Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран

• 46 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Да, гледаме летен сериал, който май не ни изненадва със сюжет, но е приятен и островът е знойно хубав. Алп го гледах в “Не пускай ръката ми” с Алина Боз, а Айча за първи път. Тя е нестандартна красавица. В тази роля Алп не ме изненадва, но не значи че не го харесвам. Има магия между тях двамата. “Лелята” игра Адалет в “Дръзки и красиви” с Къванч и Туба. Островът много ми хареса и очарованието на стария град. Преди две години бях Анталия на фестивал на старите градове и тяхното “Калечи” имаше същата атмосфера. Сега като гледам какво се случа по тези прекрасни места, а и у нас, ми става страшно. Хора, природа, населени места за часове са пометени от огнената стихия. Дано всичко свърши…

# 121
Лелята игра в "Дръзки  и красиви " -аптекарката Адалет с Туба ,Кавънч , Тамер Левент

# 122

зад кадър, 6 епизод

# 123
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
"Лелята", актрисата Нихан Бюйюкагач, игра и Алев в "Сърдечни работи". Peace

Аз съм гледала Айча в първата част на Протектора. Другите части ги пропуснах, не ми беше интересно. Айча там играе прилично, но самата ѝ героиня е по-обрана. Сегашната ѝ роля на Хазиран ми харесва повече. Дава ѝ възможност да е много по-емоционална и експресивна. За разлика от образа на Пойраз, който е на доста сдържан мъж. Така и на мен Алп ми идва малко монотонен. Чакам с нетърпение вятърът да се разбушува. Crazy

П.П. Някой, освен мен, гледа ли онлайн в момента?
Голям смях! Бириджик чак събори Алпер за да не каже на Пойраз за вината на Хазиран.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 21:22 от profi_1

# 124
Aз гледам, какво ли не прави ревността, особено ког ато води до глупави ситуации. а бурята ще е към края на епизода ми се струва

# 125
  • Кърджали
И аз гледам онлайн 

# 126
Помислих, че Идил ще научи подслушвайки, ама явно не.

# 127
Ах Идил островната кралицам колко лицемерие и злоба има в един млад човек, ограничен в своя мироглед
започна да се заоблачава и първите леки пориви на вятъра се задават
Хакан не разбрах какво иска, каза

# 128
Аз не разбрах каква игра играе, че попречи на Алпер да каже на Пойраз истината за Хазиран. А и накрая под дървото как прослуша с телефона си разговори на други хора, проведени преди това?

Идил ме дразни даже с постоянното носене но коктейлни рокли.

# 129
Освен роклите и перлите са точно в десятката, адалъ куин
пак се гонят гг и не могат да се доискажат/разкажат, кино да става

# 130
  • Кърджали
Хакан искаше да спре Алпер да не разкаже за Хазиран, зашото ако се разбере за Хазиран  ще се рсзбере и за неговата игра.
Това което прослуша Хакан в гората бяха гласовите съобщения от вече бившите му приятели, които го заплашваха (особено Пойраз) че ако го намери е до таю живота му.

# 131
А фраг ще има ли след епизода?

# 132
Предния път май нямаше фраг. След рекламите само ще изгледаме още веднъж повторени последните секунди.

Айде обявиха си войната.
Ще изчакам с нетърпение рускините да преведат кавгата в хотелската стая, че си заслужава да се види в целия блясък. А гневните очи на Алп Навруз са много, много красиви.

# 133
  • Кърджали
Иназ ще гледам сега един час реклами за да видя. Макар чв предполагаю горе долу какво ще е другата седмица
Миналата седмица нямаше фраг, бяха излъчили откъс от сцена,която и с нищо не показваше каква буря ще става.
Сега обаче спвшно ми трябва фраг

# 134
След войната ще се доказват кой е по по най Rolling Eyes
Този Алп ми харесва как пресъздава образа на Пойраз, бива си го. Айча Туран ми е малко неубедителна , но става.
Идил и Гьокмен са ми фаворити

Общи условия

Активация на акаунт