Нашите цветя - обща тема 10

• 33 811
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Не, много рядко с Лактофол за цъфтящи съм поливала.

# 436
Наснимах одеве малко в градината,пускам клипче,да не качвам една по една снимките:
https://www.instagram.com/reel/CSH4zm4IIdI/?utm_medium=copy_link

# 437
  • оттам, откъдето започва България
Anyyyone, предполагам че си снимала красоти, но който не е регистриран в инстаграм няма да ги види, включвам и себе си. Worried

st. Dobri, благодаря за този разкош! Dizzy Face

# 438
Не съм регистрирана, но видях клипа. Ени, красота! Simple Smile

# 439
  • Мадрид / София
Не съм регистрирана, но видях клипа. Ени, красота! Simple Smile
+1

# 440
Ени, аз скоро едва ли ще посмея да кача снимка в темата 😍

# 441
Anyyyone,как се казва това красиво цвете с оранжеви цветове от началото на клипа?Как се захваща и гледа?Голяма красота си сътворила!

# 442
Ех, не ползвам инстаграм и няма как да ги видя. Disappointed Relieved
Днес пресадих една камара цветя (стайни) дано не съм ги опропастила, ама ми дойде музата.

# 443
Ааа моля ви,как няма да качвате! Всички показвате страхотни красоти,моите са нищо. Hug
Морковел,крокосмия е цветето. Лукувички са и се хваща лесно,бързо се разпространява,та на есен ще скубя и ще пращам. Тя даже не изглежда много добре,че изгоря от слънцето и вече прецъфтява.
Миоки,ще ги кача утре. Мислех,че се виждат от всички. Confused

# 444
И аз нищо не виждам Ени!
Добри, уникални са лилиумите ти, ароматни ли са ?

# 445
Миоки,ще ги кача утре. Мислех,че се виждат от всички. Confused
Виждам, че има качено, но аз съм бойкотирала тая платформа и не им приемам условията кукита и там каквото искат и не мога да го пусна. Ще се радвам да видя снимките ти, ако не ти е проблем да качиш и тук Simple Smile Радвам се на чуждите граинки, че аз си нямам.

# 446
Ето ги снимките:
Скрит текст:

Извинявам се,наистина мислех,че се вижда и без регистрация,а много по-лесно и бързо сглобих клипчето,от колкото да качвам една по една снимките от мобилната. 😆 Исках да мина по мързеливия начин,но нищо.
На Добри да кажа,че люто завидях за лилиумите! Невероятни са! 😍🥰

# 447
Е няма какво да се извиняваш Simple Smile
Много благодаря!

Супер градинка! А как се казва това с острите листа, много ми харесва?

# 448
Оранжевите цветчета ли? Крокосмия. 😃 Голям хит се оказа. Но тя си е красива,де. И аз си я харесвам много.

# 449
Да, наистина е впечатляващо. Харесвам такива буйни аз. Дали издържат на по-високи и планински места? Майка ми има на село градина и сади разни цветя, ама селото е в Балкана.

Общи условия

Активация на акаунт