Габрово - "Добре дошли и отишли" – 2

• 18 497
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Моми4ета, в4ера на Ми6о му поникна първото зъб4е. Всъщност още не е излязло цялото, само едно връх4е остри4ко, но... останалото е само въпрос на време Simple Smile

# 166
Да пожеляем успех и на kallii ! 
Много ти стискаме палци да мине всичко леко,бързо и безпроблемно   Hug
а знаеш ли какво ще е бебчето
Честито Зъбче  bouquet

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 14:53 от snejko

# 167
ебчо трябва да е според доки  момче, виждали са се атрибутите Laughing . но не знам защо , когато пратих баща му да купи ваничка ЗА КЪПАНЕ, БЕШЕ ВЗЕЛ РОЗОВА Laughing каза , че си знаел майсторлъка и да невярвам на доктора

# 168
снежко, ти вече си минала по този път. ще ми споделиш ли какво трябва да нося в болницата, нужно ли е да съм с багажа още с започванетона болките и с моя ношница ли ще съм или дават  Simple Smile

# 169
ами аз си носих само лиглин и превръзки,  йод за промивка или смрадлика и нещо леко за ядене защото първия ден за теб няма ядене,нощница - може да си вземеш да се преоблечеш, те ди дават една бяла като отидеш много грозна-но докато родиш си стои с нея после си облечи своя.
Ако ти искат нещо доло има аптека на следващия ден ще им го купеш и ще им го дадеш.

# 170
как е твоето бебче, вече сигурно е започнало дас е държи , като човек, а не човече Simple Smile , на колко стана

# 171
snejko, да попитам и аз
Смрадликата за промивки как се прави и използва? И какво количество да си приготвя  Embarassed
Мога ли за после да си нося пижама, а не нощница? Мразя нощници!
Ако ще ползвам лигнин или превръзки, не трябва ли и някакво долно бельо? На какво ще се крепят?

# 172
Смрадликата се прави като 4ай4е. Аз си я правех на око. Ама да не вземе6 да го пие6, 4е е отровно. Simple Smile А пък нощницата е задължителна, даже като те приемат ти дават тяхна нощница и сържат да си с нея. Даже се карат ако си облякла твоя. Нощницата е по-удобна заради визитациите, пък и след като роди6 е по-добре. Бельо също може6 да си носи6, но пак акушерките (или сестри ли са...) мъмрят

# 173
Няма да я пия, обещавам  hahaha Макар че първите дни със сигурност ще ми се иска да го направя  Sad А сестрите защо мрънкат за бельото? Shocked Това парче лигнин нали трябва да се крепи някак, ако стана от леглото например. То сигурно си има начини, но аз не мога да си ги представя.

P.S. Tushe, смрадлика се слага и за оцветяване на домашна ракия   Wink

# 174
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ами трябва да стискаш лигнина, но може да се без бельо когата минава лекаря на визитация. А от втория ден си слагаш превръзка за родилки. Мама така ми каза, нали е в родилно. Но Гигилче, аз живот и здраве ще родя преди теб и ще те информирам подробно.  Joy

# 175
ха-ха нощницата била задължителна, глупости аз само първия ден бях с тяхната нощница и с лиглин , на другия ден сутринта си взех превръзки за родилки и си сложих бикините и си облякох моя нощница, по удобна е .
а като идваха на визитация си махах бикините и оставях превръзката или лиглин ако не си вземеш превръзки. а на леглото като лягах си взех подлугани постилаш и лягаш повчеч от 5 не ти трябат, аз дори си върнах трите вкъщи и сега слагам малката на тях да я преубувам.
значи искаха ми на всяко хранене на бебо по един пампес, един сапун ми взеха и три беберона за шишета.
Сега няма нужда от тях, има дарение на шишета Авент за бебетата и козметика за всяко бебе, незнам как са с памперсите би трябвало и тях да ги има като дарение,  newsm78 но за тях незнам

# 176
Мами я да ви питам как се захранва с каша, как се приготвя и как се добавя.
първо давам каша една лъжица и после давам шишето с мялкото ли.
или правя мялкото и слагам една лъжица от кашата,на другия ден две

# 177
Преди месец четох в "100 вести", че за набор 2007 ще има подаръци от Авент, а в момента тече ремонт на АГ отделението. От 1.01 ще постоя там за болнични и ще видя как е ситуацията и какво ремонтират.  Wink
snejko, тези подлугани какви са и къде ги има, по аптеките ли?

# 178
Ееех Снежко, хванахме те на тясно. толкова кандидат мами се нуждаят от информация, но то си личи , че си пекана,  Laughing

# 179
ами имам и един такъв въпрос, като се ходи вече в родилна зала, с чехли или джапанки да съм обута и може ли да съм с чорапки, защото съм чувала, че мамите ги хваща нещо като родилна треска и им е студено Grinning

Общи условия

Активация на акаунт