ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 450
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Диде, за това видео става дума. Феми е извадила гиф, но го иска с по-голяма продължителност...
Аз много съм взела да й отказвам напоследък, но тя не ми се сърди.  Satisfied
Дайте ми номера на епизодите да го направя под 5 Мб по мой начин

# 676
За фенско творчество става дума - сглобявали са моменти от НИ и Йешилчам. Номера на епизодите няма как да посоча...

# 677
За фенско творчество става дума - сглобявали са моменти от НИ и Йешилчам. Номера на епизодите няма как да посоча...

Разбирам нали от години се занимавам с подобни неща за мен е детска игра да пробвам да го направя само,че ми трябват моментите като номер на серия.

# 678
Диде, за това видео става дума. Феми е извадила гиф, но го иска с по-голяма продължителност...

Пробвах се, но и конвертирано пак е много голямо. Успях да сваля до 15, но чак до 5 не мога да го докарам цялото.

# 679
Диде ,благодаря че се отзова няма как да посочим номер на епизоди. На Йешелчама ще разберем номера на епизода на Хазал от НИ е от предпоследните епизоди на втори сезон.  Ражда дъщеричка и всички са щастливи. Бащата пияндето и той се радва и я взе на ръце внучката.
Актьора го бива определено е добър.   Гледах тези моменти по фемилито иначе целия сериал не съм гледала.

Другата седмица сме на кино с Гост и ще стискаме палци за старта и рейта.
Дали ще се съберат екипа да гледат и отпуснат снимки.
Искаме вече обща с Ози някое селфи и закачки.
Нещо зад кадър.

Отплеснах се да напиша че видеото с поздрава с фемир и песента е Убийствена и текста.
 Очите им говорят, погледите и телата. Една любов започнала с лъжа но стана истинска и за двамата. Принц Емир и неговата принцеса.
Болка от любов. Broken Heart
Когато страда и пие и беснее  Емко - Ча направо.... Кеф на макс.
Любовните погледи и на двамата. Не трябваше да свършва трагично.
Нали съм си романтичка се разчуствам. Ще си запазя текста и песента в архива.

Блу тв се правят на лисици  ще си навлекат гнева. Хората искат да гледат любимия актьор малко ли чакахме сега отлагат последните пет епизода Imp Ще ги пуснат разбира се.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 21:09 от femmi2

# 680

Феми, поиграх си и аз с видеото, но колкото е по-голяма гифката при компресиране образите се размазват. Получи се това:

А най-сполучливо според мене стана, когато разделих видеото на две:

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 22:07 от Emiliya

# 681
Филиз ражда в последния епизод на НИ, но не знам кой номер серия е.

Профче, честита да си! Пожелавам ти здраве на теб и на тези, които обичаш! Пожелавам ти много обич да даваш и да получаваш! Пожелавам ти много щастливи моменти и сбъднати мечти!

# 682
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Минавам да си обера китките smile3503 . Не съм от криещите се. bowuu 
Благодаря за прекрасните поздрави, музикални и немузикални. Чудни Фемир Heart Eyes !
Извинявам се, че почерпката я нося на патерици, но чак сега стигам до компа.
Скрит текст:
Опс! Изтървах малко кутията с бонбони отгоре, ама нищо. Взимайте си! Laughing

Хайде, наздраве! Drunk

Феми, поздрави и на баща ти!

Като видях Хазал с Руткай, се сетих да ви сложа една негова снимка с Фико от това лято.

# 683
Еха, каква оригинална тортичка... Налазвам докато някой не ме е изпреварил. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 684
Емииии , Тенкю за гифките Hug

Още един вариант който ми подариха . Smile

Хазалджим е нежна много и отива червената панделка .Heart Eyes По време на НИ забременя и разцъфна.

Феновете омешаха реал , сериал . Фериха свърши трагично и сега сглобяват каритнки и си мечтаят да  бяха показали бебечето на Емо и Фера и да бяха отпуснали романтик сцени .
 Както казах ХазЧаг са цяла Вселена от звезди .
 Най добре да се пазят и любимеца да си гледа кариерата .
Не че имам против семейство  не с гените на тая акула с която живее . Вътрешно не я усещам не е мой човек .  

https://twitter.com/AliAv77/status/1454891111344869381
Али Ав е избрала перфектен муз. фон   като сексапила на Ча.
Да се рамечтаеш и припаднеш

на къдравелко ще се тръшна . Ще ме довърши Flushed Лице , ръце , усмивка , косички , къдрички и очички .
Днес ще откриват нов магазин на френската марка Ив Роше в Измир и Алпицина ще е гост нали е тяхно реклмно лице. Този с него е менджъра му . Сега разбрах кой е иначе не съм се интеренсувала .
 Алп напредва доста и е търсен .
Очаквам да ни залее с материал днес . По принцип си е активен .

Днес е световен ден на мъжете да наредим още мъжка красота и загадъчност .
Достоен мъж , мечта на жените . Не  всяка ще издържи на отшелничеството му.
Дуда издържа може и тя да харесва това . Ето ти тайната на връзката .
Ухае:на грях и съблазън ! Lips

------------------------------------------------------

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 17:18 от femmi2

# 685
Феми, имам едно въпросче, пък ти прецени дали да отговаряш Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъй като все намекваш, че не е хубаво да дърпаш дявола за опашката и в същото време го правиш - какво ще се промени за теб ако опасенията ти за патрона се сбъднат все някога? Ако се ожени или има дете това не значи, че ще се откаже да играе, ще си е професионалист докрай. Нали в Йешилчам имало горещи сцени и се раздавал... По-рано в Защитника и т.н. /Не че еротичните сцени са основното и най-важното в кариерата му, но факт е, че и те са обект на обсъждане/. Това, че е обвързан не променя нищо. Радва си феновете с различни превъплъщения и това е, променя си външния вид с лекота... Отдаден е на професията Hands V
Ще ти стане безинтересен ли? Няма да е така харизматичен ли... Покрай Дуда ще ти стане противен и той ли? Наистина ми е интересно. И да е сам, и да не е, каква е разликата?
Нали знаеш, че това не е заяждане... Макар да прилича на такова. Уморих се от себе си, през ден повтарям едно и също Joy

# 686
Маргарелке , дърпам дявола.
Знам че няма да го направи и всеки път пиша пепел ми на клавишите мислите и пръстите .
Опазил Бог !  
Ако един ден стане със сегашната избрана ще ме заболи , ще си поплача . Дали ще се откажа от него едва ли ... Хубост насила не става! Ако е с някоя поносима и повечето да я одобрим няма да се дърпам толкоз.
Ще си гледа кариерата това няма да го спре , онази и без това няма такава и скучае .
Какво и харесва е голяма загадка няма и да разберем нещо от кухнята.  
И двамата не са такива да разкажат как е станала заварката , налагали се да правят компромиси , какви общи неща имат или не. Не че премирам да слушам това. Ще се прежаля и  дишам дълбоко.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 00:56 от femmi2

# 687
Благодаря за отговора, баджаначке. Laughing Не трябваше да махаш последния ред Laughing

# 688
Здравейте, щом е световен ден на мъжете (Толкова много ли намаляха, че трябва да честваме в световен план мъжкото население? Не че имам нещо против Grinning) ето още малко красоти и усмивки Simple Smile

Любопитно ми е как бихте тълкували следния цитат:
„Той имаше лице, което караше ангелите да плачат, а боговете да воюват."
Питам съвсем сериозно и имам причина за въпроса си.

# 689
Баджаначке бърза си с четенето . Изтрих го щото прозвуча грубо  може и да не е така.
И аз се уморих не спирам на инат като Овне . Хубава да намери нема угодия пак ще намерим косури Joy ще  видим и поведението.
Ревностни сме . Никой няма ни пита нас или мене ама си пишем и съм честна.  Не е от кифлите.
За любовните страстни сцени , която и да е трябва да го разбира и да не ревнува.
Често стават изневери или срещаш човек, който не си очаквал и се вълнуваш на сета или извън него.

Любопитно ми е как бихте тълкували следния цитат:
„Той имаше лице, което караше ангелите да плачат, а боговете да воюват."
Питам съвсем сериозно и имам причина за въпроса си.

Дени , ще кажеш ли причината за въпроса ако не е тайна .
Готино и мъдро е .

Ангелска чиста сълза и лице .

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 01:01 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт