Габрово - "Добре дошли и отишли" – 2

• 18 465
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
И мен ме интересува този въпрос. Снежко  ти кърмиш ли? Аз съм в чуденка кога да я запиша и дали да я запиша, защото съм за късното захранване, а знам че там готвят по старата бг схема  newsm78

# 256
ами на мен ми казаха че щом направим 6м и се захраним с месо може да я запиша на кухня.
не кърмя отдавна.
а за болницата чух че подаряват на мамите едно шише авент 125мл и козметика.
хаиде отиваме да ядем. Днес ще дам жълтък и след три дена ако няма алергия ще се храним и с жълтък.

# 257
Момичета, можете ли да си представите потресената физиономия, като видях днес във фурната цяла тава с баница, която съм я правила в понеделник - забравила съм я rotfImbo

Марго това ме разби Joy Joy
А за кухнята както писа вече snejko след 6 месец, друго немога да ви кажа ние не сме били на кухня но мамите около мен са доволни Wink

# 258
от кои месец се дава краве масло, зехтин

# 259
момичета, кажете нещо за пиене , за да тръгнат контракциите плииз Grinning

# 260
kallii вземи си един топъл топъл душ Laughing Аз също бях нетърпелива и двата пъти преносих първия с 9 дни, а втория с 5 дни ( след термина)smile3555 Grinning

# 261
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, днес сутринта valeria81 е родила момиче, 3500. Казала е на майка ми да я зная , а аз на вас Embarassed. Дано нещо не съм объркала , но важното , че вече роди, че нали преносваше и тя!!!

Да са здрави и да се слушкат !!! ЧЕСТИТО!!!!

# 262
момичета, кажете нещо за пиене , за да тръгнат контракциите плииз Grinning
Аз пиех чай от малинови листа, но за няколко дена не ми се вярва да помогне... Все си мисля, че преносените бебета са по-спокойни (защото са били по-дълго с мама).
Честито бебенце на Валериа!!! Да и е здравичко и спокйничко и много да я радва!!!

# 263
  • Габрово
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА, ВАЛЕРИА!

ДА Е ЗДРАВА И САМО РАДОСТ ДА НОСИ В КЪЩИ!

# 264
  • Габрово
Честито бебче, valeria81   bouquet  bouquet  bouquet!!!
Да ти е много здрава и жизнерадостна!

# 265
аз пък не се задържах удома , все на разходки по цял ден и затова родих 5 дена по рано Party
Честито бебенце на Валериа!!! Да и е здравичко и спокйничко и много да я радва!!!  bouquet
 ще чакаме новини да разберем как се казва

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 16:12 от snejko

# 266
  • Габрово
   Честито бебче на Валерия и от нас! Нека да расте здраво, умно и винаги усмихнато!  bouquet

# 267
                                Честито бебче Валериа

# 268
Здравейте  Hug.Отдавна не съм писала тук  ooooh!, но ви изчетох току що и искам да задам един въпрос, може да прозвучи глупаво, но не се смейте  Praynig.Какво е това "подлугани"?Сигурно съм много назад с материала, че незнам Embarassed, обаче много ви моля светнете ме, че ми наближава термина, направо съм на финалната права и да си взема и аз за родилното и откъде ако някоя мама знае Rolling Eyes!Предполагам, че това е да се слага под дупето за да не се цапа чаршафа, ноооооо, знам ли  Thinking

# 269
  • Габрово
TheaFea, точно за това става въпрос - постелки за легло. Тази част, която попива /като превръзка/ е около 0,7 на 1 метър, а от двете страни има само найлон, който стига да се покрие единично легло. Дано си ме разбрала. Много са удобни. Непременно си вземи от тях. Аз и сега ги използвам - слагам малката на тях да постои с голо дупе. Има ги по всички аптеки.
   И една виртуална почерпка - Антония днес има имен ден и  става на 11 месеца  cook Popcorn beer Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт