ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 719
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Халка на средния пръст, хм newsm78

Феми, сори, май имаме от тези на предишната страница...

# 151
Имаме но искам пак , особено как му се мята . Такъв кадър нямаме и как му избира костюм.
https://www.youtube.com/watch?v=2RrKtrQ6w8k
ето тийзъра на филма за който споменах снимки не изрових .

Тази халка е отдавна но мисля си е нейно бижу .
Накичила против уроки.
Кой ще те урочаса теб пълен смях Joy
Взирах се в очилата да видя отражение на ашкъма ама само храсти се виждат.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 16:14 от femmi2

# 152

Дени , това фото е спешул за теб . Виждала ли си го?

Божее , каква красота е на това фото .

Дениии , какво това онова очкваш джанъм Joy

Тая халка се коментира отдавна сега пак ни я навира нарочно .
Дени ,ти какво мислиш имали таен годеж ?
Феми, благодаря за подаръка Hug Красив е всякак, даже и с брадата като стар пират пак е красив. Не мога да спра да гледам снимки, филми, гифчета.....Какво да очаквам от човек като Чаатай......нова снимка, видео, усмивки, мъдрост....искам да го гледам как играе, говори, смее се, пее, танцува.....
годеж - тази дума е забранена в речника ми. Нито за любимците ми, нито за семейството ми.
Стига ми един продуциран годеж с много снимки и приклякания на коленце......
Гледах едно испанско видео, в което обясняваха, че Дуда и Чаатай се били даже оженили. Направо изтръпнах. Щях да питам тук, но после се отказах, защото реших, че клюката не е вярна. На Дудка може би й се иска, но на Чаатай не му стиска. Ако е така, нека да го е страх. Пък и тя нали е по-голяма от него, я да си намери някой набор и да остави момчето ни на спокойствие. Чета коментари, че при една раздяла тя се опиталада се самоубива......нямам представа има ли нещо вярно в това, но на няколко места го срещанах. Други пишат, че били разделени, но нали Чаатай избухна срещу тези жълтени, та не знам къде е истината. Бракът не е за него и особенно с тази торба кокали. Пак да попитам - защо красиви мъже са с грозни жени, обратното също е вярно. В една двойка двамата трябва да си подхождат. Не единия да е карикатура, а другия картина на Ботичели. За характерите мисля, че също са много различни. Той е самотник, интроверт, мъдрец, а тя както гледам има гънки в главата да мята кълки и да се снима с отворена уста. Ама като казваш, може да прави добър секс, а това е важно....

# 153

Emir Sarrafoğlu

https://www.youtube.com/watch?v=m2h6ijrAz1s&t=111s

------------------------------

нашият Корай от сериала - Юсуф Акгюн влиза в летното дизи рейтингово ЛЛО
отдавна нищо не сме чували за Юсуф повече прктит и от Чаго

# 154
Протекторът/ Защитникът  отново е на първо място.....

Рейтинг на турските цифрови телевизионни предавания в#IMDB на 22 септември 2021 г.
#TheProtector
#Love101
#BirDenizaltıHikayesi
#TheGift

http://teammy.com/2021/09/22/25538/

С тези резултати Чаатай никога няма да се върне в телевизията. Работата за платформите е много по-добра отколкото убийствените маратони, които правят по време на снимките за телевизионни сериали.

Ново, ново, ново

Според Ранини, Чаатай е подписал договор за „Yalı Çapkını / Кралят на рибарите“, който ще бъде продуциран от OGM Pictures.
Според последните новини, Ulusoy подписа с OGM Pictures, където Онур Гювенатам и Гюлсерен Будайчоглу са партньори.
Продуцентът Onur Güvenatam ще подготви поредицата за tv8, собственост на Acun Ilıcalı.
Подготовката за историята на поредицата е в ход.
Имената на Неслихан Атагюл и Йозге Гюрел се споменават като партньори на известния актьор. "

Това се базира на американския филм от 1991 г.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Fisher_King
Повече информация:
https://www.birsenaltuntas.com/…/cagatay-ulusoy…/1637/…

Супер новина за рождения ден.
"Кралят на рибарите" - силно заглавие на проекта. Крал и рибар ще играе себе си. Супер интересно 😀

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 17:59 от DeniAra

# 155
Дениии ,донесла си новината.
Официално! Няма лъжа и измама .Продуцент ОГМ Пикчърс . Заедно снимаха клошарския филм за Нетфликс.

Кралят на рибарите . Какво по хубаво от това да играе себе си и това което го прави щастлив.
Сигурна съм че ще бъде силна история . Базирана  на реален случай.
Не искам Неслихан за него. Дано не е тя не ми допада като актриса и хубост. Само циври и се подува.
Озге Гюрел е друго нещо. Ще си подхождат с Чачо и е готино маце и позитивна. Ще съм доволна да изберат нея.

Супер новина и подарък за фенове които чакаме новини. Gift Heart
Развълнувах се и всичко в мрежите ври и кипи. 

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 19:38 от femmi2

# 156
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
!!! Допълвала съм
На мен ми е нещо много, много съмнително.
Проект, за който досега и дума не е се е чула, изведнъж се оказва вече и със сключен договор?!?!?!
Да не говорим, колко не ми се вярва така леко комшиите да са се сдобили с правата върху пресътворяването в сериал на такъв филм като Кралят на рибарите.
Нела не съм я гледала, нямама представа що за актриса е. Бих повдигнала и въпроса не коя е спрягана за главната женска роля, а кой би бил актьорът в другата главна мъжка роля. Както и Чачко кого от двамата, скитника или циничния бивш радиоводещ, би играл?
Дано не е скитникът, че много ще се повтаря образът, с този от Хартиени животи.
А от изскачащата във всяка втора комшийска продукция Гюлсерен Буджъоолу вече ме втриса. Никой от базираните на случаи от нейната практика филми не ми е харесал. И прехвалената Истанбулска невеста адски ме дразнеше вървейки в праймтайма по БТв.
Апропо, Гинчо или Чачко да са казали нещо по въпроса?

---------------------------------------------------------------
П.П.
„Чувала ли си историята за кралят на рибарите? Като момче кралят трябвало да преспи сам една нощ в гората, за да докаже смелостта си и стане крал. Докато бил сам тая нощ го посетило божествено видение. От пламъците му се появил Свещеният Граал – символ на божието съвършенство.“

Една приказка за необичайни рицари, идеала на Свещения Граал и много любов и тъга. Кралят на рибарите ни среща с циничния и самовлюбен Джак (Джеф Бриджис), който е успешен радиоводещ, на върха на славата си, със секси половинка, лъскав апартамент и безпардонно поведение. Един ден, типично в свой стил, той се отнася с неуважение и подигравка към един от лека налудничавите си радиослушатели, без да знае за лавината, която ще последва. Същият ден въпросният слушател отива в едно заведение и открива безразборна стрелба. Загиват не малко хора, включително извършителят. Това води до обрат в живота на Джак. Три години по-късно той е леко алкохолизиран, страда от параноя, няма постоянна работа, но е намерил силна жена до себе си – Ани (Мерседес Руел), която крепи главата му на повърхността и по всичко личи, че затрива живота си. Една нощ той е загазил доста из тъмните улички на Ню Йорк, когато неочакван спасител му се притичва на помощ. Той е с боклукчийски доспехи, но с чисто сърце и се казва Пери (Робин Уилямс).

„Когато кралят започнал да пие усетил как раната му заздравява. Погледнал ръката си и видял, че в нея държи Светият Граал търсен от него през целият му живот. С почуда се обърнал към шута:
–  Как успя да намериш това, което най-смелите ми и умни войни не откриха?.
– Не зная. – отвърнал му шутът. – Знаех само, че беше жаден.“

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 21:08 от profi_1

# 157
Един час след полунощ отбелязвам рождения ден на Чаатай. Пожелавам му много здраве, щастие и успехи във всеки проект и всяка роля. Рибата да кълве и от Дуда да се отърве. Ако чак толкова си пада по нея, здраве да е, ще го преживеем. Важното е той да е добре, щастлив, усмихнат и по-често пред публика.

# 158
Хайде и от мен ЧРД на патрона! Ама нямам снимки под ръка. Ще чакам той да пусне някоя с миниатюрно парче тортичка. Laughing
Пожелавам му да нацелва качествени проекти и да е здрав и във форма да си ги изпълнява. Сигурна съм, че щастието сам ще си го изкове.

# 159
Както казва Надето, ходим където ходим - пак тук се връщаме...
Включвам се и аз в отбелязването на рд на патрона. Жив и здрав да е Чачослав, Tada много щастлив и успешен.

# 160
Моята първа любов и трепети . Heart
ЧРД на Чаатай Улусой.
Талант ,доброта ,красота външна и вътрешна. Роден с харизма. Много малко могат да се похвалят с това което постигна от спечелването на мъжкия Бест моделс.

Здраве и още много готини роли по възможност на Казанова.Birthday
Да бъде активен и по малко да се крие .

Почерпка и чакаме ново фото с тортичка и да благодари за безкрайната обич на феновете и търпение.

Поздрав. Gift Heart
Нали е балканче наше с гореща кръв. Често си пускам тази песен. Като за рибарчето е море,яхти  ,природа ,купон.

Хайде ,танци ,манци и настроениеее. ChampagneChampagne::tada:balloon:

---------------------
Поздрав от Гинчо

И от Илка също.

Маргиии ,добре си наминала ,знаех си че няма да пропуснеш този ден.Wink

Редакция докато някой ме редува
ново от Фокс тв . Продължава с рекламата за новият есенен сезон .

----------------------------------------------

https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_177488
Жената на певеца Тюркмен с когото са аркадаши е позрдавила любимеца с тази снимка и текст .
8год. назад . Не гледайте че се усмихвам . Тогава бяха много тежки дни и времена за мен.  Ти беше за мен като лекарство мой Чаго.

https://www.youtube.com/watch?v=zhySmhgArwA&t=38s
творчество от феновете за днешната дата и празник . Gift Heart

Cagatay Ulusoy : Happy Birthday ! 23 September 2021, 31 years

Наздраве още веднъж с любимото питие на патрона .

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 20:18 от femmi2

# 161

Честит да ни е рожденикът. Да бъде здрав и успешен! Да продължава да ни радва с различни и запомнящи се роли!

# 162
Емиии готини гифчета си направила за рожденика.
Ще цитирам едни думи
Какви мъже раждат босненките.
🎉😺🎂🍾🍾🥂💖
Едно мило ми става като чета пожеланията навсякъде. Blush
Особено това ,което сподели жената на певеца. Чачи е бил като лекарство за нея в трудни дни. Добър приятел подкрепящ.
В тия времена в които живеем истинските приятели са малко.
Сигурно и Чачи е прочел пожеланията в мрежите.  Акцията от феновете за болните дечица е благородна. Самият той помага на тях разбира се не всичко се знае.
Не е нужно.Хората са благодарни и така се разбира.

Ни дума ни стон ,нито фото. Все едно тази дата не съществува.
Не съм очаквала да ни затрупа със снимки поне една празнична. Нерде са съседите като на юбилея от мин. година да го щракнат че той нема намерение.
Дени , добре го написа за рибарската въдица , хареса ми .

За новината за новият проект...
Ранини няма да си позволи да го напише ако е лъжа.
Гинчо и подопечения са Кралете на Мълчанието!
 За Йешилчама нищо не обявиха ,Чачи лайкна Оя Доан и така се потвърди че е вярно.
Ранини намекна нещо преди това. Инфото от днес че Рана ханъм съобщи че няма да е римейк на филма ,а друга реална история.
Сценария го пише сценариста, който е писал първи сезон на Неверня с Джансу Дере.
Така ли ще остават заглавието ще има ли общо с риби. Канала още не е известен нерде ще е.
По всичко личи че се завръща в телевизията.
Колкото и невярващо да е защото предпочита платформи ,новатор даде старт за много неща.
Предимствата са много и има разлика не споря затова. Ще е ударно Завръщане за тв и за феновете които дълго жадуват да се завърне. Тв 8 и бизнесмена собственик прави всичко възможно да получи правата за излъчване от ОГМ както и други конкуренти. Искат името което е марка Чаатай Улусой за тях. Реклама и престиж.
Ще е драма ,нашият го бива в това. Няма да разтягат сезони. Най много два да заснемат. Един е достатъчен. И аз не искам и патрона също.

Руско списание вариант на женския Elle поздрави с думите ЧРД на секс символа на Турция ЧУ .
Актьора се стреми да избяга от това.
Леле само ако отиде там толкова фенки луди има и не само там.  Предпочита тишината и това си е. Гинчо не му дава зор но е добре за кариерата му. Хазалка щеше да ходи в Латинска Америка и там се отложиха нещата.
От Аржентина долетя журналистка и специално интервюира Хазал. По време на НИ се случи ако не греша.
Скрит текст:
Ех ,Чачославеее утре нов ден нов късмет дано ни зарадваш със снимка.

Новина за Хазал.
Тя е активна и ни радва.
Хазал Кая гостува на тв предаване и ще излезе на 27 септември.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 17:49 от femmi2

# 163
  • Варненска клюкарка
Проф,  на Ча няма да  е  по Краля на рибарите, а по оритинален сценарий, вчера четох Ранини..
На Хазал ще е .римейк на японскя хитов сериал Оазис. Имам доверие на Аксой, но нещо не съм впечатлена от историята..

Със закъснение ЧРД на Ча Heart Дано му се разминат  проекто партнЕрките  особено Несла.
.

# 164
Белл Hug Hug Hug
Колко хубаво, че се разписа!
Изпитвам вече ужас от това колко много профили на приятели не са писали от месеци, а някои и повече от година.
Аз само коментирах пусната от Феми в предшестващ пост информация. Видно от после излезлите ѝ допълнения, правилно съм изказала съмнение за достоверността на първичната.

На Хазал проектът не знам как ще върви. Актьорският състав е ОК, ама как ще развият историята newsm78 ... Нямам никаква представа и какъв е японският оригинал.

Маргарелче, специално за теб си намерих постовете с емотиконите от старата версия.
Скрит текст:
Ето ви малко емотикони от старите. Запазила съм си около 75% от всичките. Които от тях имат съответствие в новата версия, естествено ще се виждат както са в нея. Странното е че три различни сега се виждат абсолютно еднакво.

Rolling Eyes    Shocked    Close    Twisted Evil

Heart Eyes    Mr. Green    Stop   Party    Crazy   Flutter    Hug      Praynig    Peace

Скрит текст:
    Blush   Naughty     Thinking    Crossing Arms   Whistling   ooooh!     Outta Joint    Tired

#Cussing out    #2gunfire     Sick     #Crazy      newsm78     Money

baby_neutral   Joy    hahaha       bowuu      chef     bouquet

doh   wavey    rotfImao  rotfImbo    #Silly  #Shocked   Joy   newsm68   newsm44

newsm03     newsm10     newsm11     newsm12     newsm17     newsm45     newsm47    newsm51     newsm48      newsm53    Weary    smile3518   smile3502    smile3503
    smile3521   smile3505      smile3525     smile3532      newsm09

smile3506     smile3516    smile3515   smile3511   
  smile3513      smile3533      smile3514
   smile3534     newsm08     newsm61     newsm62     smile3507     smile3508     smile3501     smile3512       love001

Hands Clap      omm    4470     newsm56    smile3539   smile3544      newsm77   newsm19

Heart Eyes      action032     tiptoe    55    Wink    Yum     ideauu    superuu     jumpuu    typeuu     newsm27
П.П. Сложих ги в спойлер да не пълнят екрана. Ако някой напира за още, мога да сложа и останалите.

Давам и останалите, които съм запазила.
Лично аз си ги пазя на уърдовски файл, в т.ч. с вмъкнати картинките, и си копирам който код ми трябва.
Скрит текст:

yes    bash    Rolling Eyes    box    tooth   Smile    thumbsup    smile3555    spoko 

hug     no     cry      Angry          Imp             Banghead        #Sniper

1dating     luvbed  Heart Eyes    txtloves      newsm76     Two Hearts     loveuuu       Kissing Heart     Two Hearts 

smile3504       newsm59       nbirthday     newsm67     Gift      party023     newsm38

ura     dance     bigdance2       newsm18  Party Time       newsm74    newsm50

Oha!     spam2      newsm65     welcome     oops      newsm23      newsm26    animal085   

animal037      261uu      newsm75      newsm79    1ironing    wash       hang 

1dishes   knit     ruporuu      nnnuu     umnikuu    finger     Hands Fist      cheers    Drunk

Wine Glass  bath   bath1      newsm39     kiss    bye      Flushed      Innocent

1swing    sport027    help       grinning039     car003      umbrella       Nature Sunny      cold 

Stuck Out Tongue Winking Eye      ppp       smile3538      mixed037     Hands Clap      friendship      newsm20   

smile3510     smile3520      smile3527      smile3528 

smile3529    smile3530    wflag       Rolling Eyes      blahblah     Heart Eyes     33uu       eat   

Popcorn     smile3553        smile3540           newsm43       bishop 

Flowers Rose    Flowers Sunflower     Flowers Four Leaf Clover      fingerscrossed   Bulb    afwitch    angel008     newsm66 341uu     food010

kaffeetrmker_2     1countingsheep     sleepuu      smile3524      Sleeping      newsm46     remybussi

santa2   Close-mas:     Nature Snowman     newsm81      lalalala    Sign Exclamation    :  Confused:        Bulb        bg 

callme      reverance       moresmile     hahaha      cheers      hbday

bdbaloni         baloni

atwork      bambam   icanfly    tongue     fiuuuuuu     jump       bombs

dontknow    sun    pletka   sweating     Scream      amiiii 

prostor     clean     needle    clean      Two Hearts       Kissing Heart     Flowers Bouquet    lovekiss 

kiss     Kissing Heart      dancing      travel       motor     bye     fight

fight       gydi     hit 

П.П. Видях, че два-три кода от ДядоКоледните са ми се бъгнали, но така съм ги запазила и не мога да възстановя в момента какви са истинските.

Общи условия

Активация на акаунт