Сливен 3

• 24 138
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Хей, Диди, защо си смени ника на БГ Питка, стария отиваше на шапката ти  tooth Вчера те видях в гръб, ама как да се развикам. По принцип само съседите знаят колко съм гръмогласна  Sick

ХЕ хе...скица, трябваше да ми извикаш Wink Дяволинкеееее  Joy
А ти къде се изгуби   bouquet

Лек ден момичета Hug

# 136
Никъде не съм се губила, ама нямах нет, че кабелът се протъркал нейде по терасите и докато установят причината мина време. Ама вече съм на линия  Mr. Green Като нямам нет чак ми става нервно, че и времето не става за разходки /въпреки, че май като те мярнах ти беше с малкия  smile3506 /- в тия мъгли ме е страх да изкарвам дребното. В събота съм на купон на Карандила  newsm44 и съвсем я пазя, че да не ми се развали мероприятието. Дивее ми се - 2 не виждам Joy

# 137
Момичета,черпя малко снимки,ако ви липсва морето Wink
Ето

# 138
Нещо не ми се отварят. newsm78

# 139
  • София/Сливен
Теди и аз не мога да ги видя.  Server Error in '/' Application

# 140
Здравейте, аз отдавна не съм се отчитала /по-точно се отчетох само веднъж/, но ви чета редовно и надявам се вече да съм по-редовна, особено в студените дни. Не зная за вас, но аз съм решила да каля моя мъник и сме редовно навън, пък било то и за 10-ина минути, поне докато си вземем кухнята. Пък днес виждам, че и слънце се прокрадва зад облаците, така че ще тичаме навън.
Желая ви весел и слънчев ден!

# 141
Проблема май е със самия сайт(bgphoto) newsm78По-късно пак ще проверя Wink
Да,това е!!!Не мога да влезна изобщо вътре.Дано по-късно всичко е наред.

# 142
момичета кажете ми спешно магазин в Сливенкъдето мога да намеря повечко видове памперси и на добра цена..?

# 143
  • София/Сливен
Магазин "Рошко" срещу Частната болница, на Раковска срещу пожарната Мисля че беше "Щастливо бебе", "Косара" - В Младост
Как е бебчо? Да не би да се обрива от памперсите? Или пропускат?

Разгледах снимките - голяма сладурана, да ти е жива и здрава, само радост да ви носи.

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 14:38 от М_е_г_и

# 144
  • София/Сливен
И да похваля един магазин-склад за бебешки истории, памперси, храни, козметика - в блока, който е на ъгъла на Христо Ботев/Толбухин/ и Раковска.

И това също - но май ще ти е далече на теб.

# 145
  • София/Сливен
Отново съм аз, но ми хрумна нещо - да си направим списък на детски магазини в Сливен. Тъй като аз не съм в Сливен (може да има промени в това което знам), давам думата на вас. Всичко което знаете за даден магазин - име, какво се продава в него, къде се намира (адрес), и ако знаете телефон, ако искате и работно време (особено дали работи в събота).

Вие сте!

Доста въпроси вече има за детски магазини, и от мами от други градове, даже имаше питане за телефон на "Рошко" от една мама от Бургас и......  добре ще е да има списък.

# 146
Я кажете къде точно се намира този склад на Раковски, че нещо не се сещам, а днес ще ходя до Кауфланд да купувам и на двамата памперси Wink

МЕрси  bouquet

Днес видях Малински с малката госпожица, която е станала мацка  Hug Heart Eyes

# 147
...а, да - забравих  ooooh! аз утре след 13 часа съм свободна и ще съм по главната - ако на някой му се излиза за разходка - да заповяда Hug

# 148

Как е бебчо? Да не би да се обрива от памперсите? Или пропускат?

Разгледах снимките - голяма сладурана, да ти е жива и здрава, само радост да ви носи.

obrinata e..neзнам дали е от памперсите..ползваме пеленки на Памперс..смятам да ги сменя..съветват ме на Либеро..или Канбебе..били евтини Канбебе и някои мами са доволни..какво смятате вие?

# 149
  • София/Сливен
Всяко бебе е различно, моя големия само от Памперс не се обриваше. Но сега много мами се оплакват от тях, може да е различно качеството вече (те са и доста по-евтини отколкото преди 5 години). Аз бях направила така - отидох и взех от всички памперси дето имаше тогава по 5 броя и пробвах - много се обриваше от ластичетата дето имат някои на кръста (особено Nannys). И накрая останаха само Pampers, Fixies, Huggies. Най-скъпите тогава, ама какво да се прави. Сега още има проблеми с кожата, много е нежен. Добре, че малката не е така.
Влизала ли си в тема за памперси, има доста мнения, но аз не съм ги запомнила, че вече не ми трябват - и малката ги изостави (памперсите  Grinning)

Оп, забравих. Магазина е във високия блок, военния (сравнително нов, бях вече голяма като го строиха), дето е точно на кръстовището на Раковска (Панайот Хитов точно там свършва и почва Раковска) и Толбухин (сега е Христо Ботев) - Новоселски мост. Я влез в bgmaps и виж ей тук някъде е

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 15:19 от М_е_г_и

Общи условия

Активация на акаунт