Мама е тази година в родилно отделение акушерка, да знаеш- казва се Ани Божкова, не че нещо кой знае какво това ще те успокои. Ама да знаеш. Стискам палци.
Валериа81 аз пиех чаи от малинови листа последните дни и не се спирах на едно място - по цял ден мерех улиците. Малиновият чаи предизвиква контракции, а колкото до това, че се стресираш от АГО... ама не бой се бе човек - като видиш родилите мами колко са доволни и как си гушкат бебочетата ще ти се прииска по-скоро да станеш като тях

.обаче бебата нещо взе да се кротва и май няма място въобще
.Дано излиза вече че да си гушкам бебето
,а за разходките-
+ мисля да добавя горещ душ пък да видим 
Душички. Аз не съм съвсем като повечето родили, защото ми изтекоха водите /докато бяхме на гости/, след цял ден ходене. Въпреки това ще споделя каквото си спомням като усещане. Имах много често безболезнени контракции - на няколко минути бяха, ама хич не ме болеше - само ми се стягаше корема. Трябва да отбележа, че същия ден ходих на консултация и Митев каза, че имам родова дейност и скоро ще родя. Другото, което ясно усещах е тежест в кръста и таза на приливи и отливи. Абе с този корем си мислех, че това е нормално усещане от тежеста, а не че е тръгнало бебчето. Има много за разправяне, но не искам да досаждам. Сигурна съм, че всяка мама приема своето раждане за много специално и незабравимо изживяване. Леко и бързоскоростно раждане, милички! Нямам търпение да се похвалите

Препоръчани теми