Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран

• 46 941
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да, на Идил ми идва да ѝ скъся герданчето с една-две перлички, ей така, както си стоят на врата ѝ. Mr. Green

Каква ли война ни чака? И дали тази война ще я загуби Хазиран, както каза Пойраз, или не, както се репчеше тя. Сигурно е, че и двамата накрая ще са я загубили и ще са победители едновременно с това. Wink

Дадоха кратка сцена, ама не разбрах защо майката на Хазиран копаеше в двора на Пойраз и какво крещеше бабата. Пойраз доста ококори очи. Баба му какво точно каза, че няма да позволи да е севгили на Хазиран ли?

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 00:22 от profi_1

# 136
Какви желания имаха трите харпии във фрага  и старата мадам какво надрънка, нищо не вдянах от фрага

# 137
  • Кърджали

По-донре от нищо, ама аз фраг исках.
Стама ми малко криво, че Пойраз за първи път ме защити Хазиран (то разбирам ама...), Идил все още се надява че Хазиран ще си тръгне (да си лежи на тая перличка) а бабата и Зейнеп пак се карат.
Те тия двамата лесно ще си простят (добре де, няма да е лесно баш) ама тия двете змии много ще им пречат

# 138
В горния си пост допълних, за какво мисля, че стана въпрос. Също бабата май каза, че не иска да имат нищо общо с крадла, имайки предвид майката на Хазиран. А Идил говореше на Хазиран, че било време да си върви, никой не я искал тука. И друго не разбрах.

# 139
Е, значи горе-долу съм го схванала.
Благодаря за поясненията!

# 140
  • Кърджали
В момента няма как да вклюпа компютъра, иначе щях да сложа едни субтитри сега.
Според мен бабата ще има пръст в раздялата на родителите на Пойраз. Може тя да е крила от Пойраз че майка му се е връщала да го търси. Защото Пойраз каза на Хазиран че не е виждал майка си, а бабата ѝ каза че майка му е идвала много пъти, но Пойраз не е искал да я види.

# 141
Вай бе, бабата ще излезе втората глава на ламята и по голямата, Идилчи ще е като цирей до нея. Но като гледам и Зейнеп ханъм няма да е била стока, а пък ако стане и мащеха на адалъ куин ще е голямо шоу.

# 142
Това и на мен ми направи впечатление, когато бабата го каза на Хазиран. Но тя също каза, че Пойраз не иска да се говори за майка му и иска да я забрави.

От последния откъс май има и нещо друго свързано с това, че двете семейства имат общи имоти. Къщата, в която живеят Пойраз и баба му може и да не е само тяхна, а както хотела да е и на бабата на Хазиран. Още не знаем дали и защо двете баби са се скарали, и защо баба Алие не харесва дизайнерката.

# 143
Здравейте и от мен! Сериалът доколкото знам е на Ай Япъм, което ме навява на мисълта, че ще се постараят да го задържат на екрана за по-дълго. Дано! Алп е великолепен отново. Ще ми се да го гледаме по-дълго в ролята на Алп. А що се отнася до това, че много бързо се е разбрала истината - не е бързо. Сега ще има да сърди и да бъде груб, но като гледам Хазиран няма да се откаже докато не получи прошката му. Бедиа Енер отново ще ни лази по нервичките. А Идил е отвратително същество. Като гледам баща й изобщо не е като нея. Явно е имал връзка със Зейнеп. Но какво е станало... Има много въпросителни в сериала, дано не ги оставят да висят във въздуха. Харесвам много и Алпер и Бириджик. Жал ми е за Мелиса, но какво да се прави.... Алпер си хареса Бириджик.

# 144
Чакам си превода аз, ама само от споделеното от вас вече съм се напрегнала с тая Идил. Много ми е мъчно за Хазиран, но пък ми харесва, че проявява характер и винаги се опитва да оправи нещата. Интересно ми е съревнованието между двете. Ни едната, ни другата се дават лесно. Надявам се да вкарат и някой, който ще накара и Пойраз да поревнува и да види, че няма да му е тъй лесно да се откаже от момата, както се е заканил. И много ми е чудно какво токова е надробила тази мама Зейнеп, че е успяла да ядоса или нарани всички на тоя остров. Дано са ни подготвили интригуващи развръзки. Simple Smile

В една от английските групи на сериала видях пост, че Айча е сравнявана с австралийския модел Миранда Кер. Самата актриса казва, че не вижда кой знае каква прилика, ама и според мен си има. Стори ми се интересно, та ви я показвам и на вас.

# 145
  • Кърджали
И аз искам да се появи някой, от когото Пойраз да ревнува. Тъй де, стига само Хазиран е ревнувала, нека Пойраз усети че може да му взема изпод носа момичето
Поиграх си и сложих субтитри на снощната буря.

https://ok.ru/video/2435410168547 - Пойраз, много съжалявам!

# 146
Хазиран нали имаше един ухажор, Бату май беше. Ами да вземе да се появи, градски тип, да става за Мелиса, че май само тя хартиса.

# 147
Поиграх си и сложих субтитри на снощната буря.

https://ok.ru/video/2435410168547 - Пойраз, много съжалявам!

Много благодаря!
Тежка сцена...

# 148
Александра, благодаря за бурята! Hug

Някой следи ли рейтинга? Хубава беше снощната серия, би трябвало да се е вдигнал.

# 149
  • Кърджали
Рейтинга даже се е пoнижил.
Това лято рейтингите като цяло са много зле на всички сериали.

Общи условия

Активация на акаунт