Габрово - "Добре дошли и отишли" – 2

• 18 495
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
valeria81, моя приятелка е с термин 15, но ще е със секцио.Ако не тръгне бебето до 10-ти - тогава влиза и до 12 ще я срежат. Казва се Камелия.
Мама е тази година в родилно отделение акушерка, да знаеш- казва се Ани Божкова, не че нещо кой знае какво това ще те успокои. Ама да знаеш. Стискам палци.

# 211
  • Габрово
   Туше, да ти е жив и здрав юнака! Да расте много умен, щастлив и спокоен! А как се справяте с беличките?
   Днес ходих да търся заключалки за шкафове, че Антония вади всичко, но нещо не можах да намеря.

# 212
  • Габрово
   И valeria81, спокойно! Наблегни на повече разходки. И пеша, и с кола  Wink

# 213
  bouquetДа ти е жив и здрав рожденика Tushe_v_ataka и много да те радва  bouquet

# 214
Туше,честит рожденник!
Да ти е жив и здрав и много да те радва!

# 215
valeria81,все пак няма да се засечем  в родилно.има ли някакви признаци по принцип , че наближава момента Wink

# 216
Привет Марги! Wink Валериа81 аз пиех чаи от малинови листа последните дни и не се спирах на едно място - по цял ден мерех улиците. Малиновият чаи предизвиква контракции, а колкото до това, че се стресираш от АГО... ама не бой се бе човек - като видиш родилите мами колко са доволни и как си гушкат бебочетата ще ти се прииска по-скоро да станеш като тях newsm44

# 217
  • У дома... някъде
Благодаря на всички за подкрепата Hug Hug Hug
Иначе относно симптомите нямам кой знае какви.Тъкмо ме понаболи тук-там и след известно време спира Tired.обаче бебата нещо взе да се кротва и май няма място въобще newsm78.Дано излиза вече че да си гушкам бебето Peace,а за разходките- Peace+ мисля да добавя горещ душ пък да видим newsm78
ЦЕЛУВКИ на всички!!!! Hug

# 218
  • У дома... някъде
Tushe_v_ataka  да ти е живо и здраво детенцето и да расте с много обич,щастливо детство и много късмет!!!!!
 Heart Eyes

Heart Eyes

Heart Eyes

# 219
Много сте ми мили с тези признаци и симптоми за наближилия момент  Simple Smile Душички. Аз не съм съвсем като повечето родили, защото ми изтекоха водите /докато бяхме на гости/, след цял ден ходене. Въпреки това ще споделя каквото си спомням като усещане. Имах много често безболезнени контракции - на няколко минути бяха, ама хич не ме болеше - само ми се стягаше корема. Трябва да отбележа, че същия ден ходих на консултация и Митев каза, че имам родова дейност и скоро ще родя. Другото, което ясно усещах е тежест в кръста и таза на приливи и отливи. Абе с този корем си мислех, че това е нормално усещане от тежеста, а не че е тръгнало бебчето. Има много за разправяне, но не искам да досаждам. Сигурна съм, че всяка мама приема своето раждане за много специално и незабравимо изживяване. Леко и бързоскоростно раждане, милички! Нямам търпение да се похвалите  Grinning
За желаещите да кърмят мога да съдействам  с полезни и адекватни съвети, като успешно кърмеща мама Embarassed
Tushe_v_ataka да ти е здраво и весело човечето и много да си се радвате newsm68
Виждах заключалки за шкафове в магазина срещу енергото

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 00:20 от mima kalina

# 220
момичета, неудобно ми е да попитам, но нали сме жени- случайно корема да ви е станал по редовен когато наближи да раждате, т.е. по гол. нужда Embarassed

# 221
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Аз нямам такъв проблем в бремеността и както обикновено става, щом кажа че нещо нямам или не ми се еслучвало и то е с негативен оттенък  - ще го пипна проклетия запек сигурно.  Embarassed

# 222
Kallii  Като че ли имаше нещо такова... А след като родих съм като часовник Laughing

# 223
  • У дома... някъде
При мен пък няма такова нещо,даже напоследък ми мързелува корема относно  Toilet

# 224
  • Габрово
момичета, неудобно ми е да попитам, но нали сме жени- случайно корема да ви е станал по редовен когато наближи да раждате, т.е. по гол. нужда Embarassed
При мен имаше нещо такова/макар че и през цялата ми бременност не страдах от запек/.В деня в който родих ходих няколко пъти "по голяма"/преди клизмата  Mr. Green/,а обикновено ходя по веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт