Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 841
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 615
  • Varna
Приети по първо желание МГ Варна математика с ИИНЕ - бал 492

# 616
Приет е на третото си желание - първа английска с ИЕ. Балът му за езикова е 467.500, а за математическа 476.250. предишните две желание са 1. СМГ с АЕ и 2. НПМГ с английски език. На второ се надяваме за НПМГ

# 617
Статистиката за баловете кога следва да излезе ?

# 618
  • София

Desem, ами това като цяло е непопулярна паралелка, нормално е да не е имало интерес, когато е пусната за първи път.
Дори не разбирам защо са изкарали такъв профил, вместо да оставят математика със засилено изучаване на немски език, както беше преди.
Сега немски език може да се учи единствено и само в ГПЧЕ.

Паралелката с Физика не е нова, поне преди 30+ г. я имаше.
Политкоректно ми мнение за тези точки в това yчилище е - "закривай".

Доволни от класирането, не е 1во желание, но е желано, двойката е доволна, дали ще остане тук или ще мръдне напред, ще е НЕ.
Champagne

# 619
  • София
За статистиката- момиче,  СМГ, НЕ, бал 491.
Ако не се лъжа,  миналата година на 2 класиране е бил 492.

# 620
Неуморната Дидева качва вече на сайта си поетапно:
Добавени области: Бургас, Пазарджик, Стара Загора, Шумен, Ямбол

https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%B1%D0%B0%D0%BB/

# 621
Неуморната Дидева качва вече на сайта си поетапно:
Добавени области: Бургас, Пазарджик, Стара Загора, Шумен, Ямбол

https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%B1%D0%B0%D0%BB/
Ще следя Simple Smile

# 622
Някой дали не може да сподели бал на прието дете в паралелката с Физика в НПМГ?

# 623
  • Стара Загора
Тъкмо влязох да пиша, че Стара Загора пуснаха минималните балове.  На 7 мо желание е моя син -френски с англ в Ромен Ролан

# 624
  • Варна
Поздравления за всички приети деца и успех на тези, които ще чакат второ класиране.
 Прогнозите за нас не се оказаха верни.
Приет е на 4то желания в 5та ЕГ с немски и английски. Бал 440.50. Аз съм много много щастлива, но той е категоричен за второ класиране.

# 625
Приети - първо желание, хуманитарна паралелка в квартално училище, бал за това няма да пиша защото не сме конкуренция. Детето и аз - доволни.

# 626
Някой дали не може да сподели бал на прието дете в паралелката с Физика в НПМГ?
Да, ние момче с 485,50

# 627
  • София
Лилла,  по принцип всички прогнози са за второ класиране.

# 628
Здравейте, някой може ли да ми разясни какво трябва да се случи, че да се преместиш на второ класиране в по предно желание? Нали ако не се запишеш и мястото се пази. Примерно от всички деца, които имат по-висок бал от моето дете на първо класиране как ще се освободи място във второ? Отиват в частно училище ли? Извинявам се за лаишките въпроси:flushed:

# 629
  • Варна
Лиле, много се радвам, че писа Simple Smile Щом момчето иска второ класиране - послушайте го - все пак той ще трябва да учи с мерак в новото училище! И най-накрая някой да пише, че има и други училища във Варна - днес само МГ и Първа се мяркат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт