Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 43 556
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!

Днес ми се прииска да сложа откъса ''За благо дело''. По нататък в сериала виждаме силната интуиция на Хазар, но тук тя не се прояви. Дали, защото Миран беше негова кръв, тяхна кръв, но никой от семейството не се усъмни в намеренията на Миран с изключение на Азат, но той е влюбен в Рейян и приема всеки мъж около нея за заплаха. След този разговор беше и първия сблъсък на Азат и Миран заради Рейян.

-Г-н Насух
-А?
-Всъщност исках да отворя тази тема след като дойдете в хотела, но...
Щом всички сме тук, искам да я отворя сега.

-За добро ли е? Каква е темата?
-Знаете, че от дълго време добре работим с вас. Добре общуваме, появи се приятелство.
Ако позволите искам да направя още една крачка. Както знаете баща ми е починал.
-Лека му пръст!

-Благодаря.
Ако позволите, искам да изпратя тук майка си и сестра си. За благо дело.
-Ти говориш добре г-н Миран. Но ние имаме две момичета.

-За чия дъщеря се отнася? На Хазар, или на Джихан?
-За дъщерята на г-н Хазар... Рейян.

# 181
cvetansk , преговорът върви чудесно!
Браво!!!

# 182
Ауу, колко е красив Акън в преговора, целия сияе!🙂

# 183
Ауу, колко е красив Акън в преговора, целия сияе!🙂
Да, pasticho, сияе докато....не отрони сълзата.....нооо, той цяла вечер се бе борил с чувствата си......иии заветният момент, когато си тръгна сутринта, след, като остави Рейян....да го вика и моли след него.....вървеше по пътеката и си повтаряше да не се обръща....и ...Bitti...., но накрая се обърна и сълзата, която се отрони от окото му.....беше знаменателна....
Точно, краят на първи епизод....уникален кадър....Превъзходен Акън....

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 21:46 от Stella2021

# 184
Оо, още ми се къса сърцето, горката Реян, как го викаше, Мираааан, Мираааан, но...уви, замина си!
Как я изостави милата тя, обезчести я, взе и сърцето и ..." Ти, оставаш тук"!
Божеее!

# 185
Оо, още ми се къса сърцето, горката Реян, как го викаше, Мираааан, Мираааан, но...уви, замина си!
Как я изостави милата тя, обезчести я, взе и сърцето и ..." Ти, оставаш тук"!
Божеее!

Побъркаха ни.....то, не е за приказка...

# 186
Здравейте! Добро утро в неделя!

Дано денят ви е ползотворен като на Миран бей. Спаси момичето, поиска момичето и сподели свършената работа по плана с най- добрия си приятел - Фърат, и всичко това още преди да си е допил кафето.

-Миран, добре дошъл. Тъкмо ти се обаждах.
-Ето намери ми.
-Ти не закъсняваш... притесних се. Помислих, че нещо се е случило.
-Идвам от конака Шадоулу.
-В конака ли ходи? Защо?..
-Ти не се държиш необмислено в такива сериозни ситуации.
Със сигурност се е случило нещо, което е променило решението ти.

-Малка катастрофа, да кажем
-Дай Боже, да е за добро.
-По пътя срещнах дъщерята на Хазар Шадоулу, налетя с коня върху мен. Когато конят ме видя, спря, а момичето падна. Едва не я сгазих с колата. Исках да я заведа в болницата, но тя не се съгласи. Взех и я заведох в къщи.
-Не семй да казваш, че си поискал от тях момичето. Не си ли избързал малко?

-Според теб? Цели две години чаках момента, за да завоювам доверието им.
Първо поделих с тях земите си, а те с мен парите си.

Подписахме договор за милиони долари. Те взеха големи кредити.
Толкова ми се довериха...

Без да се замислят, ми дадоха конака, останал от баща ми, за да изградя хотел.
Изработих всеки детайл от този план.

Сега не съм за тях само партньор, но и техен близък човек.
Толкова ми се довериха, че ако сега поискам душите им, ше ги дадат без да се замислят.
Тоест братле, както разбираш, беше подходящото време да поискам момичето.

-Вай бе! Те какво казаха?
-Ще помислят и ще съобщят.
-Ага, нали знаеш, че могат и да откажат.

-За тях няма такъв изход като ''Не''.
В този план няма нито един недостатък.
Това момиче... ще го дадат.
И после на Шадоулу няма да им остане нито име, нито чест.

# 187
Ах, тази чест, как му се искаше тази чест да я вземе! Е, взе честта и, но после... после му излезе доста солено! Супер сериал!❤️

# 188
Той Миран реално не беше много съгласен с тази част от плана, но бабанне Азизе успя да го убеди (ще потърся тази част, за да я кача, беше много интересна. На онзи хълм брулен от вятъра.), нали така уж са постъпили навремето с майка му.
Винаги ми се е струвало много интересна частта с израза ''отнеха й честта''. За мен '' отнеха й честта'' е равнозначно на изнасилване, да не говорим, че честта на Рейян я влачиха и по мегдана. Един път Миран й отне честта и я остави да се въргаля в калта и втори път баба му й я отне, и я овъргаля на централните павета. Спомням си и момента, когато онзи шофьор на камион щеше да я изнасили, тогава Миран беше изпаднал в зверски гняв, но тогава никой не говореше за вземане на чест, а то е едно и също с разликата, че едното беше представено по- грубо от другото.
Разликата дойде и оттам, че за Миран, в сърцето му, Рейян си беше негова жена, а и самата Рейян го възприемаше като ''мъжа си'' нищо, че разбра, че всичко е било фалшиво.

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 15:17 от cvetansk

# 189
Цвети, съгласна съм с всичко написано от теб!
Миран беше първоначално раздвоен, ту я харесваше, ту му беше ядно заради честта на майка му! Все пак постъпи подло с нея - факт! Фалшив брак, лъжи на куп със лъжливи майка и сестра, грозна постъпка - да я остави чисто сама, при положение, че и друг мъж загорял може да мине от там и да се възползва от нея, все недостойни постъпки! Като жена, осъждам такава постъпка от страна на мъж!
Реян беше чиста като сълза, много млада, момиче с мечти за красива любов и отлитане от омразния и дом, но вместо това, получи другото, по - горе съм описала!
Уникален сериал, уникален!❤️
Вие също сте супер, дето поддържате това изживяване! ❤️

# 190
Ех, тези Реймирчета.....вземаха ми акълът.
cvetansk,  Чудесен преговор правиш! 🌹Пак си се загледах. Прекрасни Ебру и Акън от първият до последния кадър...
ПП ....Феноменален първи епизод....аз, луднах...🤔😃 Конят, ездата на Ебру....
Полу-необлеченият....Миран 😀
Необичайната среща.....разговорът с Фърат - Миран говори, но гледа и на страна....иска, но не може и да се убеди в думите си....Невероятен Акън....как изигра цялата....игра.

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 21:39 от Stella2021

# 191
Точно осем са моментите, които са изрязани от епизод 1. Всички бих преглътнала, но момента на срещата на Миран с мъдреца е паметна и не мога да разбера защо са изрязали толкова стойностен и важен момент... Много ми хареса и момента с  Рейян, как се беше стъкмила със небесно синя рокля за вечерта на годежа на Ярен с Миран (поне така си мислеха всички), а Ярен й изгори роклята уж без да иска. Този момент успях да го намеря в You tube...

А това, за мен е най- зловещия кадър от изрязаните сцени...

# 192
cvetansk, посипвам си главата с пепел..  аз, даже и не знам, че има изрязани сцени.. 🤔🙄
А, и защо са изрязани????

# 193
Момента, в който Мелике и Нигяр убеждават Рейян, че дядо й я обича

https://vk.com/video?z=video-42798895_456244934%2Fpl_cat_updates

Рейян и Хазар на вечеря в кухнята, след като дядо й я гони от масата в трапезарията

https://vk.com/video?z=video-42798895_456244943%2F2941c48899fb5d … %2Fpl_cat_updates

Срещата на Миран с мъдреца

https://vk.com/video?z=video-42798895_456244944%2Fe0b56f02b1afa4 … %2Fpl_cat_updates

Дубльорката Мелике. Тогава Миран заведе за пръв път Рейян на люлката.

https://vk.com/video?z=video-42798895_456244945%2Fe5216f75e249f2 … %2Fpl_cat_updates

Зловещата Азизе

https://vk.com/video?z=video-42798895_456244959%2F69744baef5839d … %2Fpl_cat_updates

Разговора на мъжете Шадоулу с Хъшмет ага

https://vk.com/video?z=video-42798895_456244960%2F49a2721b06528f … %2Fpl_cat_updates

Всички линкове са за ВКонтакта и иска регистрация. Откъсите са с руски субтитри. Осмият момент е с малката Гюл в кухнята със слугите, него не съм го запазила.

И май някой спомена полуоблечения Миран

# 194
За полуоблеченият Миран......😃😂😍😶....аз съм насреща....ами, направиха ми първо впечатление...босите крачета....🤣, след това е друг въпросът....

Общи условия

Активация на акаунт