Първо да се извиня,че ме нямаше дъъълго време-моля ви не ми се сърдете!Нета де го има де го няма,после свеки-в болницата и другото се сещате.Виновна съм и толкоз.
Благодаря за сърдечното посрещане !
За себе си какво да ви кажа-имам две принцеси -на 15 и на две години.Голямата я гони пуберитета ,малката всеки ден се събужда с мисия да ми е възможно най-трудно.Майтапя се!
Разкошни са ми децата .Каката е отговорна и учи/щото иначе ставам лоша/скоро сложи обеца на носа и е все пред огледалото...Дребосъчкова както се вижда от подписа има проблеми но нещата тръгнаха напред и се надявам все да е така.Яд ме е,че заболяването й е чисто лекарска грешка и заради немърливост е с изоставане в развитието но да се надяваме,че лошото е минало!Скоро проходи и по цял ден съм на маратон.Всичко ми минава като ги слушам вечер как се смеят и играят!Но ако ги чуе друг човек ще си помисли,че годините им са сменени-малката тормози кака си .В общи линии това е.
За пампите-и аз напоследък не съм доволна от Памперс-колкото по-скъпи стават,толкова отъняват.Ще следя мненията ви и ще ги сменям и аз.
На мамите желая приятна вечер!
На дечицата-целувки!