Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран

• 46 512
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Кърджали
Излезе новия фрагман.
Положението става наистина сериозно, беснее северният вятър, беснее, та чак вледенява.
Ще ми трябват успокоителни втв вторник, или поне шише ракия 😀😀😀

Пойраз няма намерение да прощава. То това се и очакваше. Ама не толкова серт бре момче

# 106
Леле , буря бушува в Пойраз . Страхотно играе Алп . Даже повече ми хареса от колежката . Без да ми се сърди никой .

AngryHeart EyesHeart Eyes

# 107
  • Кърджали
епизод 6  бг. суб.
Превод и субтитри: Doni J, Mina G
https://www.vbox7.com/play:1db53a02a7
https://www.vbox7.com/play:abd67f90c1
https://waaw.to/f/5gTvVVLrTSHQ
https://dood.la/d/469bhp37ztzsjfpdfoz5x4oqbc0seavg
https://ok.ru/video/3300768746135
https://vk.com/club101119462
и на askim-bg*com
Преводът принадлежи на група
"ASKIM - най-новите турски сериали".

Приятно гледане!

# 108
Благодаря за превода и отделеното време .

Морско гръбче секси Sleeping

https://twitter.com/lunamiyy/status/1421502590840451075
готиноооо  и в тон с мелодията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 109
Добър сериал главните герои ми фопадат.

# 110
Ох, чак снощи успях да гледам серията и направо не искам да идва довечера, като знам какво предстои...След толкова сладка серията, толкова тежка...  Хем са ми супер сладички двамата, хем ми се къса сърцето, като знам колко ще страдат сега. :/
Много яко играят иначе. Значи прави ми впечатление, че много различно играят ситуации, в които съм ги виждала и преди (и Алп, който в "Госпожа Фазилет" пак трябваше да играе бесен от предателство на любимата и Айча, която в "Мерием" очакваше любимият й да научи тайна, заради която ще я намрази). Супер влизане в образите. Да минат тия ветрове и бури, дето предстоят, че искам да ги гледам щастливи заедно... Heart

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 08:22 от JessyG23

# 111
Аз пък очаквах доста понататък да се разкрие истината. Дали ни подготвят за финал лека полека или са намислили сдобряването да е дълго и мъчително. Как мислите?

# 112
  • Кърджали
Всъщност си е баш навреме. Ако серислът ще приключи в края  на летния сезон то има месец време. Две-три серии сърдене, една пудене дали дс се сдобрят, сдобряване и хайде една серия щадтие и лерния азон е свършил

# 113
Сега е възможно най-болезненият момент да се научи истината и разбира се да се каже от най-неподходящия човек. Пойраз тъкмо си отвори сърцето, толкова е решен да се отдаде на чувствата си, въпреки вътрешните му борби. А пък Хазиран се закани, че като оправят нещата, сама ще му разкрие. Ако се изчака още малко, хотелът ще потръгне, връзката им ще стане по-силна и ударът ще се смекчи, пък нали трябва главните да се мъчат подобаващо в един сериал... Grinning Simple Smile И на тях да им е гадно, и на нас. Wink

# 114
  • Кърджали
0за това, което се случи няюа безболезнен момент. Като спечелят нужните пари какво да каже - а, ето ти парите, обичаме се, ама да знаеш всичко стана заради мен. Пойраз пак ще реагира по съшия начин.
Може би най-подходящо би било да му бе казала в началото още, но тогава нмаше да се слупи нищо - ни хотела, ни флирта между тях.
Сега Пойраз ще е разочарован, предаден, но няма да успее дълго да се бори със сърцето си. Той е много влюбен... И ако(след като) намери сили и търпение да я изслйша, да разбере че и тя е била подведена ще се пребори ъс себе си да ѝ прости. Защото би могъл да премисли и нещатс, които тя направи за него.

# 115
Радвам се , че продължавата да коментирате и поддържате темичката жива ! Аз съм в отпуска и се радвам на морето и почивката , още не съм изгледал 5 серия , гледам да не влизам да гледам какво коментирате , за да може тази вечер като изгледам пета и шеста серия да се включа с коментар ! Впрочем незнаех , че Айча е участвала в Протектора с Чачо , някой който е гледал сериала да даде коментар струва ли си и най - вече Айча прави ли добра роля ? Simple Smile

# 116
Здравейте!

Сецнах си кръста и докато се " лекувах" изгледах епизодите до тук. Като цяло ми харесва сериала. Има си я махалата, умната, красива и всичкоможеща главна героиня, която си крие своя тайна. Различното е, че главния герой няма холдинг, а само маслинова градина и фабрика за зехтин, за сега в застой,  естествено мачомен, с тяло уау. Той в криза, тя помага. Лошата свкърва в лицето на бабата, тайната/ драмата в живота на младите , причинена от техните родители, добрата приятелка Бириджик, която дава не много умни съвети, но пък е в час със всичко, верния аркадаш от детството Алп , лошаtа Идил , гадняра Хакан, които накрая ще избелят, обичайните клюкари и колорита на безполовия Гюкмен май беше, няма да напиша клише, но си го има в летните им сериали всичко това. Но историята, красотата на острова, задушевната обстановка на тесните улички, малките ресторанчета, красивите бугенвилии, комшулука си заслужават да се гледат.
Айча Туран и Алп Навруз ги гледаm за първи път. Тя има страхотно тяло и красиви очи, играта и, по моите критерии средна хубост. Алп Навруз на моменти ми прилича, чисто визуално на младия Киану Ройвс. Играта му е равна и монотнна, но може би това изисква  образа му.
От другите акьори, позната ми е баба Алие -Bedia Еnер , игра в Листопад, Нехир съседката, майката на Хазиран -İpek Tenolcay , беше майка на Джан Дивид в Ранобудна птичка, същото куку като сега, разлика в играта и никаква. Позната ми е лелята, но откъде не знам, красива е актрисата.
Довечера, ще има ликуваща Ипек, зла бабаане, буреносен Пойраз, тъжна Хазиран и всички наоколо разбиращи или обвиняващи, според зависи.
В нета ми излезе това, когато търсех имената на актьорите, означава ли, че са договорени като начало 15 епизода
Ayça Ayşin Turan. 15 Episodes.
Alp Navruz. 15 Episodes.
Özge Demirtel. 15 Episodes.
Bedia Ener. 15 Episodes.
Eylül Ersöz. 15 Episodes.
Rami Narin. 15 Episodes.
İpek Tenolcay. 15 Episodes.
Bülent Çolak. 15 Episodes.

Бюлент Чолак,  в образа на любимеца ми в този сериал Гюкмен

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 17:06 от Slawena

# 117
  • Кърджали
Гледам хаштага на новата серия е Gitmiyorum - Няюа да си тръгна.
Хазиран ще е гптова да се изправи срешу гнева на Пойраз. Ще има сблъсъй със стена, ама нищо, ще оцелее.

Славена, и аз не бях гледала Алп досега, но има добра игра. Емоционално добре предава състоянието на Пойраз. И Айча взе че ми хареса.

# 118
Как да си тръгне Хазиран, като попарата която се надроби е по нейна рецепта, разликата е че всеки добави щипка това-онова и стана тюрлюгювеч.
Да видим колко време ще са във война с Пойраз.

# 119
  • Кърджали
Е то ако си тръгне и сериала ще свърши.
Но поне осъзна грешката си и се опитва да поправи нанесенитв вреди. Да, междувременно трябваше и да му разкаже, ама така я наплашиха с това какъв е гнева на ядосаният Пойраз, че.... Както се вижда и имало от какво да се плаши. Ядосан Пойраз (дпри само от видяното от фрага) е беснеещ, леден северен вятър. Добре си оправдава името.
За мвн тояа което направи Хакан е по-непростимо, ама май на него ще му се размине по-леко. Истинската буря ще е въргу главата на Хазиран. А Пойраз винаги е помагал на Хакан, дори той му е помогнал да си намери тази работа. За благодарност полупава какво? И защо? Защото очите на Идил не виждат никой друг освен Пойраз и защото е комплексиран от това, че майка му е нямала финансови възможности.
Тези дни от скука прегледах пак излъчените досега серии.
Не знам друго, ама песента им е страхотна. От много отдавна не ми беше влизала песен така в кръвта. На косъм съм да си я сложа така да ми звъни телефона, ама наоколо ще ме гледат странно. Довечера обаче едва ли ше имат повод да я пускат в серията...

Общи условия

Активация на акаунт