Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 671
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
В заявлението за участие във втори етап на калсиране, кой входящ номер се попълва ( личен или от 1 класиране)?

# 136
  • София
Заявлението за участие във втори етап на калсиране се дава от училището, където детето е прието на първи етап, и там ще ви насочат какво да пишете. При тях има списък с децата, заедно с входящите номера.

Да не говорим, че няма входящ номер от 1во класиране. Всяко дете си има само един входящ номер: този, на служебната бележка,  с който се влиза в priem.mon.bg

# 137
  • Sofiq
Малко майтапи, докато чакаме.

Моят синковец го нямаше последния учебен ден и като научи каква антистрес терапия е приложила класната, едва не си изяде ушите от яд, че е изтървал.
Класната предложила на децата ритуално да скъсат онези учебни тетрадки от предметите, които най-са им били неприятни.
Та моят се тръшкаше, че не е скъсал с децата ритуално учебната си тетрадка по география (най-малко попълваната от него, логично), та му позволих да я скъса, преди да стоварим купа от стари тетрадки в кофата за рециклиране Joy
Зарадвах се и че тетрадката по история дори не отиде в купа тази учебна година.
Стават чудеса. Stuck Out Tongue Winking Eye

Междувременно, младежът се готви за състезание по програмиране и чака резултата си за ТУЕС, за паралелката Системно програмиране.

# 138
Заявлението за участие във втори етап на калсиране се дава от училището, където детето е прието на първи етап, и там ще ви насочат какво да пишете. При тях има списък с децата, заедно с входящите номера.

Да не говорим, че няма входящ номер от 1во класиране. Всяко дете си има само един входящ номер: този, на служебната бележка,  с който се влиза в priem.mon.bg
A не е ли номерът от съответното РУО, след подреждане на желанията и потвърждение, че детето участва в класиранията?

# 139
На страница на РУО-София има прикачено заявлението за участие във 2 класиране. Втори входящ номер има след въведените желяния за 1 етап на класиране.

# 140
На страница на РУО-София има прикачено заявлението за участие във 2 класиране. Втори входящ номер има след въведените желяния за 1 етап на класиране.
Мисълта ми беше, че след като подредихме желанията и потвърдихме (5-7 юли), входящият номер е различен от този в служебната бележка за влизане в priem.mon

# 141
Да и за това се чудя кой от тях се попълва в заявлението...

# 142
  • София
Като отидете на място, ще се разбере кой входящ номер ще запишете. Няма страшно.
Единият входящ номер е на детето, другият е на заявлението.

# 143
Като отидете на място, ще се разбере кой входящ номер ще запишете. Няма страшно.
Единият входящ номер е на детето, другият е на заявлението.
Благодаря Desem, не съм разпечатала желанията, но направих print-screen. За всеки случай Simple Smile

# 144
  • София
Детето има само един входящ номер. Другото е входящ номер на заявлението.

Интересува ни само този на детето!

# 145
  • София
Вместо запис: пожелавам ви много щастливи деца тези дни! Колкото до датата 13-ти - на нашето семейство носи много късмет и щастие. Големият ми син е роден на 13-то число Simple Smile Много пъти сме пътували на 13-ти, вкл. петък 😅😅😅 Освен изгодни билети, друго не ни се е случвало Wink
Аз влязох в системата от любопитство (не съм редила желания) - няма дори оценки от свидетелството. То вече е в училище де, няма никакво значение.
При нас вървят летните ангажименти.
Скрит текст:
Завърши един майсторски клас в София (нагардиха го със самостоятелен концерт във Варшава - нареждат се пътувания пак Simple Smile ). В петък има концерт в Балчик на откритата сцена в рамките "Дни на класиката в Балчик", после майсторски клас в Созопол (лежерно, повече море ще е). После малко почивка и септември - концерт в Дубай. После няколко ангажимента в София, концерти в Добрич и във Варна, после 3 концерта в София. Направо си стана зает календара, като в пред-ковидните времена. Гледахме няколко конкурса - отпадат,  поради липса на време до края на годината Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 16:24 от rally

# 146
elica1051,аз най-ритуално позволих на моята девойка да накъса всички изрешени матурни тестове още след НВО-то по Мат. Направихме си анти-стрес терапия и се забавлявахме искрено,че всичко приключи.
Сега да видим,дали ще има отново повод за радост!Хубав сън сънувах тази нощ.😁 А в следствие на изборите вчера чух как детето бълнуваше нощес...
"А знаеш ли,че накрая може да се окаже,че като притежавам учебници може да ме вземат за народното събрание"!!!!😁😄😊

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 18:35 от SunshineMery

# 147
дидева май в нашата тема не е шеърнала, затова аз - средния успех на НВО-то в 10 клас - мисля, че ще ни е полезно - цък

тъжни са малко тези резултати. да видиш 78 по БЕЛ в СМГ и това да е макс-а сред всички, добре че по мат са минали 90-те. добре, не са се старали, ама нали лесни са били тез матурки все пак, защо така масово нямат чувство, че искат себе си да представят, училището, т.н.

# 148
  • София
Колко пък лесни да са били?

# 149
  • На черешата
дидева май в нашата тема не е шеърнала, затова аз - средния успех на НВО-то в 10 клас - мисля, че ще ни е полезно - цък

тъжни са малко тези резултати. да видиш 78 по БЕЛ в СМГ и това да е макс-а сред всички, добре че по мат са минали 90-те. добре, не са се старали, ама нали лесни са били тез матурки все пак, защо така масово нямат чувство, че искат себе си да представят, училището, т.н.

Кои са били лесни??? Масово на децата не им е стигнало времето. Формата, по който се готвеха се оказа съвсем различен от това, което беше в действителност. Нито децата, нито учителите бяха подготвени. И как така отсъдихте какво нямат децата?

Общи условия

Активация на акаунт