Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 43 530
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Новата партньорка на Акън съм я гледала в "Север Юр", но там ми беше много заспала и не ме грабна. То и сериала не беше нищо особенно, само заради Къванч имаше рейтинг и гледаемост. Изненадана съм и леко разочарована от избора на сериал и сцрнарии, но ще се гледа, това е Акън все пак и мисля, че ще ни допадне повече от продукцията на Ебру. Тези исторически филми, особено турски при нас не са особенно актуални, а там имат добри рейтинги. Османската империя има с какво да се гордее и за тамошния зрител такива продукции са топ. Има още няколко исторически сериала, които снимат нови сезони, ще видим как ще тръгне, но ако не задълбаят в любовната тематика мен ще ме изгубят като зрител, просто не обичам исторически филми. Даже култовия "Златния век" не ме грабна. Сюжета на сериала на Акън е клише и според мен няма да е нищо особенно. Изобщо след Вятърничав и двамата се забиха в голяма крайност, но ще видим, млади са и тепърва им предстои бляскава кариера. Дано ни зарадват приятно.

DeniAra аз също харесвам Огледален свят. Страхотен сериал и двамата актьори са със страхотна химия. Жалко само за претупания финал и тъпата развръзка, но нали трябваше да продължат само с Емир... Сезона след убийството на Ферия беше много слаб, а избора на женски персонаж под всякаква критика. Изобщо финализираха ли го? Как свърши? Аз гледах до някъде и се отказах.

# 601
Детелини, факт, че двамата се впуснаха наистина в много различни проекти особено Ебру, за нейния филм честно да си призная не вярвам да ми хареса колкото и да е мащабен проект, да за Акън сценария може да неизглежда нищо особено, но все си мисля че ще направят добър филм най вече, защото той изигра една роля в която изостави жена след, като беше с нея знае малко или много какво е усещането за жената въпреки, че сценария е изключително различен, но тук главна роля ще изиграят според мен децата който ще участват, а ние станахме свидетели какъв е той когато играе с деца тъй че мое лично мнение очаквам нещата да му се получат и ще го гледам с интерес признавам си.

# 602
Исторически сериал не означава непременно, че ще водят турска пропаганда и ще натрапват на зрителя колко велика нация са, колко народи/племена са покорили и колко по-по-най са.  Поне аз не очаквам това от сюжета на Легенда, само сценаристите да не оплескат нещата, че направиха мазало с главния женски персонаж и сюжетното развитие в ДП след средата в 1-ви сезон. А имаше голям потенциал с чудесен актьорски състав, даваха заяка за една легендарна любов, за една изстрадала но силна по характер героиня, а накрая я направиха да изглежда шизофреничка. Дано са си взели поука от грешките си и тук да представят една наистина силна жена войн, която знае какво иска и как да постига целите си, каквато заявка дават - легенда за бялото момиче.
Жалко, че не финализираха Вятърничъв на 70-ти епизод, липсваха ми повечко сцени с Рейян, Миран и децата като семейство, с Миран и Умут по мъжки, но каквото било било. Тази не съм я виждала

# 603
Здравейте!

Аз лично ще изчакам да започнат новите проекти и тогава ще си съставям мнение. За сега проекта на Ебру ми се вижда интересен, нямам проблем да загледам и исторически сериал, ако историята, която се разказва е интересна. Този на Акън, не ме впечатлява, но знае ли човек, може да ме изненада. Определено не робувам на актьори, а на добре разказана история.

Каквото и да кажеш, че няма да стане, винаги става.
''Няма да падна'', ще кажеш и ще паднеш.
''Няма да се чудя'', ще кажеш и ще се чудиш.
''Умрях'', ще кажеш, но пак ще живееш.

Мевляна
/от еп. 4/

Продължавам с еп. 6, но първо благодарности за преводачите.

# 604
Дани, аз също не си го представям така да бъде филма, но такъв типаж филми не обичам опитах се да за гледам филма с Бурак Йозчевит който мисля, че все още тече не съм напълно сигурна като сюжет малко се доближава до Дестан но не ме грабна въпреки, че актьора го харесвам гледала съм го в други филми и много добър не знам ще дочака е и ще видим какво ще предложат СЦ дано пак не уплескат нещата та както в повечето филми стартират с големи заявки и някъде по средата се омотаят, както го направиха и с Вятърничав с вкарването на Дилшах и най вече със смърта на  Хазар мисля, че можеше да избягат от това нещо. Да и на мен ми се искаше поне още една две серии да видя как са семейство как Реян за втори път е бременна, наистина Миран да се наслади на детството си на Умут и то заедно с баща си да иживеят радостта от това което им беше отнето, Азат и Гюнюл да се върнат, та даже  Ярен да беше излязла от затвора да видим дали щеше да се е променила и поиска прошка можеше да направят тези неща ама продуцент сценаристи какво да ги правиш. Тази снимка е зад кадър виждала съм я колко мило и нежно и му отива много да бъде баща дано му се случи  скоро и в реалния живот.

# 605
Здравейте, интересен диалог сте започнали. Надявам се не влизам в темата като слон в стъкларски магазин 😉 Знаете, че утре е рождения ден на Акън и днес малко се занимавах с тази тема. Пускам решението си.....ще се радвам ако споделите дали ви допада. Надявам се Цвета и останалите също да са играли с снимките. Тази нощ ще се опитам да пусна съобщение на профилите му в социалните мрежи. Ще изпратя един имел до мениджъра му с молба да го препрати. Търсих негов имейл в професионалните сайтове, но уви.....

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 00:36 от DeniAra

# 606
Да ви кажа колкото повече разсъждавам в/у развръзката за Хазар, все повече ми се затвърждава мнението, че това си беше сценариен замисъл, а не поради отказ актьорът да поднови договора си. Така и не бе ангажиран в друг филмов проект каквито слухове имаше. За мен няма логика и да се откаже тъкмо на финалната права, след като е избутал близо 2,5 години далеч от семейството си или заради трудните на моменти условия на работа, за което също четох като причина. Тоест забивам поредна червена точка в ковчега на сценаристите за глупавото решение. Вероятно това беше цената, която Азизе трябваше да понесе за многото грехове, които бе натрупала в името на собственото си отмъщение. Само като помисля колко съсипани животи, объркани съдби, наранени и пострадали хора - близки, роднини, семейство, деца, непознати които са влезли в полезрението й само за да спомогнат да осъществи коварният си егоистичен план. Но от смъртта на Хазар, освен нея бяха наранени и близките му, децата му - тоест пострадаха невинните. А пък това че смъртта му съвпадна със раждането на Умут, поредната гадория.
Питам се и още нещо, защо за бога вкараха сцената с дядото от чиято градина Миран взе падналия нар без да го заплати и после по молба на Рейян двамата отидоха за да го заплатят, след като така или иначе убиха едното близначе. Вярвайте ми още не мога да преглътна поредното сценарийно безумие, касаещо загубата на момиченцето им на фона на проблемната й бременност и всичко изстрадано.
Да не говорим че присъствието на доктора, който Миран намери за прословутото лечение, даващо макар и минимален шанс за оцеляването на Рейян и Умут като че леко се обезмисли, понеже така и не се осъществи, а двамката оцеляха. Всъщност като че появата на доктора беше символ на надеждата им но можеха да направят лек времеви скок, все едно е започнало лечението което предвиждаха, щеше да ми е малко по-достоверно, след като толкова го лансираха този доктор и помощта му.

Дари и трите ти колажа ми харесват, не мога да определя кой повече.

# 607
Докато подготвя началото на еп. 6. да се изкажа и аз. Дени, всички колажи са страхотни. Мисля, че първият е най- подходящ. И, ще ви разочаровам, но не съм любител на рождените дни, без значение на кого са, затова не съм се заигравала с колажи по този повод. Е, всеки със странностите си, така и аз, не е защото се остарява, просто не ги обичам.

# 608
Дени изобщо не е така страхотни колажи си направила и на мен сякъш първия повече ми харесва и го подкрепям ще бъде много хубаво ако успееш да го изпратиш и той го получи, а що се отнася за това дето разсъждавам с Дани е точно така като се замисли човек много неща можеха да не ги направят така ама уви.

# 609
Deni, на мен и трите ми харесват. Който ти е най-на сърце, него изпрати.
Дано, стигне до рожденика.

# 610
Hands Pray
Taka, изпратих поздравите с колажа от цитата и с текст:

Честит 31 -ви рожден ден, г -н Akınözü!

От името на българските фенове и от мое име, бих искала да ви поздравя с честването на тридесет и първия рожден ден в живота ви, да ви пожелая много здраве, лично щастие и творчески успехи.

Г -н Akinözü, вие и вашата работа донасяте истинска радост в ежедневието ни. Ние, българските фенове, гледаме, плачем, смеем се и обичаме заедно с Миран. Герой и артистичен образ, на когото вие вдъхнахте живот пълен с приключения, вяра, надежда и много любов. Акин, Миран, роден от вас, вече живее живот извън Херкай, продукцията, вас самия, защото чрез него милиони хора видяха и повярваха, че нов живот и ново начало са възможни въпреки миналото, преживяванията и грешките.
Изграждайки артистичния характер, вие направихте Миран символ на промяна в мисленето и поведението. Символ на чест и достойнство, на смелост и сила, на вярност и любов. Миран стана обещание за нас, че най -доброто в живота предстои ...
Г -н Akınözü, ще завърша този поздрав и послание от България с обещанието, което Миран даде на нас, вашите фенове - мечтайте, вярвайте, борете се и обичайте, сбъдвайте мечтите си и винаги помнете, най -доброто тепърва предстои.

Честит Рожден ден!
Привет от България

Да се надяваме, че пожеланията ни ще стигнат до него. Hearts Hands Pray

# 611
Чудесен е поздравът, Дени!
Браво! 👌🌺🌹

# 612
Дени, браво!
Да е жив и здрав Акън!❤️

# 613
Здравейте!

Честит празник на всички!
Да ни е честит и рожденика! Много здраве, успехи и щастие, както в личен така и в професионален план.

Дени, поздрава е страхотен, колажа изключително стилен и елегантен, а двете заедно дават желанието да си го запазиш за цял живот, за да ти напомня как трябва да го изживееш...

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 07:19 от cvetansk

# 614
Честит празник, момичета! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Честит личен празник и на Акън! 🍀
Пожелавам му здраве, щастие, любов да изпълва сърцето му, светло бъдеще и успешна кариера.
Нека да сбъдва прекрасни мечти, както в личен, така и в професионален план! 🎂

https://twitter.com/insaniyav/status/1440423960093417479?s=20

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 11:38 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт