Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 43 565
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Добре Стели, ето босите крачета... за спокоен сън...

# 196
Добре Стели, ето босите крачета... за спокоен сън...

Абе, майтапа настрана, ама много хард ни го изтипосаха, като за първи път Миран.....ооооо, не че имам нещо против.....напротив...😀👍👌

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 00:06 от Stella2021

# 197
Стели, ама той Миран в началото наистина си беше много hard изцяло. А в края само на моменти, за да не забравяме началото.

# 198
Изключително много ме кефят сцените в които Миран е качен на Горно До в ревността си....Ооох, там е, както непредсказуем, така и ....огън и жупел. Невероятно изиграни моменти.
Извинявам се, че съм разхвърляна в мислите си и не следвам преговорът, но....Миран е една вселена .....и аз наистина се лутам във всяка една негова крачка.

# 199
Изключително много ме кефят сцените в които Миран е качен на Горно До в ревността си....Ооох, там е, както непредсказуем, така и ....огън и жупел. Невероятно изиграни моменти.
Извинявам се, че съм разхвърляна в мислите си и не следвам преговорът, но....Миран е една вселена .....и аз наистина се лутам във всяка една негова крачка.

Стели, не се притеснявай изобщо не си извън преговора. Още в първи епизод Миран и Азат имаха три сблъсъка породени от ревност. Първият беше, след като Миран върна Рейян и я поиска, втория - когато Азат чу, че Рейян не го иска на пазара и третия в бижутерийния магазин. Аз пък се кефя и на ревността му към телефона й.
В бижутерията бях правила гифки, ето ги

Ето и още един

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 00:32 от cvetansk

# 200
[quo

Стели, не се притеснявай изобщо...

Ето и още един

Е, тук изби рибата .....още при първи "прочит" се смях от сърце....Абе, талантливо си ни е момчето....друго мнение ЙОК....👍👌

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 06:42 от Stella2021

# 201
Цитат
Цвети, ами сцената на ревност към Харун в кафето на хотела?
Мен много ме кефи като се прави на хард Blue Heart!

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 09:51 от Pink Dress

# 202
Цвети, ами сцената на ревност към Харун в кафето но хотела?
Мен много ме кефи като се прави на хард Blue Heart!

Сцените на ревност към Харун и онази към пилатес инструктора ми бях най- смешните. Следва ''Азат аби, Рейян. Азат аби.'' и ''Аслан, Аслан ли'', ''По отношение на теб  съм най- ограничения човек на света и съм щастлив от това'', ''Не вземай цветя докато ме няма''. О, сега като ги пиша си спомням и други, ама те наистина са доста конични.
Когато Миран започна да ревнува от Харун все си мислех, че сценаристите наистина ще го влюбят в Рейян, пък те го влюбиха истински в Ярен.

# 203
Момичета.....Добър да е денят Ви. Слънце, горещина....някои се потят и над печката🤔🙄....Не се оплаквам, за любими хора е, ама и климатикът е наблизо 👍👌
Преговорът върви... аз се радвам, че зачекнахме темата за ревността.
Наш Миранчик си е в топ листата на първо място...👍😃😂🤣 И как няма....коя има до себе си....Ооох, Акън си се вживя...милият....отдаде се в..."ролята".
Като писах Миранчик.....се сетих, толкова хубаво и с любов изговаряше това обръщение Гюл ханъм. Сладък бонбон от всякъде....

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 12:16 от Stella2021

# 204
Здравейте!

Днес реших да сложа ''Тя не ме иска''. Недоумението на Миран беше голямо, има се за хубав преуспял мъж, но се намери жена, която да не го иска. Предизвикателството наистина беше голямо.

-И оглежда наляво, надясно.
Боже, Боже!

-По волята на Аллах и с позволението на Пророка...
Искаме дъщеря ви Рейян, за нашия син Миран.

-Значи не ме искаш, а?
...
Не може ли да махнем тази стена между нас?
Ето ти възможност, аз съм точно пред теб.
Кажи, защо не ме искаш?

-Ти си вятърничав.
Не е ясно в кого си влюбен.
Даде надежда на Ярен, искаше нея, после дойде и поиска мен.
Завъртя на пръста си бащите ни.
Играчка ли си направи от семейство Шадоулу, г-н Миран, а?
Ние развлечение ли сме за теб?
Ту така говориш, ту иначе...

-Аз не съм искал Ярен.
От самото начало казах само едно име. И това си ти Рейян.
Ярен какво си е помислила, не е мой проблем. Това е нейна грешка.
Аз не съм се отказвал от думата си.

-Не ти се доверявам.

# 205
Трябва да си поема малко дъх.....😊😍
cvetansk, .....🌹

# 206
Здравейте девойки, неумирни сте явно вятъра ни отвя и няма връщане не знам какъв филм трябва да за гледаме за да излезем от тази любов Реян Миран. Цвети, отново страхотни снимки и гифки, ако питате мен още тук на тези сцена дето я пита защо не го иска щеше да има целувка като на моста устните и на двамата трепереха камерата та ги следеше от главата до устата. На Реян от притеснение, уплаха докъто неговите бяха готови да хванат плячката си в капан. А за ревността му беше топ всяка сцена и с Харун двата сблъска  с Аслан, Азат, но тази с инструктор беше толкоз комична че и сега да я гледам умирам от смях. По повод изрязаните сцени има още много в целия филм, когато щяха да я дават на стареца  за жена не дадоха разговора на Миран и Фърат когато го уговаряха какво да кажа недоумявам защо са ги махнали. Както Цвети писа за този старец дето разказваше мисля, че можеха да го включат в завършек на филма, но ако ние сме сценаристите щяхме да направим сценария различен. Според вас Акън дали е излязъл от образа на Миран как мислите

# 207

Според вас Акън дали е излязъл от образа на Миран как мислите
Нееее, мила...той още си стои там....
......Чакам .....

# 208
Сблъсъците между Миран и Азат са паметни, затова ще продължа с откъса ''Предизвикваш ли ме?''. На Миран нямаше нужда няко да му казва, че Азат е влюбен в Рейян, той и така сам разбра. Рейян не знаеше, но Миран - да. Затова и следващия сблъсък беше с проливане на кръв, а на сватбата вече бяха стигнали до етапа ''Ще те убия''

-Миран!
Рейян не те иска. Чух вашия разговор.
Ще отидеш и ще отмениш годежа, Тя не те обича.
Ще отидеш и ще кажеш на чичо и на дядо, че си се отказал. Разбра ли?
-Това което каза никога няма да стане.

-Ако ти не го направиш, аз ще го направя
Ще отида и ще разваля. Кълна се ще го направя.
После ще се върна, и така ще те измъчвам тук... Никога повече няма да можеш да легнеш.
-Вместо да се държиш тук така отиди и попитай Рейян.
-Кого?

-Рейян. Утре отиди при нея и я попитай, иска ли да се омъжи за мен, или не иска.
-Аз чух всичко. Какво ще промениш до утре?
Кой си ти? Кой си?
-Утре отиди и попитай, тогава ще разбереш, какво се е променило.
Разбира се, ако се осмелиш.

-Предизвикваш ли ме?
Нека. Когато получиш отговора си, ще се махнеш оттук.
-Ти никога няма да чуеш това.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 21:22 от cvetansk

# 209
Мили момичета, явно съм доста вътре....каквото и да значи....не мога да изкарвам доста време далеч от нашите сладури....но и реалът си е реал....
Да, cvetansk,  Миранчик от самото начало включи  Азат аби....какво изпитва към братовчедката....
А, тя горката се вееше на коня в прекрасна езда /кефех се наистина от нейната езда / и чакаше.....нейното Чудо....а то, вече дишаше във врата й....
Ооох, невероятен сериал....колкото и пъти да го започна отначало.....все не ми стига...
Невероятни Ебру и Акън! Много се съмнявам да изградят от тук нататък, толкова стойностни образи... Те си бяха себе си.....и така ще си останат.....независимо от всички други
 обстоятелства....Жалко, ако пропуснат шансът в живота си....Но, аз съм непоправим оптимист.....👌🌹

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 20:34 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт