ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 439
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Ще ти кажа разбира се, но се зачетох в тази статия. Малко трудно се разбира нещо от снимката, но съседите искат платен абонамент за всичко. Обърни внимание на последните думи от цитата ми. Те означават, че Семих бей не е женен за Тюлин.

https://gazeteoksijen.com/ekran/yesilcam-fokur-fokur-kayniyor/

Вторият сезон на Yeşilçam, написан от Левент Кантек и Волкан Сюмбюл, беше излъчен по BluTv с пет епизода вчера. Ние сме в 1969 г., отвъд мястото, където спряхме. През следващите години и светът, и Йешилчам се промениха. Семих Атеш (Чагатай Улусой) е оставил зад гърба си неуспешните дни и изживява златния си век в Йешилчам с Тюлин (Афра Сарасоглу) и сина му, въпреки че не е в брака си.

А цитата е от един роман на американска писателка Дженева Лий. Не е в минало време, а просто разказ за визията на любовника на лирическия герой в романа. Питам как го разбирате цитата, защото една мила дама ми написа, че тя го разбира в негативен план. Според нея думите война, сълзи носят негативно усещане. Аз й написах, че разбирам цитата в смисъла, че ангелите плачат от умиление пред красотата му, а боговете се бият, за  да я/го достигнат.
Ето диалога https://twitter.com/DenkaArabadzhi1/status/1456608243510304774?s=20

# 691
Е , как така не е женен за Тюлин като и двамата са с халки или е за заблуда . Значи си кръшка с Газел и други не се смята за изневяра .
И кога ще излъчат останалите пет епизода ?

И аз така го подразбрах за цитата

Айдеее ново от сета с клапата  Хазал и Бюлент Шакрак

https://twitter.com/emmyofficial25/status/1456659070480437254/video/1
 видео с Хазал и Озан. Искаме и селфитааа . Сладури Yum

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 20:41 от femmi2

# 692
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дени, разбирам цитата точно по начина, по който и ти го разбираш. Изчетох и диалога ти в туитър с милата дама. И не съм учудена, че виждаме нещата по различен начин. Защото ние сме с едно светоусещане, плод на нашата култура и начина ни живот (източноевропейци, на най-големия исторически кръстопът и на границата на Ориента). А милата жена е продукт на западната култура, доколкото мога да преценя по името и езика, на който комуникирате. Те възприемат всичко буквално и с изчистен смисъл. А ние винаги откриваме или влагаме и по нещо съвсем различно и преносно в казаното. Символиките ни хич не си съвпадат.

# 693
https://www.youtube.com/watch?v=H-nvszOU5ro
Сантиментален поздрав за всички в темата . Пелодията  ми е от любимите .
Охх душичките ми те ! Gift Heart

# 694
https://www.youtube.com/watch?v=H-nvszOU5ro
Сантиментален поздрав за всички в темата . Пелодията  ми е от любимите .
Охх душичките ми те ! Gift Heart

От сърце благодаря Heart
А така, взаимно си подхранваме лудостта Stuck Out Tongue Winking Eye Аз и без това не мога да се оттърва от нея, а с видеата през последните дни съвсем я разгарям. Без да ми се смеете ще споделя, че отново превъртам епизодите и сега съм на момента, в който Емир ще разбере истината. Колкото пъти да гледам, в този момент ми се къса сърцето и за двамата. Чак болка изпитвам, толкова е истинска играта им....

# 695
Точно. Взаимно си подхранваме тихата лудост. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз да ви кажа пък, че точно тези моменти след разкриването на истината съм ги гледала най-много. Изпадам в едно противоречие, защото любимите ми са други, по-романтичните... но пък тези докато са скарани и Емко се показва в съвсем различна светлина, наранен и причиняващ болка - ами много са силни и съм ги повтаряла многократно въпреки, че оставят неособено приятно усещане Broken Heart Повторното им влюбване, обидени един на друг, но и двамата са истински...

# 696
Точно. Взаимно си подхранваме тихата лудост. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз да ви кажа пък, че точно тези моменти след разкриването на истината съм ги гледала най-много. Изпадам в едно противоречие, защото любимите ми са други, по-романтичните... но пък тези докато са скарани и Емко се показва в съвсем различна светлина, наранен и причиняващ болка - ами много са силни и съм ги повтаряла многократно въпреки, че оставят неособено приятно усещане Broken Heart Повторното им влюбване, обидени един на друг, но и двамата са истински...

Да, и аз много харесвам епизодите след разкриването на истината. Поведението и на двамата е много различно и натурално. Харесвам гнева на Емир, но много харесвам достойнството с което Фериха понася поражението - момента когато позвъни на врата след като знаеше, че всички са в апартамента е много силен. Тя гледа с високо вдигната глава, той свежда поглед. Не знам дали от срам, че е излъган или от неудобство пред нея, но сведения поглед е много силен момент. Само в тази единствена сцена се вижда разликата в положението им и колко е невъзможно да бъдат от една страна на живота. Аз никога не съм оправдавала лъжите на Фериха, но прекрасно я разбирам. Предполагам много от феновете са също като мен.

# 697
И з ги харесвам тези епизоди след разкриването на истината . Тогава Емко разбра как живее тя.  Като види че тормозят любимата забравя за мъст . Мразя те е равно на Обичам те .

нов фраг на Гост

Дении имаш излязъл тийзър и на другия любимец Акън.
https://www.youtube.com/watch?v=qutiEGyqnuE

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 23:10 от femmi2

# 698
Дении имаш излязъл тийзър и на другия любимец Акън
https://www.youtube.com/watch?v=qutiEGyqnuE

Благодаря, отдавна видях, даже напълних темата с инфо и снимки Heart Eyes

# 699

Ердем:Да добро утро Турция.Чух те гласът на звънеца.Хайде ставайте! Ставайте!
-Работата е уредена.
+Направих си гадже татко?
Ердем- Както какво? Като слон ли?
Ердем:Май забрави и как се белят картофи след като загуби паметта си?
Ердем :Въобще ли не си чувала затова?
Гедже: Въй,въй,въй?
+Това е смешно
Гедже:Според мен не е
Гирай и жената:Изненада!
Малкия:Какво си пожела татко?
Ердем:Винаги да бъда до вас.

# 700
Диде, мерси. Flowers Cherry Blossom

Харесвам гнева на Емир, но много харесвам достойнството с което Фериха понася поражението - момента когато позвъни на врата след като знаеше, че всички са в апартамента е много силен. Тя гледа с високо вдигната глава, той свежда поглед. Не знам дали от срам, че е излъган или от неудобство пред нея, но сведения поглед е много силен момент.
От неудобство... Емир можеше да беснее и да унижава нея или семейството й, но другите не искаше да знаят. Идваше му да потъне в земята от срам заради това, че в присъствието на приятелите му тя идва за боклука. Не знаеше дали Ферка няма да си помисли, че той умишлено ги е поканил. После дори побърза да се оправдае, че сами са отишли... Мразейки я обичаше. Не можеше да я избие от ума и сърцето си. Чувстваше се използван, но трябваше да си изясни все пак всичко и това щеше да се случи само ако е в близост до нея.

Друг освен посочения момент, който много обичах да си причинявам е, когато Юнал идва в блока и се чуди откъде му е познато мястото. През това време Чепиковите се връщат от сватбата на Мехмет. На стълбите се срещат едното и другото семейство, Ръза се чуди откъде познават дъщеря му. Чуват се крясъци от дома им и Емко тичешком се прибира вкъщи като по пътя е мислел под какъв предлог да извика стария горе, че да не бие Фериа... И продължението на другата сутрин Heart Чака в колата да види какво са й причинили... Краткия разговор с Корай по телефона, да не я оставя сама.... После пък все пак реши лично да провери какво се случва и затвори устата на Илкер...
Все силни моменти. От цяла вечност не съм обсъждала нашия сериал. Леле, и пак се почна Joy

# 701
Друг освен посочения момент, който много обичах да си причинявам е, когато Юнал идва в блока и се чуди откъде му е познато мястото. През това време Чепиковите се връщат от сватбата на Мехмет. На стълбите се срещат едното и другото семейство, Ръза се чуди откъде познават дъщеря му. Чуват се крясъци от дома им и Емко тичешком се прибира вкъщи като по пътя е мислел под какъв предлог да извика стария горе, че да не бие Фериа... И продължението на другата сутрин Heart Чака в колата да види какво са й причинили... Краткия разговор с Корай по телефона, да не я оставя сама.... После пък все пак реши лично да провери какво се случва и затвори устата на Илкер...
Все силни моменти. От цяла вечност не съм обсъждала нашия сериал. Леле, и пак се почна Joy

Или когато видя Фериха и брат й в парка и реши, че той я напада. С момиче беше и пак изкочи от колата с името й на уста.

"Леле, и пак се почна" - това ми хареса Joy

# 702
Ооо това когато и подариха кофата за боклук в даскалото не мога да го забравя беше ужасен номер после с Ханде станаха първи приятелки малко смешно ама в сценариите на Сърма Янък всичко е възможно.

# 703
Ооо това когато и подариха кофата за боклук в даскалото не мога да го забравя беше ужасен номер после с Ханде станаха първи приятелки малко смешно ама в сценариите на Сърма Янък всичко е възможно.

Това е ужасно. Фера пак се държа. Аз вероятно нямаше да издържа.
Номер на Джансуто. Един от моментите които ми е неприятно и понякога избягавам.
Емко въпреки това не позволи да се гаврят така с нея. Тя си помисли че той е виновен но нямаше общо. Искаше да и обясни че не е такъв човек въпреки болката която го изгаря от лъжата.
После натупа Илкер търсеше кой го направи.  имаше разправия.
Капитана му стана неприятно. Влюби се в портиерското момиче.

Маргиии и пак се почна то не е спирало Joy
Това е като зараза.
Какво правят ,какво е това чудо и сега като гледам клипчета и пак ще се зомбирам и се разплаквам. Ще се смеете чувството е особено и Необяснимо.
Сантиментално.
Смесица от чувства.
Може би защото ми е мъчно за тези времена и че Ча чок се промени.
Искам отново нещо разтърстващо. Мен ме разтърси Хартиен Живот.
Съвсем различен проект без партньорка. Показа на какво е способен.

С друга партньорка няма това като с Хазал без думи се разбират.
Ко ще и Адриана Лима да долети и да играе..... Joy

Дени от нерде ги гледаш с превод ли ?
Често питат хората и ко искам да налаза в нафталина трябва много да ровя.

Ще може ли да удържим до утре вечерта или си неделя да пусна темата.
Не е готова още има неща за оформяне.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 23:15 от femmi2

# 704
Вярно, малко нереално се получи с приятелството между Фера и Ханде... Тя втората все въртеше номера, не се знаеше със сигурност лоша ли е, добра ли е, не можеше да реши Корай ли обича, Емир ли... Всъщност в последния момент и тя като нас, зрителите разбра, че през цялото време е обичала Корай Joy Но трябваше да го изгуби, че да се осъзнае Joy Той пък от своя страна уж беше луд по нея, появи се Гюлсюма и му стана за кратко интересна, нещо много заплетено се получи от един момент нататък...

И да, кофти беше това с кофата баш на рд...

Феми, поутихва лудостта Joy Най-много веднъж годишно да ми се прииска да погледна и то определени моменти, на коментари също съм пестелива, но като подхванахме не мога да се спра Satisfied Като за финал на темата Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт