Тия мътните кремчета са с мляко. С вода стават прозрачни. Освен това още преди да запиша Дени на кухня, доста притеснена попитах една от леличките на гишето дали кремчетата са с прясно мляко, а тя с гордост това ми отговори: "Да, да! С прясно мляко са. Много са хубави!"
А за вкусно - да, признавам. Повечето неща бяха наистина вкусни. Но миналата година, когато беше паниката около птичия грип, в деня за пилешко месо даваха кренвирши! За мен това е недопустимо! Аз все още не давам подобни колбаси на Деница, а и ние с мъжа ми не ядем. Те са много по-вредни от птичето месо примерно. Защото в тях може да има както птиче месо, така мас, хартия и какво ли не.
Та наистина признавам, че са вкусни за вкуса на възрастен човек, но за бебе мисля че трябва да са доста по-ограничени откъм съставки и определено с по-малко захар и сол.
Аз като цяло съм от феновете на късното захранване. Затова и схемата в кухната ми се видя доста прибързана. До колкото си спомням, преди две години, първите купони се водеха от 3 до 6 месеца.