Сливен 3

• 24 119
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Меги, мерси - един бял блок нали...и отдолу прди имаше Еврофутбол newsm78

Гери и аз търся на Либеро, но тук в СЛивен не съм виждала  Tired дано намериш хубави памперси и Вики се успокои Peace

За радост моите и двамата приемат всякакви видове памперси Peace

# 151
  • София/Сливен
Ами не го знам какъв цвят е блока, че отдавна не съм минавала оттам. Като си бяхме още в Сливен, с колата често се прибирахме през Раковска (особено ако се е налагало да се отбивам до моята работа - тя е от Новоселски мост нагоре чак до баира - на Орешак - горското). Та от колата го видях този магазин и казах на мъжа ми: Да се отбием някой ден да го видим. И той каза: Нямаш проблем. И така все още се отбиваме Laughing. Та не съм влизала вътре. А пък и мина доста време и вече не търся памперси.

Още един магазин, който хвалят - Алиса на "Панайот Хитов". Лично аз няколко пъти не съм намирала това, което търся. И един път видях пюре с изтекъл срок на годност - това беше преди да се роди Велина. Там има памперси и много майки купуват от там, но са 2-3 марки, т.е. няма голямо разнообразие. И понеже скоро не съм ходила - може и да не е така.

Ето от миналата тема:
Дидка,по принцип до преди 2 седмици използвах само на Памперс,но от както ми се пръснаха 3 броя, на дупето на Алекс,сутрин след сън(а не можа да се каже ,че пие много вода)реших да изпробвам други марки,и след проба на 5-6 вида се спрях на Lumpi ,те са май италиански.Не съм сигурна,но са много добри Peace

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 18:27 от М_е_г_и

# 152
  • София/Сливен
Оказва се че имаме рожденичка днес - макар че в списъка е с питанка, улучила съм датата - 30.11.
mrenka, кажи дали съм изчислила правилно и годината.

Честит рожден ден на Вили!
Да расте умна и красива и да носи само радост!!!

baloni baloni bdbaloni baloni baloni

# 153
Честит рожден ден на малката красавица Hug

Много целувки и пращаме и весел празник и пожелавам Party и скоро да се видим Wink

На Рени   bouquet  bouquet  bouquet

# 154

Гери и аз търся на Либеро, но тук в СЛивен не съм виждала  Tired дано намериш хубави памперси и Вики се успокои Peace

Здравейте!
Позволете да се намеся за памперсите. Аз съм от Сливен, до скоро живеехме в Берлин, после 1 год в Сливен и от септември в Бургас.

Ние винаги купувахме Либеро и Хъгис от Косара, те вече са 3 магазина в Младост в супера, другият е в горната страна на бул. Чавдар, който в момента незнам как се казва, а третият е на главната в бившия Ален Мак. После ми стана любим Рошко на пл. Левски, но и в двете вериги магазини има богат избор на памперси.

Пожелавам ви приятен ден!

Ние днес тръгваме за Сливен, но само да предадем щафетата на баба и дядо, а после отпрашваме за Жеравна.

Надявам се ако около Коледните празници се съберете и ние да присъстваме.

# 155
Споделете мнения за акушер-гинеколозите в Сливен.

# 156
Здравейте и от мен!

БЕБЕШКИ МАГАЗИНИ
Аз също ще помогна за изготвянето на списък. Имам много пресни впечатления от тях - скоро ми се роди племенница и ми се наложи да ги обиколя всичките, даже заради моя син не ми се е налагало толкова да обикалям. За Алиса и аз бях чувала хубави неща и най-вече, че е евтино. Да, ама аз колкото и пъти да отида все не мога да избера нищо за детето. Евтино е, но пък и качеството на стоките не е кой знае какво. Компромис между цена и качество може да се открие в Косара.

ПЕЛЕНИ
Аз използвам само на Памперс и съм доволна, но харесвам много и Дайперс. Не мога да ги открия никъде в Сливен. Иначе откъм разнообразие - в Косара е най-голямо.

АКУШЕР-ГИНЕКОЛОЗИ
Аз бях под наблюдението на д-р Георги Илиев. Изключително доволна съм откъм внимание и много му се носи славата, че открива и много проблеми на плода само от наблюдението на видеозона. Всеки път преглежда с него, макар че по НЗОК отпуснатите прегледи са  2 или 3 за целия период на бременността. Сестра ми също роди при него и също е много доволна. Скоро заведох и моя приятелка. Впечатленията й са същите. Даже със съпрузите се сработва много и моя мъж може да каже само хубави неща за него. През цялото време на бременноста ми му обясняваше всичко, персонално на него. Д-р Илиев изражда в Първа частна болница.

КОЛЕДНА СРЕЩА
Аз също ще се радвам да си организираме една такава среща преди празниците и да се запознаем /поне тези, които сме по празниците в града/.

ЗАВЕДЕНИЯ
Можете ли да споделите в кое заведение можем с приятелка да отидем с децата. Аз не се сещам за такова, в което не се пуши, освен сладкарницата на Мустан.

ДЕНЯТ
Времето днес е слънчево и по-топло. Така, че пожелавам приятни разходки на всички и весели и кротки дечица.

# 157
  • София/Сливен
Здравей, Kremenchen! Тези магазини ги написах в списък - който иска да погледне на 1 страница - бул. Чавдар е Стефан Стамболов, но аз писах Българка.

Delikaten от Сливен ли си? Само с едно мнение и никакви данни в профила... Обърни внимание какво ти казват на другия въпрос (макар че kobra, която ти отговаря също е само с едно мнение и никакви данни в профила). Ако действително нямаш нужда от гинеколог (ника е в м.р.) - тук не е място за проучвания. Ако не е така - извинявай, но поне се представи. Можеш да ползваш и търсачката - има доста теми по този въпрос, а и в тази тема неведнъж е ставало въпрос. Прочети я.

lony_13 напиши и другите магазини, които си обиколила, моля.
А за заведенията - много трудно е да се намери такова, май няма. Мислех че в Българка на Шаклиян не се пуши (след 1-то влизане), но след 2-то (и сядане) се оказа, че и там се пуши. Но поне не е толкова задимено като в заведения с тийнеджъри или подобни.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 14:16 от М_е_г_и

# 158
ПЕЛЕНИ
Аз използвам само на Памперс и съм доволна, но харесвам много и Дайперс. Не мога да ги открия никъде в Сливен. Иначе откъм разнообразие - в Косара е най-голямо.

На Дайперс има по принцип в Билла, поне тук в Бургас.

Аз също забравих да ви се представя Казвам се Кремена, а синът ми Мартин роден е на 22.05.2005. Аз съм 75ти набор и съм учила в Езиковата.

Ако искате можете да ни включите в списъка на Сливенските мами.

# 159
М_е_г_и в подземния гараж на бр. Миладинови се казва Бебе Център и собственика има още 2 в пазара до моста, пред единия има една пластмасова пързалка.

# 160
  • София/Сливен
Креми, вече ви включих в списъка, сега ще допълня.
Този магазин в пазара го знам (с пързалката), но не знаех, че на Бр. Mиладинови също е техен.

Дайперс и аз съм ги виждала в Била, но сега скоро не съм ходила и не посмях да пиша. Но преди време, когато се роди на сестра ми малкия (2003 г), бях и купила от Рошко по няколко бройки от 3-4 марки памперси (че е 5 години разликата с каката и не беше в час с памперсите). Тя харесала Дайперс и мъжа и купил от Била цял пакет. Но се оказало, че не са същите, не и харесаха изобщо, много е вероятно да са били найлоновите. Който има по-голямо дете знае, че имаше памперси с найлон вътре, много задушаваха и може би затова много лекарки като видят обриви по дупето и казват (все още): карай известно време без памперси.
Но това е преди 3 години и половина - надявам се вече да не произвеждат такива, да са си изчистили всички складове (да не ни ги пробутват тук в България) и всички памперси да са от "хартиените", както казвахме преди.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 15:57 от М_е_г_и

# 161
Za памперсите - Либеро(май Дидка беше питала) има на Билата Peace

За лекарите - аз също бях под наблюдение и раждах при д-р Илиев и съм изключително доволна от него Peace

За срещата - когато и да е тя - съм ЗА Peace

# 162
АКУШЕР-ГИНЕКОЛОЗИ
Аз бях под наблюдението на д-р Георги Илиев. Изключително доволна съм откъм внимание и много му се носи славата, че открива и много проблеми на плода само от наблюдението на видеозона. Всеки път преглежда с него, макар че по НЗОК отпуснатите прегледи са  2 или 3 за целия период на бременността. Сестра ми също роди при него и също е много доволна. Скоро заведох и моя приятелка. Впечатленията й са същите. Даже със съпрузите се сработва много и моя мъж може да каже само хубави неща за него. През цялото време на бременноста ми му обясняваше всичко, персонално на него. Д-р Илиев изражда в Първа частна болница.

аз също имахлични наблюдения за д-р Илиев, който е страхотен професионалист!! Преди да забременея бях при него..за лична консултация..останах очарована..Той не ми следибременността..понеже ми препоръчаха друига лекарка, която била много добра..д-р Кънева..за нея не съжалявам,че бях при нея..Страхотен човек и професионалист..Определено благодарение на нея и нейния екип раждането ще остане хубав спомен за мен въпреки,че родих трудно.........

За магазина до Новоселски мост да кажа..ХодиХ!! и останах впечатлена от обслужването и достъпните цени..Дори и да живеете далеч от там си струва да отидете..разходите до магазина определено ще се покрият ако купувате пеленки и храна..Ние заменихме пеленките с КАНбебе..Вики се беше обринала..е никой не може да ме разобеди,че обривите не са били от пеленките на Памперс..защото кожичката й се успокои..след като сменихме пеленките..много съм доволна от КАНбебе..и цената е много приемлива..за 90 бройки 4-9кг платих 26лв и стотинки..кърпички на Канбебе 1.98лв...изобщо нямат нищо общо с кърпичките за по 2 лева, които се предлагат по магазините и миришат на силни парфюми..Аромата на тези кърпички на КАнбебе е много приятен..и не са много напоени..много благодаря,че ми препоръчахте този магазин:))))))

# 163
  • София/Сливен
Много се радвам, че малката вече няма притеснения. Явно Памперс вече не са същите - много майки се оплакват от началото на лятото (имало нова опаковка, май и аз я забелязах, и бройките са по-малко от старите опаковки, а цените същите). Добре, че си намерила подходящи, а още по-добре е че не са скъпи. Дано всичко е наред с тях.
Мен ме заинтересуваха мокрите кърпи, все още ги ползвам и за двамата, след ходене в тоалетна. Наистина много от предлаганите марки миришат силно до задушаване. А дали пакета е с капаче, или е само с лепенка? Купувам само с капаче, да не съхнат, сега ми вървят бавно, ако е лепенка спира да лепне и горните изсъхват.

# 164
  • София/Сливен
Теди, още не работи bgphoto - да видим морето. Пък и ми трябваше снимка от моите.

Общи условия

Активация на акаунт