Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 763
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, някой може ли да ми разясни какво трябва да се случи, че да се преместиш на второ класиране в по предно желание? Нали ако не се запишеш и мястото се пази. Примерно от всички деца, които имат по-висок бал от моето дете на първо класиране как ще се освободи място във второ? Отиват в частно училище ли? Извинявам се за лаишките въпроси:flushed:
Отиват в частни училища, училища под шапката на МК, може някои деца да се местят в други области.

# 631
Някои от тези деца с по-голям бал също миже да идат на второ класиране и така да освободят място за вас, да речем.

# 632
  • Варна
Здравейте, някой може ли да ми разясни какво трябва да се случи, че да се преместиш на второ класиране в по предно желание? Нали ако не се запишеш и мястото се пази. Примерно от всички деца, които имат по-висок бал от моето дете на първо класиране как ще се освободи място във второ? Отиват в частно училище ли? Извинявам се за лаишките въпроси:flushed:
Не, не се пази. Ще се освободи място ако друго прието дете с по-висок бал не се запише по някаква причина и не подаде заявление за второ класиране.

За второ класиране при същите условия може само да се придвижиш нагоре или да останеш на същото желание.

# 633
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

и в темата се видя, има деца, приети в АК, в училища на МК, в частни училища...
има кандидатствали "за спорта"...
на второ класиране ще се разпределят "техните" места.

# 634
  • на Мелмак
Приета е във втора немска, второ желание. Иска да се пробваме за първото й желание Grinning

# 635
  • Варна
МГ Варна, СХН с английски, бал 482

# 636
  • Варна
Лилла,  по принцип всички прогнози са за второ класиране.

Надявам се на второ класиране. Искам най-вече той да е удовлетворен и щастлив.

# 637
  • Пловдив
Статистиката за Пловдив е публикувана в сайта на РУО
https://www.ruobg.com/messages/file_messages_students_16/mr6_min … bal_1_vo_2021.pdf

# 638
Някой се интересуваше от физиката в Нпмг - приети сме с бал 440, първо желание

# 639
Приятелско дете във Варна с бал 442 - приет по първо желание в 4 ЕГ с френски, друго - с бал 400 - не стига за 4 ЕГ за нито една паралелка, приета е в Руското с РЕ и АЕ. Надяват се на второ класиране да се закачат. Друга девойка - с бал 460 в новата математическа паралелка в Първа.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 15:21 от Slavena

# 640
  • Варна
Лиле, много се радвам, че писа Simple Smile Щом момчето иска второ класиране - послушайте го - все пак той ще трябва да учи с мерак в новото училище! И най-накрая някой да пише, че има и други училища във Варна - днес само МГ и Първа се мяркат Simple Smile

Така е. Моят родителски дълг е изпълнен. Остава да изчакаме още една дъъълга седмица и дано всичко се нареди поред неговите желания.
И аз се оглеждам за някой в 5та,но май съм първата Simple Smile
Отново поздравления за твоето момиче

# 641
  • В една далечна галактика...
Привет и от мен.

Да се отчетем и ние:
Приет на I-во желание в ТУЕС. Бал 467,50.

Успех на приетите и тези, които ще се записват и късмет на всички, които ще участват на II класиране!

# 642
Първо желание ЕГ Пловдив с АЕ момче бал 424.500

# 643
Приет в Русе-електрото -приложно програмиране с бал 415 -трето желание.Отиваме на второ класиране.

# 644
Може ли някой да ми припомни как може на второ класиране да пренаредим желания, да включим и училище/паралелка в друга област ?!

Общи условия

Активация на акаунт