официално НФ го пуска на 30 септември .

Дени ,спешъл  за теб. Това фото виждала ли си го ?
От Рим на презентация на Протектора. Снима се с звезди от един хитов сериал на НФ
Божее , каква красота е на това фото.

Маргарелке като имаш възможност ще спретнеш ли от тези .Flowers Hibiscus
Ти направи хубави от тийзъра и тези ми харесват.
https://twitter.com/silvi_f_65/status/1435654293344956416

Страхотен колаж , Мерси че го сподели . Обичам като колежката черно бели кадри и цветният е хубав и фемирският също.  

Kiss
това за първата любов го казвате заради залитането по един мачо.Кефи ме доста.
Няма да се откажа от Чаатай.  Очаквам какво ни е подготвил ново с вълнение.
Не се съмнявам че ще е добро и изненадващо . Wink

Дениии , какво това онова очакваш:joy:
такива неща  не щем от шаманката. Да я мята и мляска без показност вкъщи . Сигурна съм че както изгаря в сериалите така и в реала . Страстен е ама и оназ  не отстъпва.  Грозноватите са добри в леглото така съм чувала Joy
Добре че ни го спестяват и не слагат общи снимки. Дуда иска ама все е сингъл.  

ново  от сторито й . Аман бе дигна ми кръвното!  Imp
Тая халка се коментира сега пак ни я навира нарочно.
Таен годеж ли какво да си мислим....

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 16:34 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт