Сливен 3

• 24 082
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
  • Сливен
Кенга, ти сигурна ли си, че ги правят с прясно мляко, а не с вода например newsm78

Тия мътните кремчета са с мляко. С вода стават прозрачни. Освен това още преди да запиша Дени на кухня, доста притеснена попитах една от леличките на гишето дали кремчетата са с прясно мляко, а тя с гордост това ми отговори: "Да, да! С прясно мляко са. Много са хубави!"
А за вкусно - да, признавам. Повечето неща бяха наистина вкусни. Но миналата година, когато беше паниката около птичия грип, в деня за пилешко месо даваха кренвирши! За мен това е недопустимо! Аз все още не давам подобни колбаси на Деница, а и ние с мъжа ми не ядем. Те са много по-вредни от птичето месо примерно. Защото в тях може да има както птиче месо, така мас, хартия и какво ли не.
Та наистина признавам, че са вкусни за вкуса на възрастен човек, но за бебе мисля че трябва да са доста по-ограничени откъм съставки и определено с по-малко захар и сол.
Аз като цяло съм от феновете на късното захранване. Затова и схемата в кухната ми се видя доста прибързана. До колкото си спомням, преди две години, първите купони се водеха от 3 до 6 месеца.

# 211
Момичета, благодаря ви за отговорите и мненията ви относно кухнята   bouquet

АЗ не мисля още да го записвам  Wink може би след някой друг месец - иска ми се да захраня с готовите пюренца, каши и после да премнем към кухнята Wink

Лека вечер Wink

# 212
Кенга, като се замислих права си - наистина, ако са с вода наистина щяха да са прозрачни. За захар и аз знам, че слагат, ама сол мисля, че няма Rolling Eyesама както и да е де - то си е най-добре, ако човек може да готви домашно, ама...  chef Wink

# 213
Момичета, ходихте ли вече в новия детски хипермаркет "Хепи" (или нещо от рода Rolling Eyes) в Дружба. Има доста неща.

# 214
Добро утро! Mr. Green

# 215
Къде е тоя детски хипермаркет Хепи?
А ето нещо, с което може да създадете настроение на хората около вас  Peace http://dobrutro.com/index.php?page=joke

# 216
Добро утро,момичета!!!
Като гледам доста нови неща има в Сливен.Ние отново ще си идваме само за един ден,което не ми позволява никакво излизане SadИ за тая година това ще е!Имам планове януари да постоим малко с Алекс при мама BlushАко стане ще се радвам ако успеем да се видим Wink

# 217
Аз тоя "Хепи" сега го чувам. newsm78.... Аа, той бил в Дружба. отдавна не съм ходила натам. Какво предлагат там? Нещо интересно?

# 218
  • София/Сливен
До колкото си спомням, преди две години, първите купони се водеха от 3 до 6 месеца.
От 4 до 6 - Още за Тошко като вземах ме питаха има ли 4 месеца - 2001 година. А с една моя колежка сме пробвали да ги правим кремчетата с АМ, но не ги харесват децата. А и преди 5 години бяха съвсем други разбиранията. И е възможно сега менюто в кухнята да се е променило - винаги е проличавало, когато се смени някоя готвачка.

А актовете за раждане не ги искаха когато купуваш купони, а при заверяването. Но може да е било еднократно - само тогава.

# 219
Аз тоя "Хепи" сега го чувам. newsm78.... Аа, той бил в Дружба. отдавна не съм ходила натам. Какво предлагат там? Нещо интересно?

Има абсолютно всякакви джунджурийки за дечицата, но без дрехи - играчки, колички, колелета, кошари, легла и т.н.
Наистина има голям избор Peace

...и все пак аз вчера напазарих подаръци за Коледа на юнаците си от магазин Рошко на площад Левски, че ми гледаха детето докато избирах, а накрая и един лаф му дръпнахме - повече от половин час Wink Ей това е едно от нещата, които много ми е липсваха в Канада ..

# 220
Аз още се помотвам с подаръците и накрая ще бързам,  както аз си знам. Mr. Green
Някъде да сте виждали дървен пиратски кораб /по него може да има и човечета/ или пък хубав робот?

# 221
  • Сливен
Момичета, ходихте ли вече в новия детски хипермаркет "Хепи" (или нещо от рода Rolling Eyes) в Дружба. Има доста неща.

Вероятно аз съм ходила. Пред нашия блок направиха голям магазин за детски играчки и бебешки стоки. Предполагам, че за това иде реч. На най-близката до Мебелна къща спирка на 20ката. Това ли е?
Като асортимент и големина мога да го сравня с магазина на Косара. Този горе, до блока Фрегата. Само дето дрешки и обувки няма. Има всякакви колички, кошчета, кошарки и бебешки аксесоари като шишенци, чинийки, май и памперси имаше, но не съм сигурна. По тях не се заглеждах, че малко ни мина времето. Има доста играчки, но не чак невиждано много. Новото, което май го няма по другите детски магазини е, че има най-различни велосипеди. От тия бебешките, през нормалните, та до разните мотори захранвани с батерии. Имаше също пластмасова пръзалка, люлка, оградки (за продан, не за игра), май и такова нещо не бях виждала в Сливен.
Общо взето влязохме само за 5 минути с малката та имам само най-общи впечатления, но ако някой иска нещо конкретно да пита - мога да проверя.

Аз 2 часа го пиша този отговор. Сега видях, че Дидка ме е изпреварила. Wink

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 11:16 от Кенга

# 222

Вероятно аз съм ходила. Пред нашия блок направиха голям магазин за детски играчки и бебешки стоки. Предполагам, че за това иде реч. На най-близката до Мебелна къща спирка на 20ката. Това ли е?

Da, точно там е Peace
Памперси май не видях, ама не съм сигурна newsm78
Дрешки има само под формата на комплекти за изписване, спални чувалчета и одеалца, но асортиментът е твърде оскъден.
Играчки има доста, но са от по-скъпичките, не от обикновените - в смисъл такива на Чиполино например.
Има доста кошарки, колички, колелета + от тези бебешките, солчета за кола, шишета, биберони, лъжички, чашки, чинийки - ей такива нещица. Има пластмасови пързалки, люлки и огради. Друго, друго...не се сещам Thinking

# 223
Здравейте  Wink

Ние утре ще колим прасенце  Wink и ще ям кожа....

Лек уикенд ви пожелавам Peace

# 224
Ау, как обичам кожичка!
Ще почакам до другата седмица, обаче.
Приятен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт