Габрово - "Добре дошли и отишли" – 2

• 18 463
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Аз продължавам да не съм нагласила нищо за мен и бебето и то не защото нямам желание, а защото моите бъдещи баби с техните закостенели консервативни разбирания ме плашат всеки ден  с това как имало време и да не се правя на интересна . Ужасни са  Tired
Ако изпълняваш всяка бабешка дума ще ти вземат животеца. За да запазиш психическото си равновесие след раждането не е зле да ги изслушваш тактично и да правиш каквото сметнеш ти за най-добре. Аз съм кофти инат и на моменти прекалявах в упорството да вземам самостоятелно решения за бебето /може и да съм пропуснала някой полезен съвет/, но като цяло не съжалявам - сега никой не ми се меси, а и вече не се сърдят - свикнаха ми.
Хей, родилите мами, разкажете по някой абсурден съвет получен от доброжелатели, както и нещо полезно - ако има Joy
Мсята свекърва ме срази, когато облиза Калина по челото /върла пушачка с болни зъби/ против уроки newsm61 После бебето се оака яко и "урочасването" изчезна
Аз дадох каучукови накрайници от най-евтините. Само като се сетя и още се дразня как ми носеха бебето натъпкано с АМ да си упражнява сукателния рефлекс и да суче коластра. То милото омазано до ушите с АМ повръщаше, като ми го дадат и заспиваше блажено в ръцете ми... Какъв ти рефлекс, каква коластра... smile3516
Ей, много ми върви приказката hahaha Joy
Айде леко  раждане и да раждате с "бясна скорост" мамчета

# 241
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, моята приятелка в крайна сметка е родила със секцио тази сутрин, бебче Мая, 3200, това само знам от таткото!!!!!Да й е честито!11

# 242
Честита дъщеричка на приятелката на deni_k   Heart Eyes Heart Eyes
Да й е здрава, умна и весела!

Само като се сетя и още се дразня как ми носеха бебето натъпкано с АМ да си упражнява сукателния рефлекс и да суче коластра. То милото омазано до ушите с АМ повръщаше, като ми го дадат и заспиваше блажено в ръцете ми... Какъв ти рефлекс, каква коластра... smile3516

В нашето АГ бебетата отделно ли стоят?! Като ти го донесат, оставят ли ти го поне за половин час? Twisted Evil А при условие, че вече е натъпкано с АМ, как ще го накарам да суче, нали няма да е гладно  Sick

# 243
честито на новата мам и малкия бебчо, да са живи и здрави и двама и мноооого да се слушат Laughing

# 244
Гигилче, в нашето АГ бебета стоят отделно. Носят ти ги за кърмене, незнам как е във ВИП стаите
Моята приятелка сега се освестила, още не е виждала бебето, сигурно след малко ще й го донесат

# 245
Честита дъщеричка на приятелката на deni_k   Heart Eyes Heart Eyes
Да й е здрава, умна и весела!

Само като се сетя и още се дразня как ми носеха бебето натъпкано с АМ да си упражнява сукателния рефлекс и да суче коластра. То милото омазано до ушите с АМ повръщаше, като ми го дадат и заспиваше блажено в ръцете ми... Какъв ти рефлекс, каква коластра... smile3516

В нашето АГ бебетата отделно ли стоят?! Като ти го донесат, оставят ли ти го поне за половин час? Twisted Evil А при условие, че вече е натъпкано с АМ, как ще го накарам да суче, нали няма да е гладно  Sick
Новороденото бебенце може да суче почти постоянно, ако не е от мързеливите, но като е нахранено предварително с АМ, няма да се труди достатъчно усърдно, за да получи това, което единствено му се полага... Това ми е болна тема.
А бебоците са отделно, носят ги на всеки 3 часа за по половин час, като им правят нощна пауза от 12 до 6 сутринта
честито бебче! да е здравичко и спокойно сладуранче!!!

# 246
Здравейте момичета. Аз съм нова във форума и вече имам нужда от вашата помощ. Знаете ли добър ендокринолог в Габрово без значение дали работи със здравната каса или не. Трябва ми спешно и разчитам на вашата помощ. Препоръчаха ми д-р. Шумкова. Имате ли някакви впечатления от нея? Благодаря предварително за отговорите ви.

# 247
  • Габрово
gioika, аз съм ходила при ендокринолог, но вече не помня как се казваше. Не беше д-р Шумкова обаче. В последствие ми препоръчаха д-р Куртев, но не съм го посещавала.

# 248
момичета, къде се загубихте, видяхте един мнооогоооо топъл ден и всички изчезнаха Laughing, хайде , днес на линия Heart Eyes

# 249
Аз си бачкам. Айде бе Калии, кога ще дойде бебчо!!!Или има още много време- май скоро ти беше термина, как се чувстваш, притесняваш ли се ...

# 250
ами, честно казано - чакам. супер временце е навън и поне за това намазах с зимното бременеене. уж не ме е страх, не съм от страхливите, но ако искате  после ще ви кажа newsm08

# 251
ами, честно казано - чакам. супер временце е навън и поне за това намазах с зимното бременеене. уж не ме е страх, не съм от страхливите, но ако искате  после ще ви кажа newsm08
Искаме  newsm08

# 252
eeehooo. pak grejna slynceto i mamite gi niamaaaaa. Laughing

# 253
Момичета, можете ли да си представите потресената физиономия, като видях днес във фурната цяла тава с баница, която съм я правила в понеделник - забравила съм я rotfImbo С това хубаво временце сме така baby после  1ironing wash hang цял следобед 1stroller вечер  smile3541 1dishes newsm37  бебата #Puppy dog тати  beer smile3524 а пък аз  smile3507

# 254
Здравейте, можете ли да ми кажете от кога се записва на кухня, и колко струва на месец.
ние излизаме на разходка в градинката на театъра или сме по центъра
благодаря ви за отговора и лек ден

Общи условия

Активация на акаунт