Габрово - "Добре дошли и отишли" – 2

• 18 499
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
дени к  и аз работех до последно, като се има предвид , че ползвах годишната си платена отпуска  точно преди болничния за бременост и майчинство. несъжалявам, защото така мога да си почивам активно, разхождам пълноценно и радвам на странно топлото време за ноември декември месец, но все пак в 9 месец става .............вечер като си лягам се майтапя , че "кита се потапя". newsm03

# 196
  • У дома... някъде
Kallii все оше съм на линия preggo!Какво да се прави,чакам и чакам.... smile3560Да не се засечем горе в родилно? doctor,а?

# 197
  • У дома... някъде
kallii,засичаме се в Отчетни(Януарките)  bigdance2

# 198
валерия 81, можееее, можеее, няма лошо.бебчо слязъл ли е вече ниско в коремчето ти

# 199
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, като родите ,пък и на вече родилите - що не си ударим една среща и да си бъбрим, разбира се като се постопли!! СТискам ви палци, аз имам още 2 месеца !!!!!!

# 200
deni_k ще е супер да можем да се срещаме и да си бъбрим в дългиде дни на отглеждане на нашите наследници. започнах да си мечтая sling sling sling cook

# 201
  • Габрово
ЧЕСТИТА НОВА 2007 ГОДИНА! Много здраве, късмет и благополучие! И на очакващите мами - леко раждане и здрави бебоци!

# 202
мерси и подобно и от мен.  Peace гали. 

# 203
момичетааа, много е тихо бре newsm12, да нямаа stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl

# 204
Привет и от мен бъдещи и настоящи майчета! Само за "протокола": казвам се Маргарита и съм мама на тримесечната Калина - слънчева принцеса. Родих на 26.09. Беба беше 50см и 3550кг. Забелязах, че много мами питат за габровските гинеколози и немога да не споделя с вас - аз бях при Митев и съм изключително доволна. Запомни ми името и професията - това ме изненада. Много е стриктен и взискателен, винаги приветлив, леко консервативен и строг на моменти, но по важното е, че помня реждането си при него като чудесно преживяване без излишно напрежение и драматизми, дори на моменти беше много забавно. Аз имах усложнения и блогодарение на профилактиката по време на бременността и адекватната му и високопрофесионална намеса след раждането сега се радвам на малкото човече и не страдам от никакви постоперативни травми. Всеки ден идваше да ме нагледа по няколко пъти , докато лежах в АГО,следеше възстановяването ми , по време на контракциите беше плътно до мен , следеше процеса и дори помагаше  Simple Smile Мисля, че най важното е в случая да има доверие м/у лекар и раждаща -това е според мен един от определящите фактори за леко и безпроблемно раждане.

# 205
  • У дома... някъде
Добре дошла Мима Калина Hug!Да,изключително важно е да имаш доверие на лекаря,за да мине всичко по-спокойно,но все пак са малко тези,а и отношението им към пациентите е строго индивидуално newsm78.Аз ако не родя до 10.01 ме вкарват в болницата да полежа,докато не излезем двама Sick,и никак не ми се ще но ако бебата не тръгне да излиза до тогава май ще се наложи. ThinkingИмам чуство,че ужасно ще се стресирам там.

# 206
Добре дошла Маргарита Hug
valeria81 излизай на разходка и кажи на татето да се потруди малко да излиза бебока  Simple Smile

# 207
mima kalina добре дошла welcome (адашки сме и се знаем) но това е друг въпрос Wink сега едва ли ще се сетиш. Важното е че габровския форум нараства  Laughing.
Аз също съм раждала (вторият път при Митев) и подкрепям мнението на Маргото, въпреки че не бях обграденя от толкова внимание той се справи като истински професионалист Peace

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 13:56 от buba76_

# 208
Днес правим 1 годинка, 4ерпя виртуално Simple Smile  Wine Glass cheers cook Tada  bigdance2

# 209
честито да ти е живо и здраво синчето и много да те слуша  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт