Габрово - "Добре дошли и отишли" – 2

• 18 484
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
ха дано и при мен да е предвестни, защото........

# 226
  • Габрово
 smile3547
Можете ли да ми препоръчате добра козметичка в Гб?
Интересуват ме и масажите /по-специално антицелулитни/ - къде, как, колко??

# 227
valeria81 , наближава ли скъпа да влизаш в болницата или вече можеш да се похвалиш с бебчо.стиииииискам палци всико да е както трябва, че виждам  за момиче се гласиш, а моя доки каза , че ще имаме момче, т.е.чакаме снахата smile3541 newsm10

# 228
  • У дома... някъде
valeria81 , наближава ли скъпа да влизаш в болницата или вече можеш да се похвалиш с бебчо.стиииииискам палци всико да е както трябва, че виждам  за момиче се гласиш, а моя доки каза , че ще имаме момче, т.е.чакаме снахата smile3541 newsm10

Ох,утре влизам в болницата да си чакам бебата.Живот и здраве всичко да мине добре ще се похваля.  ylinfantСтискам палци и на теб всичко да мине леко smile3521 smile3521 smile3521До скоро bye

# 229
  • Габрово
valeria81,стискам палци всичко да мине бързо,леко и за теб, и за бебчето.Успех!

# 230
valeria успех и от мен чакаме те с бебчето Heart Eyes  ylinfant smile3525

# 231
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Валерия, утре постъпва и моята приятелка Камелия, тя е за секцио за 12.01.

Пожелавам ти успех, чакаме вече всички !!!  bouquet

# 232
Момичета, какъв да е багажа ми за родилното?  Embarassed
Какво искат в нашето АГ да си нося отначало и какво да ми купят после за след раждането?

# 233
За родилното: памперси за новородено, 3бр. биберони,кремче /бочко/, пудра за пъпчето; за тебе - лигнин /белият е по-приятен за усещане,аз носех и превръзки, но не съм ги ползвала/, йод /да си разреждаш във вода за измиване/, подлугани,термометър,козметика хавлия,чехли и чорапки /може да се ражда с чорапки  Mr. Green Това е на първо време. Сигурно пропускам нещо - дано някой ме добави
Много е важно да знаят това тези, на които им предстои да раждат - момичета не си мийте зърната със сапун преди всяко кърмене, защото по този начин се отнема защитния слой на кожата и следва напукване и разраняване. Аз незнаех това и се престаравах ненужно с хигиената, а това не остана без последствия Cry

# 234
Миме,   bouquet
Бибероните със шишета ли да са или само накрайниците, които се смучат  Embarassed
А за чорапките ще се възползвам! (с моите вечно студени крайници)

# 235
Само накрайниците

# 236
Аз продължавам да не съм нагласила нищо за мен и бебето и то не защото нямам желание, а защото моите бъдещи баби с техните закостенели консервативни разбирания ме плашат всеки ден  с това как имало време и да не се правя на интересна . Ужасни са  Tired

# 237
А между другото накрайниците какви да са - каучукови или силиконови??

# 238
Дени, не ги слушай твоите баби   Naughty
Вече нагласих 3 сака с дрехи и продължавам да трупам. Wink

За памперсите - тук бяхте писали, че от тази година ще ги дават от родилното, заедно с порадъци от Avent. А дано!

# 239
Гигилче, днес влиза моята приятелка да ражда, секциото ще е на 12.01. Ще разберем всичко с подробности Laughing

Общи условия

Активация на акаунт