Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 944
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 600
Уф, пак да питам аз -
Сега ако решим да участваме във второ класиране, мястото от първото един вид пази ли се ... в смисъл, че като се разджуркат отново желанията няма как да не попадне на същото спрямо първото класиране ?!
Ще остане на същото или ще отиде на по-предно желание.
Благодаря Simple Smile

# 601
  • София
Честито на всички, приети на първо желание и респект към общите ни усилия Simple Smile
Включвам се с две питанки:
1) Дъщеря ми вече е записана в НГДЕК, което е към Министерството на културата, но участвахме и в МОН-ските класирания, тъй като нямаше как да знаем със сигурност дали ще я приемат. Трябва ли да направя нещо, за да я отпиша от повече класирания към МОН, за да не заема бройки?
2) Племенницата ми за съжаление не е класирана никъде на този етап. Автоматично ли ще продължи към второ класиране?

1. Щом не сте подали заявление за участие във второ класиране ще отпадне автоматично.
2. Щом никъде не е класирано детето продължава автоматично.

# 602
  • Бургас
Без изненади класирана на първо желание, продължаваме в ППМГ Бургас.
Честито на приетите и успех на тези деца, които ще участват на второ класиране.
Продължавам обаче да чета, защото сте ми много приятни.

# 603
  • у дома...

Същото излиза и при мен, просто ми треперят ръцете. Това означава, че сме класирани? Да бяха го написали 🤣

Честито на всички приети!
Успех на всички продължаващи към второ класиране!
То Е написано. Колко по-ясно от това?

Класиране 1
Желание 1
Колко да е ясно
Кое не е ясното? И след желание 1 пише училището, после бала и статус незаписал се. Когато  се запишете ще се смени статуса. Не знаете в кое училище е прието детето ли? Или не помните какво сте писали като желания?

Ако не беше класирано никъде, щеше да пише, че не е класирано на този етап.

# 604
  • В центъра на моретата
Приета е на 1 желание, 1ЕГ - Варна.

Чистито на всички деца приети деца на първо желание! Успехи на тези, които ще участват във второто класиране!

# 605
1 желание - 164 ГПИЕ - ИЕ с ИтЕ - 453 - момче

# 606
# 607
  • София
Приети по първо желание в Испанската с бал 450 ИЕ+ИтЕ

Честито 😇 Момиче или момче 😇

Момче, пропуснах да спомена

# 608
  • Варна
Приета е на 1 желание, 1ЕГ - Варна.

Чистито на всички деца приети деца на първо желание! Успехи на тези, които ще участват във второто класиране!
Честито! Бал?

# 609
  • Пловдив
Приет първо желание-МГ с английски, Пловдив, м, бал 452! Стискам палци на всички да бъдат приети там където най- много желаят!

# 610
Ние сме приети на 1 желание с бал 395
Е нямаше как да не е приет на първо, при условие,че максимума за паралелката е с по-нисък бал от неговия.
Училището е Хенри Форд -това беше неговото единствено желание. Писали сме на класирането само две желания, второто ей така за цвят.

# 611
  • София

Същото излиза и при мен, просто ми треперят ръцете. Това означава, че сме класирани? Да бяха го написали 🤣

Честито на всички приети!
Успех на всички продължаващи към второ класиране!
То Е написано. Колко по-ясно от това?

Класиране 1
Желание 1
Колко да е ясно
Кое не е ясното? И след желание 1 пише училището, после бала и статус незаписал се. Когато  се запишете ще се смени статуса. Не знаете в кое училище е прието детето ли? Или не помните какво сте писали като желания?

[/quote] - да, това исках да знам. Защото класиране 1,а нашето желание също беше само 1 и затова не знаех как да го тълкувам.
Извинете лудостта ми!

# 612
Приети сме! Първо желание!!!!
Късмет на всички! Бог да е с нашите дечица и те да бъдат приети там, където ще е най- добре за тях. Хубав ден на всички!

# 613
Момиче, 2ра английска АЕ/ИЕ 447.5

# 614
1. Желание ,91 НЕГ, момче 479 бал 😊

Общи условия

Активация на акаунт