Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 37 278
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ева като пита доволен ли си, казваш че не си, може да е няколко пъти, но ще се включи реален човек.

# 466
Около 5 пъти последователно ù казвам, че не съм доволна, поне 3 пъти дневно, в продължение на 3 дни. Накрая се отказах, междувременно се активира възможността за диспут и направо отворих диспут. Изглежда е трябвало да чакам повече с Ева.

# 467
От къде мога да проследя пратката след като е в това положение
И защо в приложението все още показва, че не е в BG Customs

# 468
Тук пише ,че е включено

# 469
В България ли трябва да дойде?
https://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_submit.htm

# 470
Да, в България трябва да дойде. С този линк не мога да проследя изписва ми това Confused

# 471
Кофти. Аз си взех една такава пратка преди дни. Следих я със 17track и на самото Али проследяването.

# 472
моите си седяха на bg customs дори в деня, когато си ги взех от пощата.

# 473
  • BG-DE
Показанията на техния трекинг в 50% от случаите не е точен и аз имам много пратки, които вече са при мен, а там показва, че още митница не са минали.

# 474
Коя е Ева? 🙂

# 475
  • София
Здравейте, от доста години поръчвам от Алиекспрес разни дреболии и до сега никога не съм използвала купони, та реших най-накрая да ги поразуча.
Искам да си поръчам нещо, което струва 20 долара, самия търговец не предлага купони, но като вляза в секцията My Coupns - AliExpres Coupons там има три броя за различни стойности на които пише, че са валидни до 23 август.
Та слагам стоката в кошницата и вече при плащането има две полета за купони - от търговеца и от алиекспрес, но като натисна бутона за тези от алиекспрес няма нищо.
И сега не мога да разбера каква е врътката за да се използват тези купони - от някъде трябва да се активират ли или има конкретни условия за тяхното ползване - на самите купони пише:
Can be used on: all items in AliExpress
Coupon Name:logistic_VAT_marketing20_3coupon_all822

# 476
kupu   купона от 3,39 ще се активира ако поръчате над 22.59......този важи за всички стоки....другите два имат някакви ограничения

# 477
  • София
Бота на АЕ, който е на първо ниво, когато потърсиш Customer service

# 478
  • София
Сърдечни благодарности nalifBlush не бях обърнала внимание, че са различни, да на другите пише selection и аз няколко пъти го натисках, но си мислех, че се отваря началната страница с реклама на най-различни артикули - сега пробвах ако избера произволен такъв и директно ми приспада отстъпката в кошницата, ако отговаря на условието за сумата ...

# 479
Скрит текст:
Скрит текст:
Като гледам пратката е U*BG т.е. през Белгия. Такива в България не се следят и се получават от БГ пощи. Ефтини и безплатни доставки им липсват "екстрите" като проследяване в България.

Общи условия

Активация на акаунт