Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 860
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 585
  • София
1 желание Строителството и архитектура с АЕ, Пловдив, момче, бал 410.
Да звъннете на РУО да ги успокоите, че и 5 желания са достатъчни... 🤣🤣🤣
Честито!

# 586
Момиче- бал 432
133- то с руски и английски. Отиваме на второ класиране

# 587
Честито на всички, приети на първо желание и респект към общите ни усилия Simple Smile
Включвам се с две питанки:
1) Дъщеря ми вече е записана в НГДЕК, което е към Министерството на културата, но участвахме и в МОН-ските класирания, тъй като нямаше как да знаем със сигурност дали ще я приемат. Трябва ли да направя нещо, за да я отпиша от повече класирания към МОН, за да не заема бройки?
2) Племенницата ми за съжаление не е класирана никъде на този етап. Автоматично ли ще продължи към второ класиране?

# 588
  • София
чвестито на всички с постигнати желания. успех на чакащите второ класиране.

и аз не знам защо следя темата.
приятно ми е да чета за успешни деца, иска ми се да подкрепя тези,които още се борят...
има от всичко по малко.
И аз така. Но се вълнувам с всички останали, все едно за моето дете става въпрос.
Успех на всички, които ще се пробват на второ класиране.

Лу, силна прегръдка за вас! Вярвам, че най-хубавото тепърва предстои за твоето дете!

# 589
  • София

Същото излиза и при мен, просто ми треперят ръцете. Това означава, че сме класирани? Да бяха го написали 🤣

Честито на всички приети!
Успех на всички продължаващи към второ класиране!
То Е написано. Колко по-ясно от това?

Класиране 1
Желание 1
Колко да е ясно

# 590
Уф, пак да питам аз -
Сега ако решим да участваме във второ класиране, мястото от първото един вид пази ли се ... в смисъл, че като се разджуркат отново желанията няма как да не попадне на същото спрямо първото класиране ?!

# 591
  • София
Уф, пак да питам аз -
Сега ако решим да участваме във второ класиране, мястото от първото един вид пази ли се ... в смисъл, че като се разджуркат отново желанията няма как да не попадне на същото спрямо първото класиране ?!
Ще остане на същото или ще отиде на по-предно желание.

# 592
2АЕГ- бал 447 с АЕ/РЕ, момиче

# 593
  • София
Честито на всички приети! Ние чакаме второ. Не е приет никъде. Все пак да има и една черна овца в темата за цвят.
Лу, изчакай статистиката - пожелавам да сте много близо на 1-во и да влезе в наистина желано училище на 2-ро!

# 594
  • Пловдив
Или остава на същото място, или минава на по-горно желание.

# 595
Първо желание: НЕГ - момче, бал 473

# 596
  • София

Класиране 1
Желание 1
Колко да е ясно
Първо класиране
приет по първо желание.
няма нищо неясно.

Честито на всички, приети на първо желание и респект към общите ни усилия Simple Smile
1) Дъщеря ми вече е записана в НГДЕК, което е към Министерството на културата, но участвахме и в МОН-ските класирания, тъй като нямаше как да знаем със сигурност дали ще я приемат. Трябва ли да направя нещо, за да я отпиша от повече класирания към МОН, за да не заема бройки?
2) Племенницата ми за съжаление не е класирана никъде на този етап. Автоматично ли ще продължи към второ класиране?

1) НЕ
2) Да

# 597
  • София

Успях да се преборя да вляза. Очаквано е приет НПМГ с химия, но все пак (май) ще участва за следващо класиране (надежда за физика или математика).
Успех на всички!

# 598
  • София
1) Дъщеря ми вече е записана в НГДЕК, което е към Министерството на културата, но участвахме и в МОН-ските класирания, тъй като нямаше как да знаем със сигурност дали ще я приемат. Трябва ли да направя нещо, за да я отпиша от повече класирания към МОН, за да не заема бройки? - Не
2) Племенницата ми за съжаление не е класирана никъде на този етап. Автоматично ли ще продължи към второ класиране? - Да

# 599
Честито на всички приети! Ние чакаме второ. Не е приет никъде. Все пак да има и една черна овца в темата за цвят.
Лу, изчакай статистиката - пожелавам да сте много близо на 1-во и да влезе в наистина желано училище на 2-ро!
Други години статистиката в същия ден ли излиза?

Общи условия

Активация на акаунт