Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 740
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Статистиката излезе - само няколко поста по-нагоре.

# 661
Статистиката казва ужасни неща - минималното увеличение, за паралелките които ни вълнуват е 15+ точки. Аз мислех, че на първо класиране сме в средата, а ние сме от последните. Пак добре че стана
За някои паралелки увеличението е 200 точки

# 662
1 АЕГ по 1 желание! Доволни най-накрая се свършва и се започва 🍀

# 663
  • Варна
МианаНия, ще ги наваксате тия три точици до Първа АЕГ със същия профил (ако правилно се ориентирам по статистиката, де) Стискам палци!

Не съм се справила особено добре в прогнозите и добре, че ги има дамите от по-горните набори да помагат! Hug На места съм с 10 точки надолу, а на места само с 2-3, но като цяло не ми се е получило гадателството. Simple Smile

# 664
Моето момиче е в същата паралелка, 2АЕГ АЕ/РЕ, бал 449,5. Чакам статистиката за да видим дали ще се придвижи напред до Първа АЕГ. Но на нея руския като втори език е най-желан.
Ние чакаме 2-ро класиране с испански във 2АЕГ. На 1-во класиране 0,5т. не са и стигнали за желаните.

# 665
  • Пловдив
Ние сме много разбити. Cry
Моето магаре е приет в Английската Гимназия Пловдив с английски. Не му стигна бала за МГ Пловдив. Сега съжалява за 5-цата по бел, защото ако се беше борил за 6 в училище влизаше.
Ще подаваме за второ класиране, но има балът е 7 единици над неговия и май няма голяма надежда.
Тази година бал момчета МГ Пловдив - много над миналогодишния.

# 666
  • София
За програмиране ли се бори?

# 667
  • Отвъд алеята зад шкафа
Странно, някои паралелки са почти същите като миналата година, други имат 20-30 точки разлика. Като че ли при момчетата има скок - в НТБГ едната паралелка за момичета е същата като миналата година, в друга при момчетата има 24 т. покачване.

# 668
Странно баловете в София са по-ниски от миналата година. Поне за горния регистър.
Ние освобождаваме място в НЕГ. Току-що се записахме в АК.

Връщам се да ви чета. Честито на приетите и много късмет на останалите на второ класиране!

# 669
Моето магаре е приет в Английската Гимназия Пловдив с английски. Не му стигна бала за МГ Пловдив. Сега съжалява за 5-цата по бел, защото ако се беше борил за 6 в училище влизаше.
Ще подаваме за второ класиране, но има балът е 7 единици над неговия и май няма голяма надежда.

Мисля, че имате голям шанс. 7 точки може да са 2-3 деца, а често кандидатстват и от близки общини, но после се отказват.

# 670
Ronia , благодаря за статистиката!
На пръв поглед в горния регистър има лек спад на балове, но под 450 е направо сеч. Там има вдигане с 20-25 точки.

Аз вероятно не тълкувам правилно статистиката, но моето момче е прието по първо желание НТБГ - Икономическа информатика с бал 420т.
Гледам сега макс.бал за тази специалност е 427 спрямо 428 от миналата. А минималният е 397 спрямо 407.5 от миналата. Как да го тълкувам?

# 671
Справка за минималния и максималния бал по паралелки от първи етап на класиране в област Русе

http://www.rio-ruse.org/?p=12043

# 672
  • София

Мисля, че имате голям шанс. 7 точки може да са 2-3 деца, а често кандидатстват и от близки общини, но после се отказват.
Ако е за програмиране мисля, че шансът е нищожен. Ако не греша миналата година даже май не е имало второ класиране за тази специалност.

# 673
Според мен в горния регистър училища , не падат толкова много баловете между първо и второ класиране . Горе долу 5-6 т , при някой по-малко. Аз се надявам за второ желание да се премести нагоре , ама е съмнително да падне бала с 10т . Но ще пробваме , нали нищо не губи , най-много да си остане на същото място Simple Smile

# 674
Предполагам с английски
Висок е МГ момчета, защото всички деца от А паралелка си остават в същата и много вдигат бала
успех желая, чакайте второ, нищо не губите

Общи условия

Активация на акаунт