Габрово - "Добре дошли и отишли" – 2

• 18 465
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
TheaFea или можеш да си ги набавиш в родилно на място Peace
Гали да ти е жива и здрава именичката много да те радва  bouquet  bouquet

# 271
Честито бебче на Валериа!  bouquet
Да е здраво и щастливо!

Честита именничка,Гали!  bouquet
Да ти е жива и здрава!

# 272
TheaFea, казаха ми, че подлугани се продават в дрогерията във фоайето на АГ-то.

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   bouquet

# 273
  • У дома... някъде
Здравейте на всички baby_neutral
Ние вече сме си у дома с нашата малка принцеса Дария! Grinning.Надяваме се скоро да влезем в час и ще пиша пак.Чао,целувки на всички и най-вече на Дени Laughing

# 274
Добре дошли на новата мама и малкото човече  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 275
Привет на мама и Дария  newsm51

# 276
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
 valeria81 много се радвам, че вече сте вкъщи!!!Мама каза , че си голям юнак и  те похвали!!!!!Да гушнеш малкото съкровище от мен!
Нали не се сърдиш, че пуснах тук и в януарската тема, че си родила?

# 277
  • У дома... някъде
valeria81 много се радвам, че вече сте вкъщи!!!Мама каза , че си голям юнак и  те похвали!!!!!Да гушнеш малкото съкровище от мен!
Нали не се сърдиш, че пуснах тук и в януарската тема, че си родила?

Напротив,даже много се радвам че си ме отбелязала! newsm51Майка ти наистина е много добра и предразполагаща жена smile3501.Хайде стягай се и ти скоро че да се бавим по центара и да обменяме опит newsm03Иначе за сега моята майка ми помага ама нали това е моята принцеска и бързо влизам в час  love001 newsm30 feeding
Лек ден на всички и много,много усмивки smile3522 smile3522 smile3522

# 278
  • У дома... някъде
А,забравих да питам какво става с kalii? ThinkingНякой знае ли дали е родила?

# 279
Здравейте момичета, аз съм една бъдеща мама термина ми е на 06.02.2007 и на финалната права ще се включа към вас. Мен вече ме хвана предродилната паника. Искам да ви питам педиатър преди раждането ли трябва да си избирам или после вече като се роди бебчо трябва да търся и кого ще ми препоръчате.

# 280
Ще те питат за педиатър в болницата след като родиш, но е добре да си поразпитала предварително. Аз мисля да избирам Борисова, ама незнам защо. Просто ми я препоръчаха. Моят термина е за 11.03. и не се знае дали няма да си променя мнението. Майчета помагайте Laughing

# 281
Дени, при Борисова никога вече няма да отида, нито ще я препоръчам на някого  #Cussing out
Дълга история е, не ми се пише, но има причина. Тя беше педи и на едно наше приятелско семейство, но и те не са доволни от нея.

Предишната ми лична лекарка е педиатър - д-р Петкова. Тя се премести да работи в болницата и незнам дали в момента има кабинет някъде.  newsm78

# 282
Ох и аз незнам тогава, ще чета за предложения от другите майчета!!!

# 283
  • Габрово
Ако става дума за Елена Борисова от МЦ Апогей, и аз не искам да чувам за нея повече. Не бих я препоръчала и на най-големия си враг   #Cussing out

# 284
Аз, и още няколко кърмещи майчета сме при Косева. От нас е запозната с късното захранване и т.н. и не ни създава проблеми, въпреки че явно се чувства длъжна да си каже каквото е учила (эа сокчетата и водичката). Немога да се оплача от нея.
Аз лично очаквам повече от един педиатър, като всяка майка, но не ми се пробва като я сменям с други. Беба я харесва и си бъбрят двете  Joy
Защо Борисова е с толкова негативна слава - незнам коя е,но ми стана любопитно

Последна редакция: сб, 20 яну 2007, 10:33 от mima kalina

Общи условия

Активация на акаунт