Сливен 3

• 24 112
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Привет на всички!
Първо да се извиня,че ме нямаше дъъълго време-моля ви не ми се сърдете!Нета де го има де го няма,после свеки-в болницата и другото се сещате.Виновна съм и толкоз.
Благодаря за сърдечното посрещане !
За себе си какво да ви кажа-имам две принцеси -на 15 и на две години.Голямата я гони пуберитета ,малката всеки ден се събужда с мисия да ми е възможно най-трудно.Майтапя се!
Разкошни са ми децата .Каката е отговорна и учи/щото иначе ставам лоша/скоро сложи обеца на носа и е все пред огледалото...Дребосъчкова както се вижда от подписа има проблеми но нещата тръгнаха напред и се надявам все да е така.Яд ме е,че заболяването й е чисто лекарска грешка и заради немърливост е с изоставане в развитието но да се надяваме,че лошото е минало!Скоро проходи и по цял ден съм на маратон.Всичко ми минава като ги слушам вечер как се смеят и играят!Но ако ги чуе друг човек ще си помисли,че годините им са сменени-малката тормози кака си .В общи линии това е.
За пампите-и аз напоследък не съм доволна от Памперс-колкото по-скъпи стават,толкова отъняват.Ще следя мненията ви и ще ги сменям и аз.
На мамите желая приятна вечер!
На дечицата-целувки!

# 166

Мен ме заинтересуваха мокрите кърпи, все още ги ползвам и за двамата, след ходене в тоалетна. Наистина много от предлаганите марки миришат силно до задушаване. А дали пакета е с капаче, или е само с лепенка? Купувам само с капаче, да не съхнат, сега ми вървят бавно, ако е лепенка спира да лепне и горните изсъхват.

s lepenka sa..но аз ги затварям добре и не съм имала оплаквания кърпичките да съхнат...

Меги..допълни в темата...че съм завършила Икономически техникум

и хайде..добро утро..стига сте спали де..Simple Smile голям сън голямо нещо:)

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 11:01 от gerganna

# 167
  • София/Сливен
Привет, aidi4ka! Радваме се, че се появи пак. На всеки му изниква нещо отвреме навреме и изобщо не му е до компютъра. Голяма радост да ти носят децата. Много съжалявам, че има проблеми малката принцеса, но щом са тръгнали нещата напред, дано по-бързо отминат проблемите. Успех ти желая.

Мен ме заинтересуваха мокрите кърпи, все още ги ползвам и за двамата, след ходене в тоалетна. Наистина много от предлаганите марки миришат силно до задушаване. А дали пакета е с капаче, или е само с лепенка? Купувам само с капаче, да не съхнат, сега ми вървят бавно, ако е лепенка спира да лепне и горните изсъхват.
s lepenka sa..но аз ги затварям добре и не съм имала оплаквания кърпичките да съхнат...
и хайде..добро утро..стига сте спали де..Simple Smile голям сън голямо нещо:)

Гери, аз вече не използвам толкова често кърпички и затова съхнат, ако не е затворен добре - с един пакет отиват 2 месеца, още повече ако пътуваме (в Сливен имам друг, не нося един и същ, че ми е писнало непрекъснато да събирам багаж). А и на децата това им дай - по сто пъти ги отварят и затварят без нужда и лепенката спира да лепне.

Сега ти допълвам информацията в списъка.

А за спането в събота  Laughing  smile3524- обикновено почивните дни са за семейството и не седя пред компютъра, пък и не само аз. Мъжете пощуряват като ни видят във форума (питай и Теди  Laughing). Моя сега слезе долу да прави нещо колата и използвам случая. Но междувременно моите герои така се сбиха зад гърба ми, че не можете да си представите. Още ми тръпне ръката - наплясках ги и двамата.
А пък така ми се иска да си поспя, ама много рано стават и двамата. newsm22   newsm64

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 09:07 от М_е_г_и

# 168
Коя година завърши, защото аз също съм възпитаник на Икономическия.

Ние днес цял ден бяхме на околоселска разходка при роднини и двамата с малкия сме смазани. Гоги беше много превъзбуден, че то много каки, много нещо /нали сме женска рода/ и той на всички се радва. Днес целия ден въобще не е спал. Едва като го изкъпахме се поуспокои. Сега заспа уж спокоен, но от натрупаните впечатления и емоции очаквам и изненади през нощта. Но каквото дойде.

Обещах да дам подробна информация за детските магазини, за които се сещам. Ще го направя, но не днес, защото вече две не виждам за сън.

На всички желая лека и спокойна нощ!

# 169
Коя година завърши, защото аз също съм възпитаник на Икономическия.

2000godina Wink Даниела Аврамова ни беше класна..

# 170
Опитах се да се съсредоточа и да впиша всички магазини, за които се сетих. За някои от тях вие вече писахте, но реших да ги впиша всички. Ето и списъка:
1.   Щастливо бебе – ул. Раковска, срещу пожарната на ъгъла;
2.   Чиполино – представителен магазин – ул. „Ген. Драгомиров”, до двор „Париж”, срещу пазара;
3.   Чиполино – склад на едро в Стоково тържище „Болярка”;
4.   Магазин за детски и бебешки дрешки – ул. „Ген Драгомиров”;
5.   Магазин за детски и бебешки дрешки – ул. „Славянска”, на ъгъла срещу Детско зъболечение;
6.   „Рошко” – бул. „Хаджи Димитър”, срещу Първа частна болница;
7.   „Рошко” – пл. „Левски”;
8.   „Пинко” – ул. Христо Ботев”, до блок „Божур”;
9.   „Пинко” – ул. „Тодор Икономов”, под бистро „Рубин”;
10.   „Пинко” – бул. „Цар Освободител”, до бившата Коркова къща;
11.   Магазин за детски и бебешки дрешки – бул. „Цар Освободител”, над Гостилница Печ;
12.   „Косара” – кв. „Младост”, супермаркета на спирката;
13.   „Косара” – кв. „Българка”, до блок „Фрегата”;
14.   „Косара” – бул. „Цар Освободител”, бившия к-с „Ален Мак”;
15.   Бебе център – бул. „Братя Миладинови”, до спирка Розова градина;
16.   Бебе център – пазара, в ляво от пешеходния мост;
17.   Бебе център – пазара, в дясно от пешеходния мост;
18.   „Алиса” – бул. „Пнанайот Хитов”;
19.   Магазин за бебешки дрешки – бул. „Стефан Караджа”, блока под ІІІ-та поликлиника;
20.   Магазин за бебешки и детски дрешки – ул. „Раковски”, до баничарницата срещу супермаркет „Близнаците”;
21.   Магазин за бебешки дрешки – кв. „Дружба”, бл. 14;
22.   „Холис” – кв. „Дружба”, до пазарчето;
23.   „Къчеви” – кв. „Българка”, до блок „Фрегата”
А вчера видях, че в кв. "Дружба", пред бл. 9 са открили /или скоро ще открият/ Детски хипермаркет "Къчеви". Ако се сетя за още ще допълня списъка.

Гери, а аз завърших 1999 г. в класа на Радмила Стефанова. В такъв случай не може да не се познаваме.

А ето и от нас малко филмов материал, как вчера Гоги пазарува с кака си в "Мерканто" на Толбухин:
Тук съм на пазар

Аз и бебе Гого ви желаем лека и спокойна нощ!

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 22:16 от lony_13

# 171
Явно bgphoto нещо се е прецакал,затова ето обещаните снимки:

# 172
Ах, морето! Crazy
Хайде, ставайте!

# 173
  • София/Сливен
Ако някой се пита какво става с последните 2 страници (като мен когато отворих темата), ето:

Съжалявам,но тази вечер при профилактика на форума са изтрити  всички теми и постинги,от 04.12.до 08.12.

НАЛОЖИ СЕ ДА ВЪРНА АРХИВА НА ТЕМИТЕ И ПУБЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ ОТ 04 ТОЗИ МЕСЕЦ (ДЕКЕМВРИ).
ВСИЧКИ ПУБЛИКУВАНИ СЪОБЩЕНИЯ И НОВИ ТЕМИ ОТ 04 ДО МОМЕНТА СА ЗАГУБЕНИ.
СЪЖАЛЯВАМ,
ЕДИ.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148608.0

В нашата тема това бяха предимно пожелания за рожден и имен ден.
на 06.12 - mrenka ЧРД, ЧИД на Никола на nal и Никола на vilistar
на 07.12 - lony13 ЧРД, curly ЧРД
на 08.12 - Честит празник на всички студенти - настоящи и не толкова

Очакваме lony13 да сложи пак снимка на тортата, а също и рецептата.

Момичета, също са изтрити и всички поправки, които съм правила на списъка на 1 страница. Не знам точно кое е изтрито. Моля погледнете и ако някой види неточност, казвайте.
Видях, че списъка с магазините е стария, ще го поправя - благодарности на lony13. Но в понеделник, че ей сега мъжа ми като ме види пак във форума...... А вие си огледайте датите.

А ето и от нас малко филмов материал, как вчера Гоги пазарува с кака си в "Мерканто" на Толбухин:
Тук съм на пазар

Ето ги и моите как пазаруват с такива колички.

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 10:29 от М_е_г_и

# 174
Кенга,честит имен ден!!!Като гледам часа вече на патерици,за което извинявай,но и аз си имах именичка.Нали ми е АлексАНА WinkЗа нея черпя Wine Glass,
а на Кенга още веднъж честито,и дано ти се случват само весели неща

# 175
Ах, морето! Crazy
Хайде, ставайте!

...що, къде да ходим newsm78  Mr. Green да не ме каниш на среща Hug
Аз си чакам снимката Луничке Crossing Arms

На нас в петък от яслата ми дадаоха имунизационния паспорт на Вики - казаха, че трябва да му се бие някаква ваксина и ме съмнява, че това е противоминингитната - вие слагахте ли вече на малките си и смятате ли да го правите? Чудя се какво да правя newsm78

Честит имен ден на малката на ТЕди и Кенга
Весел празник и усмивки
  bouquet  bouquet  bouquet

# 176
  • София/Сливен
Дидка, той има ли ги всички ваксини от задължителните? Около 2 годишна възраст е последната полиомиелитна. Най-добре отвори една здравна книжка и отзад ги има всички задължителни ваксини - провери една по една какво му е правено. Противоменингитната не задължителна. Бях питала преди може би 2 години, защото имаше няколко случая на менингит тогава. Ако не искаш да слагаш - никой не може да те задължи.
Най-вероятно става дума за някоя пропусната от задължителните.

Честито на всички празнуващи!!!!

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 10:31 от М_е_г_и

# 177
Противоменингитната не е задължителна. Аз сложих на Ивка по мое желание Акт-хиб, защото много често прави пневмонии. Да чукна на глава откакто я сложихме /30.10.06/ сме ОК. На вас може да ви се струва малко това време, ама миналата година от септември до май вкл. всеки месец по два АБ  Sick

# 178
 привет на всички  Simple Smile
отдавна не съм писала тук  Embarassed сега се включвам, за да кажа, че ще се прибираме в сливен на  21 .12 и ако има среща с удоволствие ще се присъединим с али.
Меги, за списъка една поправка - Александра е родена на 21.09  Wink
teodorastamova , малката принцеса е голяма сладурана  Wink
поздрави и лек ден

# 179
Понеже виждам,че тука пишат мами израстнали в Сливен дали някоя ще може да ми помогне???
Имам леля в Сливен,с която не контактувам,защото родителите ми са разведени.Стоях един ден и си мислех,че може би децата на братовчедите ми ще са на възрастта на моите деца.Живота може да ги срещне,а те да не знаят,че са роднини.Знам малко за леля си-казва се Димитрина(трябва да е около 50-ти набор),мъжът и е бил военен(може и сега да е),има две момчета( Тони и Кики -даже не им знам целите имена),на възраст трябва да са с 3,4,5 години по-малки от мен(37),леля ми е работила в руската книжарница - това е всичко което знам.Ако някой познава тези хора ще съм благодарна за информация.

Общи условия

Активация на акаунт